IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rozova pantera
    nikyde ne sym kazala, che bydeshteto me pritesnqwa, kazah che shte e liubopitno da widim, kakwo shte se okaje w bydeshte. Ako stawa duma za majoritari, tozi na Kao mi e tolkowa simpatichen, kolkoto tozi na Biowet
    Ama kakvo mi govorosih samo za KAO? Kao mi e edva 18% ot portfejla. Mnogo poveche me interesuvat majoritarite na MONBAT i BSTR i CHIM

Коментар

• nikyde ne sym kazala, che bydeshteto me pritesnqwa, kazah che shte e liubopitno da widim, kakwo shte se okaje w bydeshte. Ako stawa duma za majoritari, tozi na Kao mi e tolkowa simpatichen, kolkoto tozi na Biowet

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
        nemoje wsichki chipowe da sa tolkowa blue, kato edin Kao da kajem. Kao wse pak ot 13.50 na IPO uspq da stigne do 20 i w momenta e na 13.90. Wqno che i Biowet beshe 20, wqrno che sleze na 13.90. A poneje wsichki se pishat dalgosrochni "investitori" da widim wse pak, kakwo shte pokaje bydeshteto.
        Ne trqbva da te pritesnqva kakvo shte pokaje budeshteto, a majoritarq. :wink:

Коментар

• nemoje wsichki chipowe da sa tolkowa blue, kato edin Kao da kajem. Kao wse pak ot 13.50 na IPO uspq da stigne do 20 i w momenta e na 13.90. Wqno che i Biowet beshe 20, wqrno che sleze na 13.90. A poneje wsichki se pishat dalgosrochni "investitori" da widim wse pak, kakwo shte pokaje bydeshteto.

Коментар

• Temata okolo BIVO vsushtnost e dosta filosofska 2003-2004 BIOV beshe blue-chip. Togava imashe uchastnici kato "thebul" koito me hraniha kato im kazvah che akciqta ne struva, no tozi chovek si me hraneshe i ubijdashe, gotveiki s da prodava BIOV sled 2-3 godini za 20 euro.
            Ta taka temata na eseto za dnes e "BIOV ot blue chip to shit chip"

Коментар

• haha, prodaite mi q na men taq kompaniq za nishto pari, pyk vi obeshtavam che shte vi pokazvam po 10mil pechalba vsqka godina i shte vi kupq po edna banicharnica za spomen.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от Боримечката
                Никола, оказа се прав ...

баничарницата на бай Кръстю на колелото на 204 в Борово има по-голяма печалба ...

бахти и смешките ...
                Az sutritnta govorih s edin moi rodnina koito ima banicharnica v hvartala. Kaza che na den chistata pechalba mu e 500 lv. Do the math!

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                  Никола, оказа се прав ...

баничарницата на бай Кръстю на колелото на 204 в Борово има по-голяма печалба ...

бахти и смешките ...
                  Az sutritnta govorih s edin moi rodnina koito ima banicharnica v hvartala. Kaza che na den chistata pechalba mu e 500 lv. Do the math!

Коментар

• Тия са Шампиони:

"През на 2007 г. приходите от обичайната дейност на „Биовет” АД възлизат на 105 270 хил.лв.
                    Печалбата преди облагане с данъци към 31. 12. 2007 г възлиза на 328 хил.лв. спрямо 352 хил. през 2006 г.Нетната печалба от обичайната дейност на фирмата през 2007 г. възлиза на 119 хил.лв. спрямо 500 хил.лв. през 2006 г. "

То няма какво да се добави, баси крадците ....
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• циганска история, тоя мажоритар по далече от върха на носа си не може да гледа...

смешко...
                      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Никола, оказа се прав ...

бахти и смешките ...

Коментар

• BEROE CHAMPION!
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Chakam s interes da vidim kakvi sa gi natvorili majoritarite. Dali shte iskarat po-golqma net income ot kvartalnata banicharnica?! More to follow!
                            абе кварталната баничарница може с малко зор да я минат, ама с това ще си останат тия смешковци

Коментар

• Chakam s interes da vidim kakvi sa gi natvorili majoritarite. Dali shte iskarat po-golqma net income ot kvartalnata banicharnica?! More to follow!

Коментар

• Тоя кирлив мажоритар си прави тънките сметки като кръчмаря на дедо ми на кръчмата на село.
                                Като свие 20% от печалбата - щотото толкова е фрий фоута, си мисли,че е Айнщайн. А не може да разбере колко негативи това ще му носи в бъдеще. както и да е. То от комплексари дето са свикнали на мекото на хляба никога няма да се променят.

meto76
                                МнениеПуснато на: 22:32:36 ч. | 02.01 Заглавие:
                                Тук надеждата е фалит; смяна на мажоритаря и нов акционер.За предпочитане чужденец.Тая акция е моето разочарование; чудя се защо я държах чак до май месец 2007 год.
                                това е истината другари и другарки. друго спасение няма.
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X