If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, добре, добре, ама не прекалявай с продажбите, че човек тъй може и душата да си продаде, като се улиса да продава
Коментар
Bobi75
не съм ги сметнал, нямам време на спокойствие за това. в момента се опитвам да продам нещо, от което комисионната ще е повече, отколкото съм вложил в БИОВЕТ, така че приоритета е ясен
Еее бобо, напиши ги де, ако обичаш, виж там в темата за Емката съм написал, че немогадасмятам Тъй и тъй си ги сметнал - пейстни ги да видим к'во става, къде е взел Колю, дал Колю като му се тегли чертата
Коментар
Bobi75
някой сметна ли вероятните бъдещи коефициенти, в случай, че се продадат лицензите и се платят задължения. тогава може повече яснота да имаме
еее Hola, посмали малко де, Биовет на 3лв. - че ти го изкара по евтин от Елма да кажем дето е на 3.30. Бе то и на мен ми се иска на 3лв, междувпрочем. Както и да е; те май само ток да правят оттук насетне пак ще са с повече печалба отколкото си мислиш
ne samo 4e ne si priznaha gre6kata ami dori se opitaha da go izkarat kato uspe6na sdelka v kraina smetka........az imam seriozni sumnenia 4e rezultata 6te e polojitelen imaiki v predvid fakta 4e rabotia v podobna na Akzo Nobel kompania i znam kolko e lesno da se "izmamiat" podobni na biovet kompanii ot izt. evropa i kitai vodeni ot agresiven i prohojda6t management bez nunjite dulgogodi6ni poznania i opit v businesa.
ta s dve dumi iskah da kaja 4e biovet sa platili tolkova za kolkoto se e prodavalo, a ne za tolkova kolkoto naistina struva :-)
Наистина е трябвало мениджмънта да помисли какво ще прави с лицензите преди да ги купи. Наистина лошо планиране.
Но поне признаха грешката си и успяха да ги пробутат на друг. Явно доста работа е паднала. Но това все пак са свежи пари, които идват - не се знае от цялата работа дали резултатът ще е положителен или не
ne se zablujdavai nikude po sveta ne su6testvuva kalpav management i dobra kompania.........puk i to vsi4ko e vupros na otpravna to4ka nali znae6, biov na 3lv. s kalpav management e super ama biov na 17,50 s kalpav management??????????
Коментар