IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    Много кеш нема що 40 бона ще се насочат по други позиции На зализания никакво доверие, няма да я барна тази акция. Така както не пипам и банките...
    ....че то днес е втория ден след отчета и деня не е свършил и понеделник, вторник и така. Сега се премисля и другата седмица ще се действа
    Не е препоръка!

Коментар

• Много кеш нема що 40 бона ще се насочат по други позиции На зализания никакво доверие, няма да я барна тази акция. Така както не пипам и банките...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Да но кои !???
        Мине не мине и пак ще се бутат отляво )))) Дано да не позная разбира се, признавам че ми се иска, да си върна още, но ако може не да е евтино, а много евтино )))
        аз ако знаех кои щях да съм милионер като вас

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          има и добра страна излезлите от тук ще насочат кеша към други позиции ....надявам се
          Да но кои !???
          Мине не мине и пак ще се бутат отляво )))) Дано да не позная разбира се, признавам че ми се иска, да си върна още, но ако може не да е евтино, а много евтино )))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• има и добра страна излезлите от тук ще насочат кеша към други позиции ....надявам се

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Могат , играят го ...
              Защо никой нищо не казва за милионите хвърлени от домуза и сие за виенския бал на КРИБ , вчера ..... където лижеше задните части на Бат бойко....
              и пак питайте какви са валутните разлики......и защо от 20 години едно и също....
              Аaa - не си прочел добре - още месец назад имах съмнения за отчета и ги написах На домуза нито светя, нито ме интересува какво прави Има си пари и вероятно затова и манталитета му такъв - прави каквото му скимне (така съм го класифицирало - на един кантар с космонавта) - А тоя пост си го адресирай към друг играчор.
              Биовет е велик папир и го харесвам (освен че ми харесва дори и волата из отчетите няма и нищо общо с шитове като петрол, ктб и т.н.)
              Last edited by precakanoto; 30.04.2015, 14:41.
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Сякаш за първи път го "играят" биовет, то това се знае с години че отчетите вървят със съответното количество Вола-Х )))
                Явно има свежо попълнение сред играчорите, това може да е за добро поне засега
                Могат , играят го ...
                Защо никой нищо не казва за милионите хвърлени от домуза и сие за виенския бал на КРИБ , вчера ..... където лижеше задните части на Бат бойко....
                и пак питайте какви са валутните разлики......и защо от 20 години едно и също....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Що така пада? Отчета ли не Ви хареса?
                  Сякаш за първи път го "играят" биовет, то това се знае с години че отчетите вървят със съответното количество Вола-Х )))
                  Явно има свежо попълнение сред играчорите, това може да е за добро поне засега
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Що така пада? Отчета ли не Ви хареса?
                    А то колко предсказуем отчет. Тези правят едно и също вече 20 години, ама очевидно още има изненадани

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Кофти е че не са успели да се предпазят от валутния риск, но ако се погледнат изчистени от валутните разлики, данните показват че компанията повишава рентабилността си от основна дейност през това първо тримесечие. Ако пък в някой от следващите, тия валутни разлики отидат в обратната посока, палачинката бързо ще се обърне

Това е сериозна издънка в оперативен план, но паникьосването по позицията ми се струва малко прибързано.
                      Разбира се без препоръки.

Коментар

• Що така пада? Отчета ли не Ви хареса?

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                          В какви валути?!?
                          Ти знаеш ли изобщо на какви пазари продава Биовет или ей така си пишеш, от скука?
                          На кой пазари продава ? я ми обясни

Коментар

• Кофти е че не са успели да се предпазят от валутния риск, но ако се погледнат изчистени от валутните разлики, данните показват че компанията повишава рентабилността си от основна дейност през това първо тримесечие. Ако пък в някой от следващите, тия валутни разлики отидат в обратната посока, палачинката бързо ще се обърне

Коментар

• Първоначално изпратено от Morqka Разгледай мнение
                              Нагласена работа.Валутни загуби ?! От какви валути ..в междиниите отчети си пишат квото им доиде...
                              В какви валути?!?
                              Ти знаеш ли изобщо на какви пазари продава Биовет или ей така си пишеш, от скука?

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                Отвори отчета по формите на КФН и ще видиш, че става дума за валутни загуби.
                                Нагласена работа.Валутни загуби ?! От какви валути ..в междиниите отчети си пишат квото им доиде. Домуза иска да го отпише затова ..

Коментар

Working...
                                X