IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обзалагам се, че днес ще пробие твърдо над 14.50!

Коментар

• Моето впечатление от разговорите ми със запознати е, че на този етап предимно чужди играчи проявяват сериозен интерес към големи пакети от Биовет. Проблемът е, че тези, които държат големи пакети също са навътре в нещата и нямат никакво намерение да продават на тези нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
        тези които са в час са доста но не искат да говорят
        Ха-хаааа. Нали? Един Николчо остана да дърдори само.

Коментар

• тези които са в час са доста но не искат да говорят

Коментар

• Здрасти Знаещ.
            Само ми вдигат тука кръвното моля ти се... Не стига, че днес се прецаках с една тъпа инвестиция във второразреден холдинг отпреди три месеца, ами и разни "колеги" си позволяват да развалят добрия тон във форума та съвсем ми кипна.
            Както и да е. Знам, че си много навътре по темата и няма да ти губя времето да разправям какви методи за оценка използвам. Онова, което можем да обсъдим е дали според теб пазара (и нашите инвеститори) най-сетне оцени случилото се преди месец-два с Биовет и покачването е закъснялата закономерна реакция или все още само големите чужди риби схващат за какво става дума?

Коментар

• ....

Коментар

• момчета предлагам да прекратим глупавата дискусия, кой колко е умен, богат и т.н. и да се съсредоточим върху биовет, което явно е от дружествата, които е в полезрението на всеки от нас, кой каквото знае, чул е нещо, има някакъв анализ за бъдещето след направените инвестиции, нека коментира.

Коментар

• Е, чак перфектно не е, но е доста добро.
                  И освен това, не ми харесва начина по който се изразяваш, но е късно да те уча.
                  Считам, че е безпредметно да ти обръщам повече внимание, включително на възпитанието.

Коментар

• ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Добре бе Дъ бул всеки си изгражна негова стратегия на действие ти разбира се че като си купил на 13.90 никога няма да продадеш на 14.10 но аз ако съм купил на 11-12 какво ми пречи да си взема парите на 14.10? Всички сме различни и разбираме пазара на по различен начин, просто не може всички да действаме по един начин като роботи.
                      Под теб съм купил, момче.
                      Има акции с голям потенциал с които се играе за голяма печалба. Има акции с които можеш да правиш спекула в пълния смисъл на думата - да ги държиш по 1-2 седмици или дори 2-3 дни. след като си забелязал Биовет и си решил да си поиграеш с тази позиция, би следвало да знаеш, че тук нещата са малко по-различни, дори бих казал доста по-различни. Дай ми за пример поне още три дружества на нашия пазар с такъв потенциал? Знаеш ли въобще какво е Биовет, част от какво е, какво притежава, на какво нива са мощностите и какво още предстои да се случи в най-близко бъдеще?
                      Очевидно не.
                      А що се касае до моята прогноза, според мен още доста нагора. Не искам да назовавам нива в този момент защото ситуацията не е статична и се развива. Считам обаче, че 15лв. не е никакво ниво и ще го минем като на майтап.

Коментар

• ....

Коментар

• Май ще тестваме ниво 15.20 лв.
                          Поне аз така мисля.

Коментар

• ....

Коментар

• Никола ти си разбран човек и затова ще ти кажа, защо според мен всички реагират така на писанията ти. Никой не оспорва мнението ти или ти отказва правото да правиш каквото си искаш. Това кеото подразни всички е, че след като обяви, че си продал на 14,10 проглуши ушите ни за предстоящия неизбежен срив, корекция и т.н. в безброй постинги, казващи все едно и също.

Коментар

• ....

Коментар

Working...
                                X