IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе аз знам само, че когато СФАРМ беше на тези цени 10-13лв и с капитал приблизително същият брой акции, както при биов.,генерираше печалба около 20 000 000лв, а БАЛОНЕРА с тези смешни печалби от 1-2 мил. лв., как се е надул до пръсване с цената, но скоро, ако някой ГОЛЯМ излезе от фризера на биов, цена под 9-те лв очаквам ! :-) :-) :-)

Коментар

• Пепи, нищо да не покажат тази година, щом другите се вдигат, тези няма да спадат. Движат се като стадо по индекса. Сега индекса е надолу затова ти се струва че БИОВ пада ли пада. След 3 месеца ще е обратно. А до тогава ако станат 9, ще им удвоя бройката. Ех мечти...

Коментар

• Говори се нещо за пускането на когенерацията през следващия месец Дано да е вярно, че е крайно време да я видим в действие. Който купил, купил
        Успешна и доходоносна!
        ~МЕЧО~

Коментар

• Apro,ако не покажат добри печалби тази година отива и под 9лв., никои няма да го чака 2-3 год на 10-12лв. замръзени пари ! :-)

Коментар

• Спокойно, Пепи - 9 лв. няма да стане тази година... (Ако разбира се мажоритарите не направят нещо ненормално). И аз искам на 9, но както гледам, ще трябва да купувам на повече.

Коментар

• Балонера БИОВ, за да заслужи тази цена трябва да покаже печалба от 20 000 000лв, а с това което генерира до сега 2-3 мил. лв и 6 лв., като цена са много, въпреки розовите очаквания . :-) :-) :-)

Коментар

• Много ти благодаря ;wink:

Коментар

• Ники сигурно през Дилингова, защото те правиха търгово на Напредък Холдинг.

Коментар

• Някоий има ли представа мажоритаря през кой ИП работи?

Коментар

• Е-ееее, ако си легне на цената 9лв и аз ще го подкрепя, ама докато е дирижабъл, само гледам сеира ! :-)

Коментар

• Абе той нека падне още малко пък нега да е балонер. Пепи и за ИХБ се ослушвам :-)

Коментар

• Алооо, БАЛОНЕРИТЕ, нещо се умълчахте и спряхте да разтегате локуми , колко е велик биов.

Коментар

• И бронебойни патрони за него няма открити, няма открити. БИОВ е ДИРИЖАБЪЛ, ама за сметка на това е МНООООГО качествен ! :-) :-) :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от patkan
                              Няма значение какво мисля аз, но ако те бяха на твоето мнение щяха да започнат да разпродават още от миналата година на 15лв, а то - нищо общо, не може всички да мислят като теб. Или считаш, че те грешат... не знам... "никой не е по-голям от пазара"...
                              Ами то дали е грешат е ясно от думите ти ...

Коментар

• Няма значение какво мисля аз, но ако те бяха на твоето мнение щяха да започнат да разпродават още от миналата година на 15лв, а то - нищо общо, не може всички да мислят като теб. Или считаш, че те грешат... не знам... "никой не е по-голям от пазара"...

Коментар

Working...
                                X