Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катекс АД (5KTE / KTEX)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ДиагностикПрехвърлени са 1 449 128 акции от наличните
1 693 491 акции на Притекс или 59%.
Останали са
244 363 акции представляващи точно 10.00% от капитала.
Формално имаме нов мажоритар, само цената ме кара да мисля, че става дума за друга фирма, свързана с досегашните собственици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от An4etoКаквово става тука? Какъв е тоя пакет дето го взе СИБанк и какво ли трябва да се очаква ?
Но Булбанк не е толкова важна. Най-лошото е, че имам чувството че пазарът ще навлезе във фазата на гърмене на репата а това вече няма да е никак красиво
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ValuatorТук всички сценарии са възможни Могат да раздадат добър дивидент - и дребните инвеститори най-накрая да видят бял свят/хляб Могат и да решат да реинвестират цялата печалба и да отече по разни черешови градини и дребните инвеститори за пореден път да останат с пръст в устата
kato 2roto e dosta po-veroqtniq variant, kum koito super-optmistite tuk trqbva da se nastroqt
Коментар
-
Valuator написа:
Най-рентабилната нефинансова компания, която няма печалба от нефинансова дейност - как ли ще изглежда P&L-а в края на 2008 Smile Верно без коментар Smile
А за края на 2008 г. .... не КТЕХ , а и борса може да няма според анализите на някой.....
Коментар
-
Кои са най-рентабилните борсови дружества?
От: Мариян Йорданов
mpy@start.bg
06.02.2008 11:19 ( KTEX, IBG, BACB )
Катекс АД е най-рентабилната нефинансова компания за 2007 г. с 89% норма на печалба*, показва проучване на Investor.bg.
Катекс има 14,6 млн. лв. нетна печалба за 2007 г. при печалба от продажба на акции от СИБанк за 15,3 млн. лв. и загуба от 409 хил. лв. от продажба на акции от Пампорово АД и Деспред АД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BounsПървоначално изпратено от AladdinИскат ни Искат ни евтини но ние няма да се дадем без бой ))
Който и да иска тая цена да е надолу ще твябва да мине през мен засега а аз пък смятам да се позабавлявам днес. То не може да има интрижки само от едната страна Я ))
Не е препоръка.
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AladdinИскат ни Искат ни евтини но ние няма да се дадем без бой ))
Който и да иска тая цена да е надолу ще твябва да мине през мен засега а аз пък смятам да се позабавлявам днес. То не може да има интрижки само от едната страна Я ))
Не е препоръка.
Коментар
Коментар