Обзалагам се, че днес ще пробие твърдо над 14.50!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Здрасти Знаещ.
Само ми вдигат тука кръвното моля ти се... Не стига, че днес се прецаках с една тъпа инвестиция във второразреден холдинг отпреди три месеца, ами и разни "колеги" си позволяват да развалят добрия тон във форума та съвсем ми кипна.
Както и да е. Знам, че си много навътре по темата и няма да ти губя времето да разправям какви методи за оценка използвам. Онова, което можем да обсъдим е дали според теб пазара (и нашите инвеститори) най-сетне оцени случилото се преди месец-два с Биовет и покачването е закъснялата закономерна реакция или все още само големите чужди риби схващат за какво става дума?
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
момчета предлагам да прекратим глупавата дискусия, кой колко е умен, богат и т.н. и да се съсредоточим върху биовет, което явно е от дружествата, които е в полезрението на всеки от нас, кой каквото знае, чул е нещо, има някакъв анализ за бъдещето след направените инвестиции, нека коментира.
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaДобре бе Дъ бул всеки си изгражна негова стратегия на действие ти разбира се че като си купил на 13.90 никога няма да продадеш на 14.10 но аз ако съм купил на 11-12 какво ми пречи да си взема парите на 14.10? Всички сме различни и разбираме пазара на по различен начин, просто не може всички да действаме по един начин като роботи.
Има акции с голям потенциал с които се играе за голяма печалба. Има акции с които можеш да правиш спекула в пълния смисъл на думата - да ги държиш по 1-2 седмици или дори 2-3 дни. след като си забелязал Биовет и си решил да си поиграеш с тази позиция, би следвало да знаеш, че тук нещата са малко по-различни, дори бих казал доста по-различни. Дай ми за пример поне още три дружества на нашия пазар с такъв потенциал? Знаеш ли въобще какво е Биовет, част от какво е, какво притежава, на какво нива са мощностите и какво още предстои да се случи в най-близко бъдеще?
Очевидно не.
А що се касае до моята прогноза, според мен още доста нагора. Не искам да назовавам нива в този момент защото ситуацията не е статична и се развива. Считам обаче, че 15лв. не е никакво ниво и ще го минем като на майтап.
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
-
Никола ти си разбран човек и затова ще ти кажа, защо според мен всички реагират така на писанията ти. Никой не оспорва мнението ти или ти отказва правото да правиш каквото си искаш. Това кеото подразни всички е, че след като обяви, че си продал на 14,10 проглуши ушите ни за предстоящия неизбежен срив, корекция и т.н. в безброй постинги, казващи все едно и също.
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
Коментар