IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BIOV

nadejdata si e nadejda a
    parite sa si pari
    s nadejda ne se pecheliat
    Всичко е възможно,само желание да има!
    Делян Костов ;-)

Коментар

• BIOV

to i nadejda trqbva inace zashto izobshto targuvame nali seki se nadqva na neshto

Коментар

• BIOV

kakvo shte e gorivoto na raketata.
        Ili samo nashite nadejdi? :-)
        Делян Костов ;-)

Коментар

• BIOV

АКО ПРЕОДОЛЕЕ СЪПРОТИВАТА НА 15-15.50 ЩЕ ТРЪГНЕ НАГОРЕ. АКО НЕ ЩЕ ЗАДЪРЖИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ НА 14-14.50. ЗА ДЪЛГОСРОЧЕН НИСКОРИСКОВ ПОРТФЕЙЛ Е ИДЕАЛНО.

НА ЗАКУПИЛИТЕ НА 10.50-11 - ЧЕСТИТО !!!

Коментар

• Коментар

• BIOV

az si imam nabeliazani. i biov e mejdu tiah i ochakvam senata da dostigne 23-25.
              iskam prosto oshte edno mnenie
              za sverka :-)
              Делян Костов ;-)

Коментар

• BIOV

Имена не мога да Ви посоча , а просто искам сам да стигнете до правилното решение .Поразгледай графиките на по големите компании без табаците , по средата на сесиите във вторник , сряда виж какви обеми минават и не забравяй на къде е цената. В големи обеми покупки ще Ви подскажат ,че цената е тази , след това насочи вниманието си към първите новинки за изтеклото тримесечие и ще налучкаш верният тон .Опитай , всеки ден анализирай пазара и ще успееш !

Коментар

• BIOV

a koe drujestvo ste mi preporachash v kratkosrochen plan s ochakvan rastej(1 mesec)?
                  Делян Костов ;-)

Коментар

• BIOV

Не чети мненията , а следи пазара , по точно количеството акции в продължение на три дни .Ако те те в голями обеми в порядака от 25 000 - 31000 броя и цената е в положителна посока , има възможност да се се достигнат цени от 25 % по големит настоящите нива , другото е мечта . Повярвай ми !

Коментар

• BIOV

Не чети мненията , а следи пазара , по точно количеството акции в продължение на три дни .Ако те те в голями обеми в порядака от 25 000 - 31000 броя и цената е в положителна посока , има възможност да се се достигнат цени от 25 % по големит настоящите нива , другото е мечта . Повярвай ми !

Коментар

• BIOV

Коментар

• BIOV

ima mnenia che do mesec cenite shte sa 25 a moje bi i 30?
                          Делян Костов ;-)

Коментар

• BIOV

Пазара ще е мерилото за компанията от град Пещера , но ако Софикс поеме вагоре до 887 п , технически компанията ще заеме позиции на 15.49 - 15 .87 лв. с отконение в двете посоки 3 %

Коментар

• BIOV

Podpisvat za zavoda v R-d do dni....

Коментар

• BIOV

spored men BIOV shte varvi nagore i ne angajiram nikoi s moeto mnenie a pak pazara shte pokaje kakva e istinata

Коментар

Working...
                                X