IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън
    Първоначално изпратено от каката
    Първоначално изпратено от Kiro
    POSO4ETE MI KOMPANIJA S PO NISKO P-E V MOMENTA NA BORSATA. ZA BALONITE NE MI SE PI6E ZA6TOTO NE ISKAM DA VIKAM BABA MECA
    SVESL - P/E<3
    кака ходи се скрии в темичката за светлина - там доста добре ти обясниха, защо P/E-то му е толкова ниско ... скоро това предприятие може и да спре да съществува, така че не ни цапай темата с боклук!
    Ха-ха, хем искате отговори, хем не ви оттърват. Все едно на Гагарина половината печалба не е с ЕДНОКРАТЕН характер.

Коментар

• Здраво се разтоварва тук, а аз очаквах нива 60 лв още днес. Е ще почакаме малко, поне натоварих.

Коментар

• Първоначално изпратено от каката
        POSO4ETE MI KOMPANIJA S PO NISKO P-E V MOMENTA NA BORSATA. ZA BALONITE NE MI SE PI6E ZA6TOTO NE ISKAM DA VIKAM BABA MECA
        SVESL - P/E<3
        кака ходи се скрии в темичката за светлина - там доста добре ти обясниха, защо P/E-то му е толкова ниско ... скоро това предприятие може и да спре да съществува, така че не ни цапай темата с боклук!

Коментар

• Първоначално изпратено от каката
          SVESL - P/E<3
          ama ne e li osnovno tova ot prodajba na aktivi? Edva li e ot uvelichenie na prihodite

Коментар

• ne se zaiajdam s teb. I az chakam oditiranite i che tezi sa samo orientirovuchni, no na tozi etap i tova stiga. PEG e dosta otnositelen i toi. Rusta koito "uj" praviat moje da varira mnogo. Spored men tova e poradi fakta, che prodajbite na nashte kompanii sa sravnitelno niski i sa koncentrirani kum ne mnogo klienti, niakoi ot koito sa osnovni. I ako ne poruchat prihodite padat zdravo. Na mene biznesa mi haresva i v momenta se prestrukturirat. I kakto kazah gledam che imat interesna inv. programa za 2007

Коментар

• Първоначално изпратено от S600AMG
              Първоначално изпратено от Michelangelo
              Първоначално изпратено от S600AMG
              HIKA

ZEM мисля също...
              za HIKA shte vidime. Za ZEM ne si prav. S novia otchet mislia e po-visoko, no posle moje da go smetna
              Охх като почнете да смятате P/E с междинни отчети и ....
              kakvo ohhh??? Zavisi kak go vzimash. Ti ako go smiatash na 2 trimesechia shte bude OXXx. Probvai da go smetnesh po drugia nachin. I kakuv e problema s PE na otchetite? Ti samo 1 put v godinata li go smiatash? Otdelno PE e samo indikacia, no ne i osnovna baza za vzimane na inv.reshenie. PB, PS, biznes, pazar i t.n.
              Абе перко, аз каквото трябва съм си го сметнал. Междинните отчети за мен не са основен инструмент за взимане на инвестиционно решение по простата причина, че не са одитирани. От тях можеш да добиеш обща представа дали приходите, паричните потоци, инвестициите вървят така, както си ги планирал. За мен много по-интересни са примерно пояснителните сведения към отчетите. Там може да намериш доста по-полезна информация. Също така и в регистрационния документ. А ако ще смяташ P/E към средата на годината, то тогава по-добре сметни PEG.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                SVESL - P/E<3

Коментар

• Какво става бе компанията,то не бе отчет,то ЧУДО ....
                  Посокато ви е ясна ....нали....

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                    Първоначално изпратено от S600AMG
                    HIKA

ZEM мисля също...
                    za HIKA shte vidime. Za ZEM ne si prav. S novia otchet mislia e po-visoko, no posle moje da go smetna
                    kakvo ohhh??? Zavisi kak go vzimash. Ti ako go smiatash na 2 trimesechia shte bude OXXx. Probvai da go smetnesh po drugia nachin. I kakuv e problema s PE na otchetite? Ti samo 1 put v godinata li go smiatash? Otdelno PE e samo indikacia, no ne i osnovna baza za vzimane na inv.reshenie. PB, PS, biznes, pazar i t.n.

Коментар

• Първоначално изпратено от S600AMG
                      HIKA

ZEM мисля също...

Коментар

• NESRAVNIMI VELI4INI, A INVESTICIITE..

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                          HIKA

ZEM мисля също...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                            HIKA

ZEM мисля също...

Коментар

• POSO4ETE MI KOMPANIJA S PO NISKO P-E V MOMENTA NA BORSATA. ZA BALONITE NE MI SE PI6E ZA6TOTO NE ISKAM DA VIKAM BABA MECA

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси
                                Супер,супер
                                с парите с които бях готова днес да купувам до 68 лева си накупих между 55 и 58,50 супер такава промоция, това са ми 20 % акции без паричка за мен. :-)

Не знам кой кешира, но както казва един наш познат "Винаги е рано да продаваш една добра акция"

Това не е препоръка за каквото и да е.
                                prava si Dessi. Neka prodavat akcia s PB 1.3, PS 1.2, PE 13. Te si znaiat. I sigurno sled zadulbochen analiz shte kupuvat posle IBG naprimer s PE mislia beshe 3000-4000
                                Dobrite akcii kato tazi sa malko veche s takiva pokazateli. Az targeta koito davam e spored men. Dali shte stane taka neznam, no bi triabvalo. Borsata ni e pulna s izbusheni kompanii s neveroiatni pokazateli ama pak gi kupuvat

Коментар

Working...
                                X