IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• PRI SEGA6NITE BALONI BIOV NA KOITO CENATA OT 2 GODINI NE E MRUDNALA OT KORIDORA 18-20 LEVA E PREKRASNO. ZA6TO KATO E TOLKOVA LO6O GOLEMITE POSREDNICI SI GO PULNJAT I PREZ NJAKOLKO MESECA CENITE SKA4AT DO 20 LEVA. RAZGLEDAITE KOI ISKAT DA KUPJAT V MOMENTA. SIGURNO E PONE MALKO PO DOBRO OR IZTURBU6ENITE HOLDINGI...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      Подценено е бе , но мажоритарите не искат да го знаем и го крият от нас
      и некак си фиктивно го морат...
      Много добре го морат обаче, трябва да им се признае. Сега и с този кредит... D/E и FL ще станат прекрасни. Добре, че осъзнах о време за този заухав биовет.

Коментар

• Подценено е бе , но мажоритарите не искат да го знаем и го крият от нас
        и некак си фиктивно го морат...

Коментар

• Подценено е бе , но мажоритарите не искат да го знаем и го крият от нас
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Само не и подценено бе кире

Коментар

• PO VAJNOTO E 4E BIOV E JIVO , A PUK I PODCENENO

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
                da novinata izleze v finance.news .bg koito poluchiha i nagrada na godinata. Kolkoto i da gi e iad IBG i da triat vsichki linkove izvun tupata im grupa e fakt. ne razbiram kakvo celiat s tova samo da ostaviat linkove kum tehnite tupi saitove i izkustveno da si pompat poseshtaemostta.
                Ах, че си ми смешничък mashina. Ето новината от finance.news:
                БИОВЕТ АД (BIOV) източник: Монитор 3 Юли 2007 09:16

Ето и новината от Инвестор-а:
                Биовет с договор за кредит на стойност 10,6 млн. евро
                02.07.2007 15:50 ( BIOV )

А прецени сам сега къде е излязла първо новината. И по принцип къде излизат винаги първо новините.

Коментар

• ........

Коментар

• finance.news- “Биовет” взе 10,6 млн. евро кредит от ОББ
                    Компанията за ветеринарни продукти “Биовет” подписа договор за банков кредит в размер на 10.6 млн. евро от “Обединена Българска Банка”. Това съобщи Money bg, като се позова на информация от Българска фондова борса.
                    Средствата по кредита се отпускат за оборотни средства * в режим на овърдрафт по разплащателна сметка и лимит за издаване на банкови гаранции и откриване на акредитиви.

За обезпечение на вземането е подписан договор за залог върху движими вещи (машини, съоръжения и оборудване), както и договор за ипотека на недвижими имоти, находящи се в град Разград, собственост на компанията.
                    От “Биовет” заявиха, че са погасили остатъка от задълженията си по взет от “Уникредит Булбанк” банков револвиращ кредит, както и такива по банков инвестиционен кредит от същата търговска банка.

Коментар

• И аз,и аз,и аз!!!

Коментар

• Az se izpaznih ot neq predi meseci. Prosto e nekontroliruema.

Коментар

• От тая позиция взе да ми писва. Търся съвет ......да продавам или да държа....
                          Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Двамата Братя Домусчиеви са пичове, ама отде им идва този акъл за управлението на Биовет, не ми е ясно, вместо да я направят "Син чип"

Коментар

• )) Това бе моята акция )) някога ... по времето на Масовата приватизация )) с 18 книжки започнах от тук ) .................................................е х спомени

Ама бях само до търговото на Напредък ))))))))))))

Иначе потенциял бол ))))))) ама , тия са по -добри и от Банев / в някой работи / ..разбрах го преди 2 години ..... и вече не съжалявам за Първата Любов ))))))))

Преоткрих много по -малко крадливи съдружници ))))))))))
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Честно казано, не се учудвам, че продават централата. Незнам кой идиот им обясни, че имат нужда от такава мощност /ако има такъв разбира се/. Но още като видях преди време каква централа правят, единственото което ме изуми беше цената и. После някой ми обясни, че всъщност половината от цената и е понякакви програми за енергийна ефективност. И половината да са смъкнали от програми пак е три пъти по скъпа от истината. Пък и ако е някакво застояло оборудване, колкото да се включат в програмите, може и десет пъти по евтина да е наистина. Такива мощности са подходящи за ТЕЦ София не за фабрика. Надявам се, да навият новите собственици на някой ТЕЦ да им я вземат за 2-3 мил. лева и я ползват. Не им е проблем ДКЕВР с цените на тока, ами това, че топлината е повече от десет пъти над необходимата за фабриката, а ДКЕВР дава висока цена за тока само за времето в което ползваш и топлото. Това там не може да се случи, топлото е преоразмерено 10 пъти.
                                Между другото, ако някой е направи такава глупост, много се съмнявам, че е единствената. Кой знае колко още скелети има в гардероба.

Коментар

Working...
                                X