Тука към момента изоставаме, но ще има наваксване в скоро време
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАкцията е хубава и въпреки Домузите ще си расте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТУК КОГА ЩЕ КЪРТИ МИФКИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАчен съм , алчен съм , много съм алчен
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеза 40 верно си е изхвърляне малко
да докара до продажбите на акция
пак ще е перфектно
единствено да мине тази украинска глупостНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеДа след заблудената съпротива на 11 - 12 при хубав отчет до 20 ще е движение по лявата лента на АМ Тракия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБрееех момци, вие ще ме изкъртите мен от оптимизъм вече ... мен заклетия и болен оптимист в джобче ще ме сложите скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБрееех момци, вие ще ме изкъртите мен от оптимизъм вече ... мен заклетия и болен оптимист в джобче ще ме сложите скоро
Ма 20-ка си струва със сигурност !
При друг мажо и Маркича не е далеч от истината
ПС Нямам в момента.
Освободя ли малко екстра кеш - пак ще вляза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДвадесетачка скромно бе, викам поне четиридеттачка да чакаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеПотвърждавам
Освен това, толкова акции се повишиха, нормално е и това добро дружество да бъде забелязано ... Например Неохим стана 146 милиона (беше с по-малка печалба за миналата година), МЦХ стана 180 милиона ... а тук сме още под 80 !?
Очаквам (ако борсата не реши да прави някаква фанатастична корекция) за няма и година спокойно да си иде на 20-тачката
Не е препоръкаLast edited by markov; 11.03.2014, 20:20.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар