От всички акции, които имам тази ми е най-противна ама я държа от една тъпа ирационална упоритост. И все не мога да си обясня как е възможно всички тези врътки да минават, нито един нормален одитор да не иска да им завери отчета, а санкции или проверка някаква поне да няма. Явно трябва да се занесем 20-30 акционери на ОСА и ако не друго то поне по един бой да им хвърлим тяхната мама!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катекс АД (5KTE / KTEX)
Collapse
X
-
В краткосрочен план ще бъде нестабилно и нервно, защото има два черни лебеда - старта на Xetra и доклада на ЕК които сериозно затрудняват прогнозите
А иначе още през ноември 2007 съм казвал, че що-годе смислени прогнози за цялостното състояние и тенденциите на БФБ ще могат да се правят едва през септември-октомври 2008
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93ей ще се радвам да излезе нещо тук! аз се оттеглих малко по- навискоки нива, но нищо не ми пречи пак да дойда в играта Wink
Естествено всичко зависи от прозрачността, на която така и не станахме свидетели. Ако се коригират - всички могат само да спечелят, нъл тъй
Коментар
-
ей ще се радвам да излезе нещо тук! аз се оттеглих малко по- навискоки нива, но нищо не ми пречи пак да дойда в играта Wink
Естествено всичко зависи от прозрачността, на която така и не станахме свидетели. Ако се коригират - всички могат само да спечелят, нъл тъй
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Много хора си мислеха, че ще е ракета, но май се понахендриха с акции за по 15-20 кинта....
Не е препоръка, нито заяждане
Коментар
Коментар