IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не, скоро ще ви гледам сеира.

Коментар

• Може, но малко по-късно

Коментар

• Е-еее, този път ще клекнете с 3-4 лв, най-малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          Абе с тези заеми, които дръпна БАЛОНЕРА БИОВЕТ и с мижавите печалби които генерира за 5 год я се издилжи я не. А и сафаритата са доста скъпи 30-40 000 долара. Голяма раздувка се получи на това дружество Р/Е над 100, иначе се самонавивате доста успешно с помоща на няколко велики анализатора.
          Ооо, Пепи!
          Докараха кренвиршите.
          И ти пак си тук. Мноооого ми е драго да ти чета бисерите.
          Особено като се има предвид, че след твоите изказвания БИОВ скача с по 4-5 лв.

Коментар

• Абе с тези заеми, които дръпна БАЛОНЕРА БИОВЕТ и с мижавите печалби които генерира за 5 год я се издилжи я не. А и сафаритата са доста скъпи 30-40 000 долара. Голяма раздувка се получи на това дружество Р/Е над 100, иначе се самонавивате доста успешно с помоща на няколко велики анализатора.

Коментар

• Първоначално изпратено от XX
              znae6t, съгласен съм с теб, че от фундаментална гледна точка нещата стоят добре, но мисля, че очакванията малко или много вече са калкулирани в цената (позицията качи над 20 % за последния месец).

Ако сега успее да задържи на тези нива и не падне под 15 лева мисля, че нещата ще стоят по друг начин.
              Същите неща се пишеха и когато акцията струваше 11 лв. И тогава бяхя калкулирани прекалено много очаквания, които щели да стигнат за 2-3 години напред.
              Истината е съвсем друга защото си правите сметките при официални (нереални) данни. Истината е съвсем друга.
              Светни ги, Знаещ.

Коментар

• znae6t, съгласен съм с теб, че от фундаментална гледна точка нещата стоят добре, но мисля, че очакванията малко или много вече са калкулирани в цената (позицията качи над 20 % за последния месец).

Ако сега успее да задържи на тези нива и не падне под 15 лева мисля, че нещата ще стоят по друг начин.

Коментар

• Относно цената, лично мен ме съмнява да падне под 15 може би някоя инцидентна сделка да, но като цяло едва ли.

Коментар

• Кое може да не стане, да не купят по-голямата част от Актавис Разград или нематериалните активи на Интервет. Това което може да не стане, но според мен ще е факт в близкото бъдеще, е да не се направи нова когенерация, да не се инвестира в нови производства, да не се закупят нови активи извън България и т.н. Възможно е единствено да не листнат Хюве в Лондон, макар че ще бъдат принудени според мен след време.

Коментар

• Може и да не стане, но по-скоро ще стане.

Коментар

• Проблема тук е че се търгуват очаквания а не фундамент както при много други дружества. А това което се очаква може и да не стане.

Коментар

• При БИОВ се наблюдават продължителни тендeнции, когато се качва - Качва, когато пада-Пада :-)
                          ...и всички числови прогнози са неверни :-)
                          ;-)
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• ....

Коментар

• А иначе Симеона е права, че Химко трудно ще падне с повече от левче :-) ;-) :-)

Коментар

• Ще видим. Днес си мислех, че ще падне под 15, но не успя. Утре може и да стигнем до 14.40-14.50.

Коментар

Working...
                                X