IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• BIOV

nqkoi ima li nqkakvo info za BIOV?

Коментар

• BIOV

LadyL може и така да е неспоря.А някои може ли да каже какво пише за BIOV във В-к Дневник?

Коментар

• BIOV

Наистина дружеството от град Пещера е подложено на низходящ тренд , това води до нива 13 лв.. В скоро време ще сме свидетели и на по- ниски нива , колкото и неприятно да е това за повечето лица закупули акции на по -високи нива.Успех !

Коментар

• BIOV

SOFIX с тая позиция не си много на ясно. Така ли е? ))

Коментар

• BIOV

Da, da!

Коментар

• BIOV

Kъм 10лв.

Коментар

• BIOV

BIOV utre ke litne.

Коментар

• BIOV

Какво става тука, с тоя "син" чип??!

Коментар

• BIOV

Щип-щибидидип !!!

Коментар

• BIOV

dollar
                          Моето мнение е, че акцията се нуждаеше от известно преразпределяне на акционерното участие извън мажоритаря.
                          В такъв момент е нормално да има задържане. Все пак става дума за сериозен брой акции, които ще си сменят собственика. Няма начин.
                          Ще си проличи скоро докъде точно сме стигнали.

Коментар

• BIOV

zashto spored vas tazi poziciq e gobeshta?

Коментар

• BIOV

Brain: Мерси за оценката!
                              Аз също мисля, че твоят анализ е добър, но той се основава на съвсем краткосрочни методи на оценка и ползва само определена счетоводна и финансова информация (знам какво пише в отчетите).
                              Аз говоря за истинска акция от която могат да се направят ПАРИ!
                              Не ми е интересно как ще се движи цената в съвсем краткосрочен план защото печалба от порядъка на 5-6лв. е смешна в този случай.
                              Не знам дали ме разбираш точно, но можеш да направиш справка с цените на най-скъпите дружества в момента и преди 1-2 или малко повече години.
                              Аз съм доста дългогодишен акционер в тях :-))
                              Успех!

Коментар

• BIOV

Освен това COBOS на TBI купува, което ме навежда на мисълта, че Фондовете Доверие влизат.

Коментар

Working...
                                X