If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имена не мога да Ви посоча , а просто искам сам да стигнете до правилното решение .Поразгледай графиките на по големите компании без табаците , по средата на сесиите във вторник , сряда виж какви обеми минават и не забравяй на къде е цената. В големи обеми покупки ще Ви подскажат ,че цената е тази , след това насочи вниманието си към първите новинки за изтеклото тримесечие и ще налучкаш верният тон .Опитай , всеки ден анализирай пазара и ще успееш !
Не чети мненията , а следи пазара , по точно количеството акции в продължение на три дни .Ако те те в голями обеми в порядака от 25 000 - 31000 броя и цената е в положителна посока , има възможност да се се достигнат цени от 25 % по големит настоящите нива , другото е мечта . Повярвай ми !
Не чети мненията , а следи пазара , по точно количеството акции в продължение на три дни .Ако те те в голями обеми в порядака от 25 000 - 31000 броя и цената е в положителна посока , има възможност да се се достигнат цени от 25 % по големит настоящите нива , другото е мечта . Повярвай ми !
Пазара ще е мерилото за компанията от град Пещера , но ако Софикс поеме вагоре до 887 п , технически компанията ще заеме позиции на 15.49 - 15 .87 лв. с отконение в двете посоки 3 %
Коментар