IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ?

Първоначално изпратено от dalcom
    Тия пак реализираха печалба колкото пенсионер от 2 прасета на село..
    Докога ли мажоритаря ще се гаври и ще крие печалбата ми е много интересно.
    Не знам дали вече не е отваряна тема за класиците на БФБ в тази област, но ще е готина тема

Поздрави

Коментар

• Много ми е прятно Ветре !
      Позиции като Биовет и Полимери ) , които преди съм критикувал ) , взеха да ми изглеждат като бомби със закъснител ) на таз луда Трейсианска БФБ ) .

Сигурно е от ЕГН то )) .

Според мен повечето стари кримки ) наистина се отегчиха от "спама" в този форум, но някой все пак пишат макар и с нови никове ) !
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Охоо, г-н Майната добре дошел, отдавна не бехте писали, нещо се изгубихте чудихме се, ще се появите ли пак, нема ли то верно форума го наспамихме леко в последно време, ама викам си чат-пат да приканваме старите кримки да пишат по нещо, виждате как стоят нещата у тая позиция -
        нема лабаво

Коментар

• ) Bre te Eltos za predishite tri godini obsto tollkoz nqmaha )
          a q gi vijte sega ) !

PP Otdava nqmam akcii tuk no si mi e pyrvata akciq ) i si mi e v kryvtta )
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• TODOROF imat 144 000 lv pechalba
            TODOROF>BIOV

Коментар

• dokato stigne do polojenie, v koeto da predpo4ete visok kurs pred izto4vane. Dano i niskite danazi go motivirat.

Коментар

• ?

Тия пак реализираха печалба колкото пенсионер от 2 прасета на село..
                Докога ли мажоритаря ще се гаври и ще крие печалбата ми е много интересно.

Коментар

• ot BIOV izljazoh otdavna ama za6to li
                  sum o6te v TOPL da me pita 4ovek....:-(

Коментар

• Tka si e vetre taka si e.......

Коментар

• Явно пак ще си се върнем на 16 лв., даже може тоя път и под 15 да отидат. Не препоръчвам, но това си е реалността....!

Коментар

• GLedam vsichko az. Ama ako bqh shareholder kakvo bi me intersuvalo EBIT i EBITDA? Net income-a e tova koeto ostava za men.
                        Taka e Kole, ama u nekoi pozicii gledame osnovno EBITDA /kato pri Dqdkata syshto /

Коментар

• GLedam vsichko az. Ama ako bqh shareholder kakvo bi me intersuvalo EBIT i EBITDA? Net income-a e tova koeto ostava za men.

Коментар

• Железни отвсекъде, ама гледайте и ЕБИТДА и т.н.н., нали така е модерно да се казва..

Коментар

• S toq net income prez DCF mogat da kajat kakvato si iskat ocenka. A ako reshat da go pravqt prez comparables shte go napravqt s kompanni na razvitiite pazari kudeto sa na P/S 1

Коментар

• Ами то си има начин - правиш търгово и се отписваш :-)

Първоначално изпратено от AfterDark
                                Абе тия искат да си купят акциите обратно на безценица.
                                изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

Working...
                                X