Първоначално изпратено от Чичо Уорън
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от какатаПървоначално изпратено от KiroPOSO4ETE MI KOMPANIJA S PO NISKO P-E V MOMENTA NA BORSATA. ZA BALONITE NE MI SE PI6E ZA6TOTO NE ISKAM DA VIKAM BABA MECA
Коментар
-
ne se zaiajdam s teb. I az chakam oditiranite i che tezi sa samo orientirovuchni, no na tozi etap i tova stiga. PEG e dosta otnositelen i toi. Rusta koito "uj" praviat moje da varira mnogo. Spored men tova e poradi fakta, che prodajbite na nashte kompanii sa sravnitelno niski i sa koncentrirani kum ne mnogo klienti, niakoi ot koito sa osnovni. I ako ne poruchat prihodite padat zdravo. Na mene biznesa mi haresva i v momenta se prestrukturirat. I kakto kazah gledam che imat interesna inv. programa za 2007
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMGПървоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от S600AMGПървоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от KiroPOSO4ETE MI KOMPANIJA S PO NISKO P-E V MOMENTA NA BORSATA. ZA BALONITE NE MI SE PI6E ZA6TOTO NE ISKAM DA VIKAM BABA MECA
ZEM мисля също...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от S600AMGПървоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от KiroPOSO4ETE MI KOMPANIJA S PO NISKO P-E V MOMENTA NA BORSATA. ZA BALONITE NE MI SE PI6E ZA6TOTO NE ISKAM DA VIKAM BABA MECA
ZEM мисля също...
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMGПървоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от KiroPOSO4ETE MI KOMPANIJA S PO NISKO P-E V MOMENTA NA BORSATA. ZA BALONITE NE MI SE PI6E ZA6TOTO NE ISKAM DA VIKAM BABA MECA
ZEM мисля също...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от KiroPOSO4ETE MI KOMPANIJA S PO NISKO P-E V MOMENTA NA BORSATA. ZA BALONITE NE MI SE PI6E ZA6TOTO NE ISKAM DA VIKAM BABA MECA
ZEM мисля също...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесиСупер,супер
с парите с които бях готова днес да купувам до 68 лева си накупих между 55 и 58,50 супер такава промоция, това са ми 20 % акции без паричка за мен. :-)
Не знам кой кешира, но както казва един наш познат "Винаги е рано да продаваш една добра акция"
Това не е препоръка за каквото и да е.
Dobrite akcii kato tazi sa malko veche s takiva pokazateli. Az targeta koito davam e spored men. Dali shte stane taka neznam, no bi triabvalo. Borsata ni e pulna s izbusheni kompanii s neveroiatni pokazateli ama pak gi kupuvat
Коментар
Коментар