IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BIOV

Това БЯХА, палячо глупав!
    И не стига, че си глупав, ами си и неинформиран и непрекъснато го демонстрираш и се излагаш.

Коментар

• BIOV

Смешник, това ли са ниските нива за БАЛОНЕРА БИОВЕТ.

Коментар

• BIOV

Свършиха продавачите на ниските нива, Пепииии!

Коментар

• BIOV

Някой е решил с търговия на 10-15 акции да промени от Р/Е=100 на 150 на ДИРИЖАБЪЛА БИОВЕТ.

Коментар

• BIOV

Ха ха това от каде го знаеш?

Коментар

• BIOV

В момента има поръчка за голямо количество препарат които струва 3500$ кг.

Коментар

• BIOV

BIOV винаги е ставал за дългосрочна инвестиция но малко хора го осъзнават.

Коментар

• BIOV

Нинджа, така си захапал дървото БИОВЕТ, че зъби не ти останаха.

Коментар

• BIOV

Биовет в бъдещето

1 Биовет е дружество стъпило здраво на външните пазари.
                    2 Над 50% от износа е за европа.
                    3 В скоро време ще произвеждат ел. енергия което значи по-малко разходи и по-евтина продукция.
                    4 Разполагат с нови и модерни апарати и машини.
                    5 В бъдеще ще наблегнат на разработки и производство на лекарства за хуманна медицина.

Абе общо взето става за дългосрочна инвестиция.

Коментар

• BIOV

Нямам за цел да убеждавам някой в моите виждания.Само за "тоолкова различната психология на инвеститорите в България не съм съгласен".Въпросната навсякъде е еднаква и в това съм абсолютно убеден.Който мисли, че Биовет е евтин да купува на тези нива, аз казвам че бих продавал и смея да твърдя, че моя анализ не ме е лъгал в търговията на БФБ.

Коментар

• BIOV

Ами каква работа да върши техническия анализ като с малко пари ще си направиш графика по - желание, каквато си искаш. А за приказките за надцененост на Биовет що не разгледате други подобни компаний в САЩ например, че да пишете. И стига с това P/E, повечето от компанийте с ниско P/E са боклуци, а тези с високо изпълняват възложените им очаквания и цената им се вдига.

Коментар

• BIOV

Важни новини около дружеството !

Коментар

• BIOV

Защо точно 14ти???

Според мен техническият анализ не върши много работа, особено на неликвидни борси като нашата, където психологията на инвеститорите е много различна отколкото на сериозноте пазари.

Коментар

• BIOV

НЕО технически си прав , но понякога техническитеанализи не сатова което бяха , следи цената на позицията след 14 май .След тази дата не влизай " на късо ".

Коментар

• BIOV

А според теб каква е причината цената да е по 10лв? Защото според мен такава няма.

Коментар

Working...
                                X