IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• онзи ден борда, днес гагарин..добрите новини за сектора следват една след друга, и като почне една корелация .... за борда съм си определил ниво за вход, ама за гагарин още не .... има една графична цена, но чак до там не вярвам да падне оптимизъм му е майката

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси
      Предприятието е много добро според мен и аз продължавам да пълня, само не мога да разбера капатилизацията на Билборд как може да е близка на тази на Гагарин просто главата ми не го побира, според мен и Билборд е добра фирмичка, но това е все едно да съпоставяш Русия и България. Доколкото видях са сайта на Билборд работят 46 души срещу близо 470 дущи в Гагарина???????????????????????????????????

Горенаписаното е лично мнение и не е препоръка за търговия с акции!!!
      Че кога размера е имал значение

Гледай съотношението продажби на един зает

Коментар

Предприятието е много добро според мен и аз продължавам да пълня, само не мога да разбера капатилизацията на Билборд как може да е близка на тази на Гагарин просто главата ми не го побира, според мен и Билборд е добра фирмичка, но това е все едно да съпоставяш Русия и България. Доколкото видях са сайта на Билборд работят 46 души срещу близо 470 дущи в Гагарина???????????????????????????????????

възможно е, разбира се, поне едното дружество да е балон

Коментар

Доколкото видях са сайта на Билборд работят 46 души срещу близо 470 дущи в Гагарина???????????????????????????????????

ти така ли правиш сравнителен анализ между фирми ...

то по тая логика Волф и Дитц са номер едно ... баси ...

Коментар

• Предприятието е много добро според мен и аз продължавам да пълня, само не мога да разбера капатилизацията на Билборд как може да е близка на тази на Гагарин просто главата ми не го побира, според мен и Билборд е добра фирмичка, но това е все едно да съпоставяш Русия и България. Доколкото видях са сайта на Билборд работят 46 души срещу близо 470 дущи в Гагарина???????????????????????????????????

Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• IMALO E I PLANOVI REMONTI- 6TE STANE JASNO DRUGOTO TRIMESE4IE, NO PREDPRIJATIETO I SEGA E MNOGO PO DOBRO OT MNOGO DRUGI- HA-HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от ЗУНК
                Първоначално изпратено от meto76
                Значи да приемем, че резултатите на Булгартабак и това дружество са в корелация.
                значи да приемем, че преди да се инвестира трябва да се чете и да се мисли
                И то доста..

Коментар

• Първоначално изпратено от meto76
                  Значи да приемем, че резултатите на Булгартабак и това дружество са в корелация.
                  значи да приемем, че преди да се инвестира трябва да се чете и да се мисли

Коментар

• Значи да приемем, че резултатите на Булгартабак и това дружество са в корелация.

Коментар

• ... тук здраво се оцапаха свещите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                        Не е държавно, това е ясно. Вероятно заради по-високия акциз за цигарите от 1 януари е имало голямо презапасяване и затова продажбите през първото тримесечие спадат драстично.
                        Пловдив Юрий Гагарин отчете загуба след спад в продажбите към Булгартабак
                        29.04.2008 14:32 ( GAGBT )

Нетният финансов резултат на Пловдив Юрий Гагарин БТ за първите три месеца на годината е загуба на стойност 1,443 млн. лв. при печалба година по-рано от 1,6 млн. лв., показаха отчетите на компанията, представени чрез БФБ-София.

В резултат на реализираната загуба коефициентът цена/печалба (P/E) се увеличи от 9.67 в петък на 14,76 сега, въпреки спада на средната цена с 9,51%, който има намаляващ ефект върху коефициента P/E.

Загубата се дължи на намалена реализация за дружествата от група Булгартабак с 43 на сто на годишна база заради свръхпроизводството и презапасяването с цигарени изделия през четвърто тримесечие на 2007 г. преди вдигането на акциза за тези стоки от 1 януари тази година. Част от обема им е компенсиран с реализация за други клиенти от страната и чужбина, се казва още в отчетите на компанията. Увеличението на производството на опаковки за други отрасли е с 13%, а ръстът на продажбите на продукция извън страната достига 242% спрямо същия период на 2007 г.

http://www.investor.bg/?id=63194

Коментар

• И кой да ги поръчва тия опаковки като складовете са пълни с цигари. Тези с новите цени се появиха преди месец. Значи чак през март са почнали да поръчват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                            Не е държавно, това е ясно. Вероятно заради по-високия акциз за цигарите от 1 януари е имало голямо презапасяване и затова продажбите през първото тримесечие спадат драстично.
                            Те не правят цигари, а опаковки и то не само за цигари

Коментар

• Не е държавно, това е ясно. Вероятно заради по-високия акциз за цигарите от 1 януари е имало голямо презапасяване и затова продажбите през първото тримесечие спадат драстично.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                айде и стандарт инвестмънт се включи в лимитиране на загубите
                                много им стана след оцк-то

Франки, КАО си имат "основателна" причина ама тук не знам
                                Ми какво ще кажеш за - държавно е, като причина.

Коментар

Working...
                                X