IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
    Според мен да даде 17 лева на акция и да приключваме.
    Ами те на хора като теб разчитат, дето ще си харижат акциите за 17 лева. За това почват да подгряват с офертички от ниско с надежда като сложат някой лев отгоре на по-късен етап и да мине номера. И той ще мине най-вероятно. Под 20 си е чиста кражба, а за да е справедлива цената трябва да предложат премия над тази цена и да се почва с раздаването на дивиденти за изплащането на заемите. Чуждите компании в сектора се тургуват на коефициенти по х3, че и по х4 спрямо тук.

Коментар

• Според мен да даде 17 лева на акция и да приключваме.

Коментар

• Дойде новото търгово 14.40 на акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
          Продай му на тая мършаwa цена щом те кефи Пий топла вода, а не студена, дай си артиите и т.н
          Май не си схванал сарказма в писанието ми. За мен справедливата цена е около 19,50 лева
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Домузчиев много щедър бе

14,40 леле, още не мога да повервам
            Продай му на тая мършаwa цена щом те кефи Пий топла вода, а не студена, дай си артиите и т.н
            Не е препоръка

Коментар

• Домузчиев много щедър бе

14,40 леле, още не мога да повервам
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от T3 Разгледай мнение
                Линкнали сме един и същ материал почти едновременно:-)

Да, постфактум иска да промени приватизационния договор. А няма да иска да вземе предвид вече изминалото и отчетено второ тримесечие на Biovet при положение, че акциите са си наши и все още сделка няма.
                Именно, иска да промени приватизационния договор, след 10 години се сети за това!

Да не го беше подписвал бе думуз! Сигурно не си знаел, че когато инвестираш капитал в приватизационна сделка, все пак поемаш някакви рискове! Какво, казаха ти, че няма рискове ли? Излъгали са те! И сега като се реализираха въпросните рискове, какво? Време е да се разплачеш и да се молиш да ти опростят загубите и неустойките, които дължиш, при положение че си се съгласил да ги платиш, нали! Разбира се, че е блестяща твоята идея, тези загуби да ги поемат данъкоплатците! До гениално прозрение си стигнал! Поздравление за брилиантния бизнес нюх и качества за справяне с проблемни ситуации! Браво!

И това е един от най-големите работодатели в България!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                  Ето вижте как се справя с рисковете думузчиеф:

http://www.capital.bg/biznes/kompani..._neponosimost/

Реализира ли се рисковете от приватизацията на БМФ, заради криза в морския бизнес и какво е решението на великия инвеститор? Да се промени приватизационния договор, за да се избегнат неустойките от неспазване на приватизационния договор!
                  При мен също се реализираха рисковете свързани с инвестиции, ама не ходя да плача държавата да ми покрие загубите!
                  Линкнали сме един и същ материал почти едновременно:-)

Да, постфактум иска да промени приватизационния договор. А няма да иска да вземе предвид вече изминалото и отчетено второ тримесечие на Biovet при положение, че акциите са си наши и все още сделка няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от T3 Разгледай мнение
                    За проватизацията нa BIOV ли е в нарушение?

Сигурно сте прочели за БМФ: http://www.capital.bg/biznes/kompani..._neponosimost/

Неспазването на приватизационни договори много отива на председател на КРИБ.
                    КРИБ са просто едно сварталище за лобисти на едрия бизнес!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                      някъде бях чел статия, че и по света като са ниски цените масово фирмите се отписват, а като се издуят - почват IPO-та, та така.
                      Домуса пари от борсата е ясно, че няма да види, само държавата ако му клекне на молбите за промяна на приватизационния договор, в който е в нарушение. Това е добър пример за председателя на КРЪБ
                      За проватизацията нa BIOV ли е в нарушение?

Сигурно сте прочели за БМФ: http://www.capital.bg/biznes/kompani..._neponosimost/

Неспазването на приватизационни договори много отива на председател на КРИБ.

Коментар

• Ето вижте как се справя с рисковете думузчиеф:

http://www.capital.bg/biznes/kompani..._neponosimost/

Реализира ли се рисковете от приватизацията на БМФ, заради криза в морския бизнес и какво е решението на великия инвеститор? Да се промени приватизационния договор, за да се избегнат неустойките от неспазване на приватизационния договор!
                        При мен също се реализираха рисковете свързани с инвестиции, ама не ходя да плача държавата да ми покрие загубите!

Коментар

от страницата на КРИБ[/B]:

КРИБ има мисия:
                          да бъде ефективна в подобряването на бизнес климата в страната
                          да подпомага членовете си в споделянето на добри бизнес практики
                          да повишава конкурентоспособността на българската икономика

КРИБ очевидно трябва да си променят мисията под председателството на думузчиеф, както следва:
                          да разрушава ефективността в подобряване на бизнес климата в страната, чрез незачитане миноритарните акционери в публичните дружества, което да доведе до загуба на доверие в капитаровия пазар и отлив на капитали
                          да подпомага членовете си в усилията им да осъществяват превенция при прилагането на добри бизнес практики, чрез подчиняване на регулаторни органи, като КФН, които да действат в полза единствено на едрия бизнес
                          да съсипват конкурентноспособността на българската икономика, като затруднят в максимална степен функционирането на един от основните канали за финансиране - капиталовия пазар!
                          Знаете ли кое е тъжното? Че мажоритарите често притежават 80%-90% от дружествата и така или иначе взимат лъвския дял от печалбата. Вместо да се задоволят с това правят какви ли не "чудеса", с които губят уважението на инвеститорите само и само да не се минат. Амо защо са листвали дружеството при положение, че не искат да делят печалбата?

Имам един познат. Мажоритар на вече непублично дружество. И той - защото го е яд - полагаше огромни услилия останалите примерно 1% миноритари да не вземат нито лев печалба. И за какво? като печелиш 10,000,000 на година защо ти трябват още 100к? Да споделиш скромен процент от печалбата с миноритарите ти носи уважение и влияние.

Единствено мажоритарите на Стара планина холдинг са сериозни. И мисля, че печелят от това.

Коментар

Дано КФН се спре, че не останаха дружества на БФБ, докато регулатора спре тези практики!
                            някъде бях чел статия, че и по света като са ниски цените масово фирмите се отписват, а като се издуят - почват IPO-та, та така.
                            Домуса пари от борсата е ясно, че няма да види, само държавата ако му клекне на молбите за промяна на приватизационния договор, в който е в нарушение. Това е добър пример за председателя на КРЪБ

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                              тая организация трябва да я прекръстят на СКРЪБ
                              Дано КФН се спре, че не останаха дружества на БФБ, докато регулатора спре тези практики!

Коментар

Да, но бъди сигурен, че второто тримесечие изобщо не е влезнало в оценката!
                                Сигурно. Но трябва да влезе.

Коментар

Working...
                                X