IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама евала на този техен счетоводител. Все по-точно изкарва всичко на 0 Голям майстор. Сигурно ако шефът каже ще извади и печалба от 20 млн. ама уви - не ще.

Коментар

• Няма съществена разлика между консолидирания и неконсолидирания отчет. Те нямат много дъщерни дружества ноито да променят картината.

И тук остават неяснотите какво точно е продадено през октомври месец.
      Ще чакаме годишния.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Нетната консолидирана печалба на Биовет АД - Пещера за първите девет месеца на годината възлезе на 98 хил. лв. при 358 хил. лв. положителен финансов резултат година по-рано, показаха отчетите на дружеството, публикувани на БФБ-София.

Приходите от продажби на фармацевтичното предприятие се увеличават с 32 на сто до 59,815 млн. лв., а разходите по икономически елементи бележат ръст от 33,61% до 58,578 млн. лв.

Финансовите приходи към 30 септември възлизат на 1,123 млн. лв., а финансовите разходи са 2,394 млн. лв., като 56% от тях са лихвени разходи.

От началото на годината активите на Биовет на консолидирана основа нарастват с 2,57% до близо 153 млн. лв., а паричните средства и еквиваленти бележат ръст от приблизително 75% и достигат 1,079 млн. лв.

Търговските вземания с краткосрочен характер се увеличават с 30,5% до 8,122 млн. лв., краткосрочните задължения бележат ръст от 44,5 на сто до 20,775 млн. лв.

Основният капитал на дружеството от Пещера е 6,783 млн. лв., а собственият – 57,167 млн. лв. Биовет е дъщерно дружество на Хювефарма АД (82,57% дял), което от своя страна е дъщерна компания на Напредък Холдинг АД. Биовет притежава 80% от капитала на Биовет Европа ООД - Италия и 100% от капитала на Биовет - Македония ЕООД.

През октомври стана ясно, че Биовет е сключило договор за продажба на нематериални дълготрайни активи - регистрации за продажби и досиета, търговски марки и домейн на хранителни добавки за животновъдството, на стойност 39,827 млн. лв.
        Отчета ми се срува добър, въпреки, че печалбата е паднала.
        Успех на всички акционери.

Коментар

• Бе ти нали можеш да четеш. Я ти казвам че се отказах ти пак - купувай - е па не ща да купувам Я си имам отпреди малко, колко да изкарам зимата, и повече нема да купувам, па купи си ти де, я съм щедър, искам сички да са добре

Коментар

• Супер. Купувай! Искам утре да се напънеш и да обереш предлагането, до 19 лв. Искам кобоссчето ти да се разцвърчи като настъпана мишчица! Действай брат.

Коментар

• Коле я тамън бех решил да си купна некоя ялова бройка, ама се пообърках, та се отказах, оти по-долу некои пишат че нема да слява под 16.50, други па викат че до 16. Па има и трети де викат 17. Е па я ще чакам тогава да видим ква ще е тая, я съм малко новобранец и ме фаща страх по некой път да ги не глътне парите общинскиа кон

Коментар

• Според мен ще сме между 16.00 и 16.50. След годишния 18. Живи и здрави.

Коментар

• Моето мнение е че до края на годината ще сме между 16.50 и 17.30. Както и друг път съм писал аз съм убеден че Биовет си струва инвестицията но за момента ми се струва че това е реалистично.

Коментар

• Днес се кротна за кратка почивка на 17 лева, трябва да бърза че до края на годината кога ще ги стигне 20 те......

Коментар

• За старите си приятели - фенове на Биовет, само ще добавя малко информация. Покупките на Райфа днес (около 5000 бройки - 3808 от клиент на капман) бяха за собствена сметка. Вероятно вече се разпространява по-подробна информация за сделката с нематериалните активи и бъдещите инвестицонни намерения на мениджмънта. Информацията сигурно е стигнала чак до Виена, щото така за собствена сметка нашта райфа влиза само с разрешение отгоре. И още нещо, малко спекулативно от моя страна, обикновено поръчките им за собствена са няколко пъти по-големи, така че вероятно търсят количества още.

Коментар

• РАЙФА купува.....,Но продавачите са различни
                        Елана на..... Елана
                        Има и други дребни...

Коментар

• Ако знаех нямаше да питам. Хората имат различни съображения.....данъчни , за пред акционерите и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                            Още няколко прилични пакети минаха , да не се окаже че цялата рабоат е била просто да си прехвърлят няколко пакета на добри цени.
                            Въпрос: На кого според теб му е нужно да си прехвърли няколко пакета на добра цена??

Коментар

• Още няколко прилични пакети минаха , да не се окаже че цялата рабоат е била просто да си прехвърлят няколко пакета на добри цени.

Коментар

• Бах маа му!

Коментар

Working...
                                X