IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да, приятни новини - не толкова в печалбата която може да бъде изядена в последващо тримесечие, а в продажбите +40% и в ОПП също.

честито на акционерите и наздраве Abritus !
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Само мога силно да извикам -УАУ!!!

Супер!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
        Първоначално изпратено от Longin
        има някакво инфо явно за да продават вече 2-ри ден...
        обаче переспестивите тук са големи, стига само новите собственици да не са решили да го източват. но новините за инвестиции през 2007 г които минаха преди време говорят обратното.
        скоро ще се разбере

не ми е голяма позицията тук, купувал съм и на 20 и на 30 и на 40лв даже и продължавам - дори половин година още да има застой около 30 лв
        Според няма нищо просто двама акционери си продадоха сравнително скромни пакети, но тъй като поради новите ИПО предлагането намаля, това доведе до значителен спад в проценти. Печалбата за 2006 е 1.5 млн., но трябва да се има предвид че само за 1вото тримесечие имаше загуба 0.6 млн. Ако се запазят приходите и печалбите от втората половина на годината. Очаквам печалба от минимум 3.5-4 млн., което прави П/Е под 10. А компанията тепърва започва инвестиции, има активи за десетки милиони, може би само земята струва два пъти повече от компанията, пазара в който се развива расте с над 20% годишно и новите машини ще позволят предполагам значителен ръст на приходите и печалбите.
        Само за едно тримесечие постигнахме годишната печалба. Не очаквах толкова бързо след приватизацията такава драстична промяна на приходите и печалбата, но обичам такива изненади.

Коментар

• Очаквайте скоро голямото надаване.... up,up,up!

Коментар

...Очаквам печалба от минимум 3.5-4 млн., което прави П/Е под 10. А компанията тепърва започва инвестиции..
            прогнозата в регистрационния документ е за ~1.80 лв печалба на акция , демек ~1.8 млн. за 2007, може да са презастраховали, но все пак не прекалявай с очакванията за първата година извън БТХ.

всъщност много скоро от първия отчет ще се разбере как се отразява инвазията на чуждите цигари върху печатаря Гагарин

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
              има някакво инфо явно за да продават вече 2-ри ден...
              обаче переспестивите тук са големи, стига само новите собственици да не са решили да го източват. но новините за инвестиции през 2007 г които минаха преди време говорят обратното.
              скоро ще се разбере

не ми е голяма позицията тук, купувал съм и на 20 и на 30 и на 40лв даже и продължавам - дори половин година още да има застой около 30 лв
              Според няма нищо просто двама акционери си продадоха сравнително скромни пакети, но тъй като поради новите ИПО предлагането намаля, това доведе до значителен спад в проценти. Печалбата за 2006 е 1.5 млн., но трябва да се има предвид че само за 1вото тримесечие имаше загуба 0.6 млн. Ако се запазят приходите и печалбите от втората половина на годината. Очаквам печалба от минимум 3.5-4 млн., което прави П/Е под 10. А компанията тепърва започва инвестиции, има активи за десетки милиони, може би само земята струва два пъти повече от компанията, пазара в който се развива расте с над 20% годишно и новите машини ще позволят предполагам значителен ръст на приходите и печалбите.

Коментар

Не знам за Вас, но тази позиция е изключително апетитна. При тези цени на влизане очаквам това да е новия Фразилекс и Спарки Елтос след две седмици като излезе отчета. При тези цени на новите ИПО това си е необработен диамант. Малко ниска е ликвидността, но това е гаранция за висок скок
                Ще му дойде времето и на тази акция, и аз съм заредил прилично.

Истимаро, истимаро, както се казва
                Нямаме бърза работа тука.

Коментар

• има някакво инфо явно за да продават вече 2-ри ден...
                  скоро ще се разбере

Коментар

• Не знам за Вас, но тази позиция е изключително апетитна. При тези цени на влизане очаквам това да е новия Фразилекс и Спарки Елтос след две седмици като излезе отчета. При тези цени на новите ИПО това си е необработен диамант. Малко ниска е ликвидността, но това е гаранция за висок скок

Коментар

• Купувачите се изтеглиха,а продавачите натискат.Да не се е чуло нещо?Позитива доста изпродаде...

Коментар

• Дано в краткосрочен план започнат да бъдат малко по прозрачни и да спечелят инвеститорско доверие, за да тръгне акцията нагоре, защото в момента това определено не им е цел.

Коментар

• VARIJANTI IMA, NO TOVA PREDPRIJATIE NAISTINA E DOBRO. DANO NE GO IZTO4AT

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                            POLOJITELNO. MISLJAT DA RAZVIVAT BIZNESA SI HORATA.
                            Мен ми изглежда повече на източване.Продават НИ евтино на своя фирма,а с парите купуват оборудването скъпо пак от своя фирма.Бат ви Ковачки ги умее тези работи.
                            Надявам се да не се случи така,че и аз съм се набутал тука.Интересно,дали могат да взимат такова решение без да са упълномощени от ОСА?
                            Финансиране може да се получи много по-лесно,защо да продават имот до панаира,където офисите на залено са по Е500/квм?Вижте какво стана с Вамо?Неговите имоти са подобни на Гагарина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                              Naposleduk za GAGBT ima samo polojitelna informacija
                              прегледай форума за ZLP и ще разбереш защо кристо е нежелан от имащите акции във форума.А за тези които искат да влязат е обратно

Коментар

• POLOJITELNO. MISLJAT DA RAZVIVAT BIZNESA SI HORATA.

Коментар

Working...
                                X