If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А ако мине този закон и сега в това НС ,ще гонимз стотарката........ до месец.....
Не е препоръка......
П.П. на някой още да н е му е станало ясно защо Боко е вреден за борсата....освен защото не ходи на работа и взема държавна пара...
... и на 80 ще съм доволен, средната напоследък доста ми падна
А ако мине този закон и сега в това НС ,ще гонимз стотарката........ до месец.....
Не е препоръка......
П.П. на някой още да н е му е станало ясно защо Боко е вреден за борсата....освен защото не ходи на работа и взема държавна пара...
Батката нали се радваше, че ти ги е дал на 60, няма как да ги продаде пак, Освен ако не ги купи първо Като гледам как харитйката рипа днес, може и да e тръгнал да влиза - старата любов ръжда не хваща
то на 60 да се купува също е добра цена.....
Интересно е как се работи тук с масовката...
Сложи се 200 бр. на 49 и се обира всичко до там....
После пак до 52 лв....пак 200 бр...и пак се обира всичко до там....
после на 53.......
Не е препоръка....
Тук и репата ги избиха ,все пак до 28 падна......
Няма кой да продава......вече...под 60 ....
Не е препоръка...
Батката нали се радваше, че ти ги е дал на 60, няма как да ги продаде пак, Освен ако не ги купи първо Като гледам как харитйката рипа днес, може и да e тръгнал да влиза - старата любов ръжда не хваща
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
това тримесечие няма как да се отрази. Обаче ... компанийката генерира доволно количество ев/ебитда, което не може да се задържа до безкрай. Много положителен сигнал според мен е че повечето дърти спекуланти напуснаха кораба и .... сега пак ще влизат комай
Тук и репата ги избиха ,все пак до 28 падна......
Няма кой да продава......вече...под 60 ....
Не е препоръка...
Изчакай да видиш и печалбата от заготовките, че тогава се радвай
това тримесечие няма как да се отрази. Обаче ... компанийката генерира доволно количество ев/ебитда, което не може да се задържа до безкрай. Много положителен сигнал според мен е че повечето дърти спекуланти напуснаха кораба и .... сега пак ще влизат комай
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Само 300 хартийки са се обменили днес и стана най-растежното дружество на бфб с +14%. ))
А какво ли ще става по-нататък ?!
Собственик може да е всеки, но Хубавото на едни качествени активи е че си работят независимо при кого. А като се пуснат и заготовките ...
Изчакай да видиш и печалбата от заготовките, че тогава се радвай
Само 300 хартийки са се обменили днес и стана най-растежното дружество на бфб с +14%. ))
А какво ли ще става по-нататък ?!
Собственик може да е всеки, но Хубавото на едни качествени активи е че си работят независимо при кого. А като се пуснат и заготовките ...
Коментар