Не виждам връзка...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Re: Най здравата компания на борсата.
Първоначално изпратено от dalcomКирил Домусчиев е единствения кандидат допуснат до закупуване на БЪЛГАРСКИ МОРСКИ ФЛОТ заедно с Маритайм Шипинг Германия.....
Не знам дали осъзнавате какво значи това.
Това означава :
1. Пазар
2. - (навло+фрахт)
3. Излизане на прозрачни печалби заради модернизирането на флота.
Това просто е убийствена новина, какви пътища какви мостове, какви 5 лева, говорим за БМФ, морската флота на България.
Този завод не е ракета.той е.. супер нова.
Естествено, не е препоръка, само лично мнение за + 6000-10000% печалба.
Биоветките цената им ще се тегли в злато, не в пари а в злато..
много, много надценяваш ш.....я ДомусНе е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Anton Chigurh
Re: Най здравата компания на борсата.
Първоначално изпратено от dalcomКирил Домусчиев е единствения кандидат допуснат до закупуване на БЪЛГАРСКИ МОРСКИ ФЛОТ заедно с Маритайм Шипинг Германия.....
Това означава :
1. Пазар
2. - (навло+фрахт)
Това просто е убийствена новина, какви пътища какви мостове, какви 5 лева, говорим за БМФ, морската флота на България.
Коментар
-
Най здравата компания на борсата.
Кирил Домусчиев е единствения кандидат допуснат до закупуване на БЪЛГАРСКИ МОРСКИ ФЛОТ заедно с Маритайм Шипинг Германия.....
Това означава :
1. Пазар
2. - (навло+фрахт)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaTva si e raketa ama mi pisna da q chakam kato vsi4ko pravi se udvoi i utroi. Ako trugnat da pokazvat pechalbi togava shte e oferta golqma. Spor nqma. Do togava ne.
i az sum ot tjah.
prosto si blokira parite 4ovek tuka.
ina4e za raketnite svoistva sum suglasen.:-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Tva si e raketa ama mi pisna da q chakam kato vsi4ko pravi se udvoi i utroi. Ako trugnat da pokazvat pechalbi togava shte e oferta golqma. Spor nqma. Do togava ne.
Коментар
-
Абе тези от биовет да не са брокери за недвижими имоти, ( вижте им кешфлоу-то) ???
Начи: имоти+доставчик (дъщерно)-> класика в жанра за покриване на печалбата, а кот остане грухай в резервите..
С тея 25к печалба , не знам докога ше ги търпят. Леко май пресоляват манджата. Иначе мисля, че ако излязат на светло, ще е новата ракета. Ма нямат алтернатива, скоро ще трябва да излизат. Дано доживеем.
Коментар
Коментар