Ок
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
хахахаа ПАЦОТО да не би да ти свършиха бериите за вибратора бе пача! Марш да си ги набавиш.
Коментар
-
Anton Chigurh
И аз съм на мнение, че е перфектно дружесвото защо реши че не ми харесва?
Коментар
-
Anton Chigurh
Познаваме се, но ти това не го знаеш още. Новопридобите активи е видно къде са, и не смятам че е нужно да се обсъжда къде са (IV) Анализ на дружеството можем да направим само ако ти напишеш нещо....
Коментар
-
Николчо, не измествай въпроса, ха-ха.
Говоря с теб като с професионалист (въпреки че си абсолютен аматьор).
Да ти припомня, че говорехме за печалбата на БИОВ, откъде е формирана, къде са новопридобитите активи... Все неща, които могат да ни помогнат да направим анализ на дружеството.
Съсредоточи се върху проблема. Мога да ти помогна да научиш неща, които не всеки знае.
Пък и как ли разбра на колко съм години?
Коментар
-
Anton Chigurh
Ти пък къде си чел мой анализ? Всъщност 100% си чел но не си знаел, че е мой. Ти ДъБУл си типичния средностатистически българин, който гледа какво правят другите седи си като мишка в ъгъла и само псува колко са тъпу другите и колко е велик той. Много са ми ясни хората на над 40 години, като тебе които са си извврвяли жизнения път и не са постигнали нищо. 100% когато си бил на моите години си пасал някъде овците, вместо да пишеш "глупости" и да се опиташ да помогнеш на другите както аз се опитвам да правя. Здраве на простата ти пожелавам.
Коментар
-
.... Ааа, то едно е да си влизаш във форума, за да си плещиш за щяло и нещяло, друго е да кажеш две-три сериозни приказки.
И като си помисля, че наистина е пълно с хора които инвестират, или съответно не инвестират, истински пари на база на подобни "анализи" като на Никола, ми става мъчно.
Нищо, иначе откъде другите ще печелим?!
Нали Пепи? И теб съм те запомнил като голям БАЛОНЕР.
Двамата с Никола не бива да пишете за БИОВ. Много е сложен за вас.
Коментар
-
Anton Chigurh
За твое сведение БИОВ все още не произвежда продукти, основани на новопридобитите лицензи, може би въобще няма да го прави, поне не в БГ
така и с науките свързани с финансовия анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaО, БОЖЕ наистина!
Аз ти обяснявам, че благодарение на лицензите които закупиха произвеждат повече и по-рентабилно ти ми говориш.... за четене на отчети....... и то елементарни неща, които дори ти се опитваш да правиш
Искаш ли да ти обясна как благодарение на закупените лицензи за производство на нови ветеринарни продукти предприятието почва да печели повече? Ако искаш мога да ти го нарисувам?
За твое сведение БИОВ все още не произвежда продукти, основани на новопридобитите лицензи, може би въобще няма да го прави, поне не в БГ - има причини за това, които ще ти се сторят твърде сложни и няма да ги коментираме. Тъй че не търси рентабилността там дето я няма.
Втората ти недомислица е, че можеш да нарисуваш нещо което не можеш да си представиш и не разбираш.
Хайде, брейнсторм. Викай и Пепи да помага...
Какво още придоби БИОВ през миналата година????
Коментар
-
Anton Chigurh
О, БОЖЕ наистина!
Аз ти обяснявам, че благодарение на лицензите които закупиха произвеждат повече и по-рентабилно ти ми говориш.... за четене на отчети....... и то елементарни неща, които дори ти се опитваш да правиш
Искаш ли да ти обясна как благодарение на закупените лицензи за производство на нови ветеринарни продукти предприятието почва да печели повече? Ако искаш мога да ти го нарисувам?
Нищо лично :wink:
Коментар
-
О, боже!
Не ми обяснявай кое колко струва точно на мен.
Патентите и лицензите са отразени на определено място в отчета на дружеството - не ги бъркай с печалби и други подобни неща, това са нематериални активи.
Въпросът ми беше откъде свърза новопридобитите активи на Интервет с генерираната печалба за 2005?? Как ги свърза тези неща? Отразени ли са според теб въобще и как????
Изобщо, като се опитваш да правиш анализи, научил ли си се първо да четеш финансови отчети. Нищо лично, нито сложно - просто задавам съвсем елементарни въпроси, ако не знаеш кажи, ще ти обясня.
Пепи, кажи ти де, защо се умълча??? БАЛОНЕР, А???
Коментар
Коментар