IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eeee и тук станало интересно.Само така,нагоре и само нагоре

Коментар

• Тази акция вече под 60 няма да я видим. Не препоръчвам нищо. Вижте големите пакети на какви нива са заредени!

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
        Първоначално изпратено от M-yMaker
        Първоначално изпратено от growth
        Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
        Тренда се обърна. Брех, не спряхте да ме надкачвате днес.

Сори, ако съм бил аз. Но смятам да си попазарувам на тия нива. Утре мисля доста сериозна да участвам в пазара.
        това се казва остро влизане на пазара!

На теб да не ти свършиха парите, че се оплакваш!

Костюмара, ти ли обра 300-та бройки, или пак те цакнахме
        Не ги обрах аз. Пънах се до извество време, но явно днес не е ден за покупки тук.

Коментар

• Бултренд Брокеридж си изтеглиха поръчката продава на 65.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barni
            2 838 000 e печалбата за първите 6 месеца, но 2 239 000 идват от продажба на активи и други т.е. няма да се повторят. И печалбата от основна дейиност е само 599 000 или 0.5966 лв на акция. За годината се предполага, че ще е 1.2лв на акция от основна дейност ! Който може да смята да смята р/е за 2008, като ги няма тези 2 239 000.
            Барни, ходи при Уилма, тук не е за теб.
            --

Коментар

• 2 838 000 e печалбата за първите 6 месеца, но 2 239 000 идват от продажба на активи и други т.е. няма да се повторят. И печалбата от основна дейиност е само 599 000 или 0.5966 лв на акция. За годината се предполага, че ще е 1.2лв на акция от основна дейност ! Който може да смята да смята р/е за 2008, като ги няма тези 2 239 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker
                Първоначално изпратено от growth

Сори, ако съм бил аз. Но смятам да си попазарувам на тия нива. Утре мисля доста сериозна да участвам в пазара.

На теб да не ти свършиха парите, че се оплакваш!

Костюмара, ти ли обра 300-та бройки, или пак те цакнахме
                --

Коментар

• Първоначално изпратено от growth

и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• И все пак нещо си е по комунистически, нали Пазара на акции в БГ за мен си е доста деформиран, а ДВИ понякога си е чисто формална, повярвай ми. Примерно на Алкомет си е така,

Коментар

• 110-120 е оптималния вариант . Реалистичния е 90 -100 . Тук, това което не ми харесва е липсата на новини. За ДВИ въобще не съм наясно има ли такава длъжност в предприятието. Инвестиционната политика също ми е хикс. При съвременните компании мениджмънта влияе на цената. При ГАГБТ обаче влиянието на този фактор или отсъствието му в публичното пространство ограничава ръста на цената.

Коментар

• И аз ги смятам към 90 лв, но исках да видя как мислите за таргет 110-120, защото ми звучи медено

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                          Макар и да ми звучи малко по комунистически името, завода си е много добър и гледам да си пълня когато мога.Как мислите, какъв е таргета до януари.Споменаха се нива 120 лв, дали са реални?
                          Ами батка - лесно се смята. При печалба 5,60 за 2007 към 31,01,08, когато ще излезе годишния отчет за 2007 и п/е 16 сега, цената идва приблизително 16*5,60 = 89,60 лева. Моята прогноза е такава на първо четене. Но ако дружеството изкара още един такъв отчет като предходните, нормално е и п/е да се вдигне до 20 - 22 и тогава цената идва към 110-120 лева наистина. Разбира се това е при варианта запазване на ръста на печалбата и растящ Софикс.
                          Не е препоръка. Имам и смятам да пълня още.

Коментар

• Макар и да ми звучи малко по комунистически името, завода си е много добър и гледам да си пълня когато мога.Как мислите, какъв е таргета до януари.Споменаха се нива 120 лв, дали са реални?

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR

Коментар

• Тренда се обърна. Брех, не спряхте да ме надкачвате днес.

Коментар

Working...
                                X