Не, скоро ще ви гледам сеира.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПепиАбе с тези заеми, които дръпна БАЛОНЕРА БИОВЕТ и с мижавите печалби които генерира за 5 год я се издилжи я не. А и сафаритата са доста скъпи 30-40 000 долара. Голяма раздувка се получи на това дружество Р/Е над 100, иначе се самонавивате доста успешно с помоща на няколко велики анализатора.
Докараха кренвиршите.
И ти пак си тук. Мноооого ми е драго да ти чета бисерите.
Особено като се има предвид, че след твоите изказвания БИОВ скача с по 4-5 лв.
Коментар
-
Абе с тези заеми, които дръпна БАЛОНЕРА БИОВЕТ и с мижавите печалби които генерира за 5 год я се издилжи я не. А и сафаритата са доста скъпи 30-40 000 долара. Голяма раздувка се получи на това дружество Р/Е над 100, иначе се самонавивате доста успешно с помоща на няколко велики анализатора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XXznae6t, съгласен съм с теб, че от фундаментална гледна точка нещата стоят добре, но мисля, че очакванията малко или много вече са калкулирани в цената (позицията качи над 20 % за последния месец).
Ако сега успее да задържи на тези нива и не падне под 15 лева мисля, че нещата ще стоят по друг начин.
Истината е съвсем друга защото си правите сметките при официални (нереални) данни. Истината е съвсем друга.
Светни ги, Знаещ.
Коментар
-
znae6t, съгласен съм с теб, че от фундаментална гледна точка нещата стоят добре, но мисля, че очакванията малко или много вече са калкулирани в цената (позицията качи над 20 % за последния месец).
Ако сега успее да задържи на тези нива и не падне под 15 лева мисля, че нещата ще стоят по друг начин.
Коментар
-
Кое може да не стане, да не купят по-голямата част от Актавис Разград или нематериалните активи на Интервет. Това което може да не стане, но според мен ще е факт в близкото бъдеще, е да не се направи нова когенерация, да не се инвестира в нови производства, да не се закупят нови активи извън България и т.н. Възможно е единствено да не листнат Хюве в Лондон, макар че ще бъдат принудени според мен след време.
Коментар
-
Anton Chigurh
....
Коментар
Коментар