If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не им се надяваш. Къде спаха досега? От зимата чакаме тези промени
Прехвърлих набързо новия текст и не намирам забраната за заготовките в него. Дали този закон няма да е един от онези, които се приемат в 12 без 5, малко преди този Парламент да отиде в историята. Надявам се, че ще им остане време преди да си заминат и най-накрая ще отменят тази очевидно лобистка поправка.
п.п. Монти, фондовете отсъстват не само от тази позиция, а от пазара като цяло. И те не знаят какво ще се случи и си кротуват в момента
Ееее доживяхме. Не знам кой от двамцата дърпаше конците тук досега и кой отсега нататък (имам си разни теории де), ама след голямото чакане най после виждам законопроект с който да изчезне онова безумие със забраната на цигарените гилзи. Нов закон са написали и не откривам старата лудост за цигарените гилзи или както го казват във все още действащия закон -
4) (Нова - ДВ, бр. 50 от 2012 г.) Забранява се производството и продажбата на заготовки за цигари с филтър.
В новия дето се предлага в Народното събрание думата "заготовки" не я намирам вече. То беше ясно де, това си е хартийка с филтър и хич не е тютюнево изделие, съответно няма място за Закона за тютютна и тютюневите изделия.
Или ще намерят друг начин да си точат, каквото смятат, че е само за тях
Без препоръки! Имам акции.
Рестриктивния закон срещу старите собственици още не е отменен Сега може и да не го отменят. И ако Пеевски спре да им ползва услугите .... Общо взето тия двамата надробиха голяма каша ....
Добър ден на всички майстори на сложните взаимовръзки!
Понеже може би някои наблюдават повече тази позиция - как се развиха тук нещата при батката, доколкото ви е известно - държи ли още някакви бройки тука или се кешира напълно, (че да се замисля дали да вляза в този случай ?) )))
Добър ден на всички майстори на сложните взаимовръзки!
Понеже може би някои наблюдават повече тази позиция - как се развиха тук нещата при батката, доколкото ви е известно - държи ли още някакви бройки тука или се кешира напълно, (че да се замисля дали да вляза в този случай ?) )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Тук нещо артията не мърда, въпреки че майката се срина с 20% и всичките негативни новините последните дни. Интересно дали толкова всеки вярва, че дъното е достигнато и няма смисъл да се продава или има друга причина.
Сега като станаха неразбориите между Василев и Пеевски, казват, че майката минава в орбитата на втория, а Гагарина остава към Василев. Дали пък няма да спрат да плащат бонуси към Бултартабак и най-накрая да видим каква печалба реално може да направи това дружество. Или ще намерят друг начин да си точат, каквото смятат, че е само за тях
Без препоръки! Имам акции.
или големия батко ще им спре кранчето....
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Тук нещо артията не мърда, въпреки че майката се срина с 20% и всичките негативни новините последните дни. Интересно дали толкова всеки вярва, че дъното е достигнато и няма смисъл да се продава или има друга причина.
Сега като станаха неразбориите между Василев и Пеевски, казват, че майката минава в орбитата на втория, а Гагарина остава към Василев. Дали пък няма да спрат да плащат бонуси към Бултартабак и най-накрая да видим каква печалба реално може да направи това дружество. Или ще намерят друг начин да си точат, каквото смятат, че е само за тях
Коментар