Първоначално изпратено от rozova pantera
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от rozova panteranemoje wsichki chipowe da sa tolkowa blue, kato edin Kao da kajem. Kao wse pak ot 13.50 na IPO uspq da stigne do 20 i w momenta e na 13.90. Wqno che i Biowet beshe 20, wqrno che sleze na 13.90. A poneje wsichki se pishat dalgosrochni "investitori" da widim wse pak, kakwo shte pokaje bydeshteto.
Коментар
-
nemoje wsichki chipowe da sa tolkowa blue, kato edin Kao da kajem. Kao wse pak ot 13.50 na IPO uspq da stigne do 20 i w momenta e na 13.90. Wqno che i Biowet beshe 20, wqrno che sleze na 13.90. A poneje wsichki se pishat dalgosrochni "investitori" da widim wse pak, kakwo shte pokaje bydeshteto.
Коментар
-
Anton Chigurh
Temata okolo BIVO vsushtnost e dosta filosofska 2003-2004 BIOV beshe blue-chip. Togava imashe uchastnici kato "thebul" koito me hraniha kato im kazvah che akciqta ne struva, no tozi chovek si me hraneshe i ubijdashe, gotveiki s da prodava BIOV sled 2-3 godini za 20 euro.
Ta taka temata na eseto za dnes e "BIOV ot blue chip to shit chip"
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от БоримечкатаНикола, оказа се прав ...
баничарницата на бай Кръстю на колелото на 204 в Борово има по-голяма печалба ...
бахти и смешките ...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от БоримечкатаНикола, оказа се прав ...
баничарницата на бай Кръстю на колелото на 204 в Борово има по-голяма печалба ...
бахти и смешките ...
Коментар
-
Тия са Шампиони:
"През на 2007 г. приходите от обичайната дейност на „Биовет” АД възлизат на 105 270 хил.лв.
Печалбата преди облагане с данъци към 31. 12. 2007 г възлиза на 328 хил.лв. спрямо 352 хил. през 2006 г.Нетната печалба от обичайната дейност на фирмата през 2007 г. възлиза на 119 хил.лв. спрямо 500 хил.лв. през 2006 г. "
То няма какво да се добави, баси крадците ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Anton Chigurh
Chakam s interes da vidim kakvi sa gi natvorili majoritarite. Dali shte iskarat po-golqma net income ot kvartalnata banicharnica?! More to follow!
Коментар
-
Тоя кирлив мажоритар си прави тънките сметки като кръчмаря на дедо ми на кръчмата на село.
Като свие 20% от печалбата - щотото толкова е фрий фоута, си мисли,че е Айнщайн. А не може да разбере колко негативи това ще му носи в бъдеще. както и да е. То от комплексари дето са свикнали на мекото на хляба никога няма да се променят.
meto76
МнениеПуснато на: 22:32:36 ч. | 02.01 Заглавие:
Тук надеждата е фалит; смяна на мажоритаря и нов акционер.За предпочитане чужденец.Тая акция е моето разочарование; чудя се защо я държах чак до май месец 2007 год.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар