Първоначално изпратено от TGV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеПродай му на тая мършаwa цена щом те кефи Пий топла вода, а не студена, дай си артиите и т.нНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеДомузчиев много щедър бе
14,40 леле, още не мога да повервамНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от T3 Разгледай мнениеЛинкнали сме един и същ материал почти едновременно:-)
Да, постфактум иска да промени приватизационния договор. А няма да иска да вземе предвид вече изминалото и отчетено второ тримесечие на Biovet при положение, че акциите са си наши и все още сделка няма.
Да не го беше подписвал бе думуз! Сигурно не си знаел, че когато инвестираш капитал в приватизационна сделка, все пак поемаш някакви рискове! Какво, казаха ти, че няма рискове ли? Излъгали са те! И сега като се реализираха въпросните рискове, какво? Време е да се разплачеш и да се молиш да ти опростят загубите и неустойките, които дължиш, при положение че си се съгласил да ги платиш, нали! Разбира се, че е блестяща твоята идея, тези загуби да ги поемат данъкоплатците! До гениално прозрение си стигнал! Поздравление за брилиантния бизнес нюх и качества за справяне с проблемни ситуации! Браво!
И това е един от най-големите работодатели в България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеЕто вижте как се справя с рисковете думузчиеф:
http://www.capital.bg/biznes/kompani..._neponosimost/
Реализира ли се рисковете от приватизацията на БМФ, заради криза в морския бизнес и какво е решението на великия инвеститор? Да се промени приватизационния договор, за да се избегнат неустойките от неспазване на приватизационния договор!
При мен също се реализираха рисковете свързани с инвестиции, ама не ходя да плача държавата да ми покрие загубите!
Да, постфактум иска да промени приватизационния договор. А няма да иска да вземе предвид вече изминалото и отчетено второ тримесечие на Biovet при положение, че акциите са си наши и все още сделка няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от T3 Разгледай мнениеЗа проватизацията нa BIOV ли е в нарушение?
Сигурно сте прочели за БМФ: http://www.capital.bg/biznes/kompani..._neponosimost/
Неспазването на приватизационни договори много отива на председател на КРИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениенякъде бях чел статия, че и по света като са ниски цените масово фирмите се отписват, а като се издуят - почват IPO-та, та така.
Домуса пари от борсата е ясно, че няма да види, само държавата ако му клекне на молбите за промяна на приватизационния договор, в който е в нарушение. Това е добър пример за председателя на КРЪБ
Сигурно сте прочели за БМФ: http://www.capital.bg/biznes/kompani..._neponosimost/
Неспазването на приватизационни договори много отива на председател на КРИБ.
Коментар
-
Ето вижте как се справя с рисковете думузчиеф:
http://www.capital.bg/biznes/kompani..._neponosimost/
Реализира ли се рисковете от приватизацията на БМФ, заради криза в морския бизнес и какво е решението на великия инвеститор? Да се промени приватизационния договор, за да се избегнат неустойките от неспазване на приватизационния договор!
При мен също се реализираха рисковете свързани с инвестиции, ама не ходя да плача държавата да ми покрие загубите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеот страницата на КРИБ[/B]:
КРИБ има мисия:
да бъде ефективна в подобряването на бизнес климата в страната
да подпомага членовете си в споделянето на добри бизнес практики
да повишава конкурентоспособността на българската икономика
КРИБ очевидно трябва да си променят мисията под председателството на думузчиеф, както следва:
да разрушава ефективността в подобряване на бизнес климата в страната, чрез незачитане миноритарните акционери в публичните дружества, което да доведе до загуба на доверие в капитаровия пазар и отлив на капитали
да подпомага членовете си в усилията им да осъществяват превенция при прилагането на добри бизнес практики, чрез подчиняване на регулаторни органи, като КФН, които да действат в полза единствено на едрия бизнес
да съсипват конкурентноспособността на българската икономика, като затруднят в максимална степен функционирането на един от основните канали за финансиране - капиталовия пазар!
Имам един познат. Мажоритар на вече непублично дружество. И той - защото го е яд - полагаше огромни услилия останалите примерно 1% миноритари да не вземат нито лев печалба. И за какво? като печелиш 10,000,000 на година защо ти трябват още 100к? Да споделиш скромен процент от печалбата с миноритарите ти носи уважение и влияние.
Единствено мажоритарите на Стара планина холдинг са сериозни. И мисля, че печелят от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеДано КФН се спре, че не останаха дружества на БФБ, докато регулатора спре тези практики!
Домуса пари от борсата е ясно, че няма да види, само държавата ако му клекне на молбите за промяна на приватизационния договор, в който е в нарушение. Това е добър пример за председателя на КРЪБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетая организация трябва да я прекръстят на СКРЪБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеДа, но бъди сигурен, че второто тримесечие изобщо не е влезнало в оценката!
Коментар
Коментар