IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aбе хола123 що не се скриеш някъде !!! Такива "умници" като теб прогониха знаещ от форума - един от малкото, които като говорят казват нещо...
    И между другото всеки, който не сяда само от време на време на компютър пише на кирилица....

Коментар

• merci mnogo znae6t i ti pojelavam i teb da te spohodi su6to :-)

Коментар

• Коментар

• Е сам си виновен, че не се въздържах да отговоря днес, при все че се бях отказал да пиша в този форум. Оставям те hola123 да се радваш на успеха си.

Коментар

• znae6t vijdal sum ti potenciala i drug put taka 4e ne namiram nujno da si gubia vremeto s teb, ako be6e 4el vnimatelno moje6e i da ti stane iasno.
            samo edno moga da ti kaja, ot izkazvaneto ti stana iasno 4e si niama6 realna predstava ot funkcioniraneto na edin business........ni6to lo6o.
            i po princip se zamisliai malko kato pi6e6 ne6to za6toto se polu4avat golemi beszmilici.....
            imam edna molba tui kato si mnogo ve6t i znae6t 6te moje6 li da ni osveti6 kolko prodajbi sa stoiali zad tia aktivi za6toto to na prikazki e dosta lesno ama ina4e.........

Коментар

• e az ne sum i o4akval po razli4en komentar ot tebe.......izcialo v duha na predi6nite, no iavno e 4o ot amatiori niama kakvo pove4e da se o4akva.
              kato im se kajat negativni ne6ta za akciata v koiato sa vlojili niakolko stotin leva i vednaga ska4at edin prez drug da te obsipiat s nervni kometari

Коментар

• hola123, кажи срещу кои свои твърдения искаш аргументи, защото аз твърдение не видях в нелепите ти опити за логически заключения. Прави ми само впечатление, че ти си силен на епитетите:
                "plosko izkazvane", "nelepo obiasnenie ".

"triabva6e 1,5 godini da razberat 4e ne mogat da otkria ofisi vuv vsiaka strana" Тук какво предлагаш точно - разбира се, че са го знаели, но не е лесно да намериш купувач на достатъчно добра цена на такива специфични активи. Ще кажеш защо са ги купили в пакет, ами защото Интервет няма да продават на парче цял едно направление от бизнеса си, защото няма как един да иска патентите, друг технологията, трети търговксите марки.

"i kak niakoi 6te razbere dali tova niama da navredi na prodajbite sled kato minalata godina nito puk kogato i da bilo stana iasno kakvi prodajbi stoiaha zad pokupkata na tia aktivi"
                Тук се чудя въобще дали да го коментирам - много е просто да намериш ръста на продажбите след като сравниш стойността им в отчетите преди закупуването на въпросните активи и стойността им след това, само имай предвид че може би едва в това трето тримесечие ще са постигне приблизително пълно използване възможностите на въпросните активи.

Сега очаквам да кажеш нещо аргументирано, за да можем да коментираме сериозно и ако обичаш уважи моля те кирилицата!

Коментар

• Холан,Домусчиев ни разсмива,но ти два пъти повече!!!

Коментар

• razbiram 4e ti e nervno no niama nujda da go pokazva6 tuk:-) kolkoto do moite pisania iasno i konkretno sum si izkazal mnenieto za razlika ot tvoite napadatelni i bezpo4veni draskanici.....no iavno samo tova moje6 ina4e 6te6e da si proli4i. puk i kak vsi4ki po dolu osven bezpo4veni i napadatelni tvurdenia sre6tu moite komentari pone edin ne se opita da izleze s niakakvi razumni kontrargumenti......fakt e 4e vsi4ki si zamul4ahte i se izpokrihte
                    a tova koi koia tema i po kolko puti da ia komentira e pravo na vseki u4astnik taka 4e komentara ti e meko kazano izli6en.

vsi4kite mi mnenia ne sa preporuki za prodajba a to4no obratnoto kupuvaite kolkoto mojete na evtinite ceni i edin den kato prodavate si spomnete za moite komentari :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от hola123
                      ei tozi Domus4iev dosta me pozabliava s tova plosko izkazvane.......
                      po nelepo obiasnenie za prodajbata ne biah 4uval......toi re6i 4e BG pazara kato e amatorski i moje da rusi kakvi li ne ne6ta......i kvo se okaza 4e ima triabva6e 1,5 godini da razberat 4e ne mogat da otkria ofisi vuv vsiaka strana.........niamam dumi.......opredeleno do sega imah malko po visoko mnenie za kompetenciite na management-a no iavno dosta sum gi nadceniaval.
                      i kak niakoi 6te razbere dali tova niama da navredi na prodajbite sled kato minalata godina nito puk kogato i da bilo stana iasno kakvi prodajbi stoiaha zad pokupkata na tia aktivi
                      Слушай като не ти харесва не си купувай само недей да говориш глупости. Имаш 5 постинга на кръст и все против Биовет. Ходи си купи MOSTS или Холдинг Пътища че там мажоритаря е 5 пъти по-добър.

Коментар

• ei tozi Domus4iev dosta me pozabliava s tova plosko izkazvane.......
                        po nelepo obiasnenie za prodajbata ne biah 4uval......toi re6i 4e BG pazara kato e amatorski i moje da rusi kakvi li ne ne6ta......i kvo se okaza 4e ima triabva6e 1,5 godini da razberat 4e ne mogat da otkria ofisi vuv vsiaka strana.........niamam dumi.......opredeleno do sega imah malko po visoko mnenie za kompetenciite na management-a no iavno dosta sum gi nadceniaval.
                        i kak niakoi 6te razbere dali tova niama da navredi na prodajbite sled kato minalata godina nito puk kogato i da bilo stana iasno kakvi prodajbi stoiaha zad pokupkata na tia aktivi

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
                          Първоначално изпратено от Mr.Noone
                          Като гледам капман как продават май грешно сте изтълкували новините. Ще си гадаем до откат
                          Разпродажбата до 17.5 не е на Капман, а това, че Капман имат ордери продава е съвсем нормално, защото досега са купували и имат много.
                          Айде да не ми обясняваш чии са разпродажбите а, даже предполагам кой им е клиента, но това е друг въпрос?
                          Иначе това, което е казал Домусчиев пред Дневник е съвсем друго и вече съм силно оптимистично настроен, но тези обяснения трябва да се дават на борсата, а не да се чудим в кой вестник ще се изкаже господина

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Noone
                            Като гледам капман как продават май грешно сте изтълкували новините. Ще си гадаем до откат
                            Излязох от позицията преди около месец, но продължавам да я следя с интерес. И аз съм на мнение, че новината за продажба на активи се тълкува доста превратно, ама пазарът си е пазар...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Noone
                              Разпродажбата до 17.5 не е на Капман, а това, че Капман имат ордери продава е съвсем нормално, защото досега са купували и имат много.
                              Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Поведението на пазара до тука си е напълно нормално. А относно инвестициите в Биовет - толкова споменаваните в последно време инвестиции на КДН са направо скромни спрямо Биоветските. След като само новата им централа струва колкото цялото КДН...(моля да не се заяждате при споменаване на КДН, сравняваме само едни студени цифри, без душа, ни повече, ни по-малко )

Коментар

Working...
                                X