Първоначално изпратено от Kiro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefalaТова определено е най-нещастната акция на БФБ!!!Добре,че я продадох по-рано!!!
BIOV i PETHL javno re6iha da se pravjat na interesni
i vupreki po-niskia danuk da pokazvat mizerni pe4albi.
jalko samo 4e se navrjah s TOPL ;( hem znam
PET kakvo durvo e po pe4alba.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от KiroZA TAKIVA PUNOVE LI SMJATA6 MAJORITARITE- HA- HA
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от KiroTE RANO ILI KUSNO 6TE JA POKAJAT TAZI PE4ALBA, NALI VIJDATE 4E VE4E NE E MODERNO DA SE KRIE PE4ALBA- DAJE NAPROTIV- HA- HA
според мен БИОВ уверено върви към под 10 лева
Коментар
-
Обърнете внимание на паричния поток от оперативна деност
и въобще на паричните потоцил
PREDSTAVJATE LI SI KAKVO 6TE STANE , AKO SI POKAJAT REALNITE FINANSOVI REZULTATI.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от NikolaАз от началото на година съм изкарал малко под това, което са изкарали BIOV..... не е ли по-добре и те да почнат да инвестират на БФБ като НБУ? :
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от NikolaАз от началото на година съм изкарал малко под това, което са изкарали BIOV..... не е ли по-добре и те да почнат да инвестират на БФБ като НБУ? :
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от NikolaАз от началото на година съм изкарал малко под това, което са изкарали BIOV..... не е ли по-добре и те да почнат да инвестират на БФБ като НБУ? :
Коментар
-
Anton Chigurh
Абсолютно! То винаги сме си го знаели това нещо и вече на никой не прави впечатление. 60К печалба при тези cash flows си е наистина майсторство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaАз от началото на година съм изкарал малко под това, което са изкарали BIOV..... не е ли по-добре и те да почнат да инвестират на БФБ като НБУ? :
Коментар
Коментар