If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пепи това ти обяснявам, че ти само това знаеш - печалба и P/E, ами те ти отразяват някакво текущо състояние, колко дружества мога да ти посоча, които правят милиони за едно тримесечие печалба и в края на годината са на загуба. Опитай се да направиш по-сериозен анализ, а не само да приказваш празни приказки, бих ти дал да прочетеш моя, но ще трябва да си платиш.
Пепи този път реших и аз да ти отговоря, странно е, че и ти както и аз намираме ИХЛБЛ за добра инвестиция и даваме своите аргументи затова. Но за Биовет като развален грамофон всеки ден като почасовник повтаряш, че бил балон. Тук става интересното, аз намирам Биовет за много добра инвестиция и неведнъж съм излагал подробно аргументи, защо мисля така. Според мен това единомислие по отношение на ИХЛБЛ и разминаване по отношение на Биовет, се дължи само на едно, че ти не виждаш по далеч от печалбата на дружеството в настоящето. Желая ти успех!
Прочетох доста глупости по надолу в постингите. Хубаво би било всеки който пише по тази и други тема да казва има ли акции от дружеството и колко са те. За да е ясно колко са безпристрастни коментарите. Аз не съм безпристрастен , но мисля че съм обективен.
Аз имам 1000 акции от Биовет купил съм ги някъде пред 2001-2002 на цени 2.10 да 2.30. След като ги държа досега е ясно тези акции са ми в дългосрочния портфеил и мисля че може още доста да се качи цената. Оптимист съм за нея, но тази година ще е под знака на корекцията и няма да има още значително покачване. Трябва търпение. Домусчиев не ме притеснява,
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Pepke, ti na bjaloto sapo4na da vika6 4erno.Rasbira se 4e novinata e positivna, nesavisimo 4e pasara ne e otrasjava.Ne ti predlagam lekarstva ot BIOV, sa6toto sa sa jivotni.
Коригира, как да не е!
Добави цената на новопридобитите активи към базата за своите изчисления.
Проблемът е, че цялата борса е пас, иначе щеше да видиш ти една корекция.
Нищо де, има време )
Коментар