If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мисля че една и сьщата цена 18,60 е вследствие от ценовото ограничение!!има 4 ИП и кобоси!!и не е много прозрачно манипулирането на цената(ако има такова)след като има такова тьрсене от няколко места!
според мен просто позицята си идва на място,след като толкова дьлго бе недооценена и някой си направиха добри пакети!!има още доста потенцял според мен!!
Коментар
Bobi75
е не, бива ли толко прозрачно манипулиране на цената.
наредили се 10 (десет) оферти купува от ИП и кобоси на една и съща цена 16.22. След това се наредили 3 оферти купува на една и съща цена 18.60. Отдясно стои гордо оферта 5 бройки на 18.60
айде моля ви се
Под единствен акционер разбирай освен мажоритаря, който беше изпратил пълномощно на шофьорчето на директора и беше много смешно, защото момчето беше като в небрано лозе.
Съни имай предвид, че аз това дружество го познавам много добре.На последното общо събрание бях единствения акционер и си побъбрихме надълго и нашироко с изпълнителния директор.Казвал съм го и друг път и все още мисля, че е пощенска кутия на групата СИБ.Като бизнес е слабо и безперспективно.Правилно си забелязала, че ги местих и то защото мисля, че се подготвя прехвърляне на голям пакет на определена цена и последния месец се разчиства пътя до това ниво.Премине ли този евентуален пакет и при факта че фри флоата вече е пренебрежимо малък, интересните неща около тази позиция ще изчезнат незабавно и завинаги.
Както правилно забелязваш кеша си е кеш.Нямам основания засега да се освобождавам от него.Както беше казал един умен трейдър-Едно от малкото предимства на индивидуалния от професионалния инвеститор е възможността в определени периоди да стои настрани от пазара.
Не знам дали е подценена или не, обаче вече не ме интересува за момента след като днес моите 1798 бр. ги пласирах на 14.86 Това май е една от най-успешните ми сделки.Пожелавам подобни успехи на всички колеги във форума.
какво да става,идва си на място позицията!!все още е супер подценена!!
-----------------------------------------
tq hubavo si idva... i az go vijdam... vuprosut e ima li pove4e informacia okolo tova, koeto stava poslednite dni?
Коментар