IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Всеки има право на мнение......
    Ето една новина за БТ.....не скептична.....

05-03-2015 - Вътрешна информация

Емитент: Булгартабак-холдинг АД-София (57B)
    Дружеството представя информация на база предварителен консолидиран отчет за 2014 г. на Група Булгартабак.
    Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News
    +1
    А някои търсят "ракети"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Тази новина я бях пропуснала, но ако трябва да съм честна, за момента съм скептична и към БТ-то и към Гагарин.

*не е препоръка
      Всеки има право на мнение......
      Ето една новина за БТ.....не скептична.....

05-03-2015 - Вътрешна информация

Емитент: Булгартабак-холдинг АД-София (57B)
      Дружеството представя информация на база предварителен консолидиран отчет за 2014 г. на Група Булгартабак.
      Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна страница X3News

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Монти, в Гагарин ли ще ги местят или отделно

http://www.investor.bg/novini-i-anal...lovdiv-188429/
        Тази новина я бях пропуснала, но ако трябва да съм честна, за момента съм скептична и към БТ-то и към Гагарин.

*не е препоръка

Коментар

Монти, в Гагарин ли ще ги местят или отделно

Хубав въпрос.....

Коментар

• Монти, в Гагарин ли ще ги местят или отделно

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
              През цялото време от както действа забраната цигарените гилзи се продават под път и над път.Даже и цените им паднаха.пазарния дял на нашия пазар на Гагарина отдавна е зает от вносители.Дано поне си възстанови външните клиенти.
              Акциите на Юрий Гагарин поскъпнаха с 10,5%. Дружеството отчете печалба от 1,023 млн. през четвъртото тримесечие на миналата година спрямо загуба от 451 хил. лв. преди година. За цялата 2014 г. печалбата е 550 хил. лв. след загуба от 215 хил. лв. за 2013 г. В сряда книжата на компанията поскъпнаха с 5,6%, а вчера нямаше промяна. В средата на седмицата правителството одобри законопроект за изменение и допълнение на Закона за тютюна и тютюневите изделия, с който отпада забраната за производство и продажба на заготовките за цигари с филтър, или т.нар. „гилзи“, каквито преди забраната се произвеждаха от дружеството.

да мажоритара не е свет ,,като мажоритара на биоветг и ТИМ ,синергон , но пък почнаха резултати да подават а и втора нова машина купуват плюс отпадане на забраната на гилзи....става дружество с потенциал.....даже и в близко бъдеще...
              До сега маркета отразяваше КТБ ,пеевски ,източване , слаби резултати.....
              Остава само мажоритара......ама то на нашата борса има ли свестни ....

Коментар

• През цялото време от както действа забраната цигарените гилзи се продават под път и над път.Даже и цените им паднаха.пазарния дял на нашия пазар на Гагарина отдавна е зает от вносители.Дано поне си възстанови външните клиенти.

Коментар

Смешно имаш опит от финансовите врътки на мажоритара на ХИМ......
                  Ха, хааааах...
                  Нали знаеш коя ще бъде акцията на седмицата или Енерго про , или Гагрин...
                  А анти акцията ....
                  Може би Газ .....или Петрол....
                  Нямам от Енерго про, Гагарин, Газ и Петрол. Но за сметка на това имам от Биовет, който спокойно може да се превърне в акция на седмицата
                  Аз не харесвам тимаджийските акции. Много пъти съм го казвал. Успех в апърството по позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    хахахахахахаха

Смешно имаш опит от финансовите врътки на мажоритара на ХИМ......
                    Ха, хааааах...
                    Нали знаеш коя ще бъде акцията на седмицата или Енерго про , или Гагрин...
                    А анти акцията ....
                    Може би Газ .....или Петрол....

Коментар

Само да приеме парламента ,тогава ще излезат на 100% на светло....
                      хахахахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        55 стинки на акция.
                        да но двойно повече от миналата година.....
                        Всичко върви по план....и 2015 тройно и четворно....

Само да приеме парламента ,тогава ще излезат на 100% на светло....

Коментар

• 55 стинки на акция.

Коментар

• Монти, компанията винаги е работила отлично, но като източват и пресират резултатите цените са ниски..

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Ти пък ... как можа да се усъмниш !?
                              Не ме интересува пеевски важно е компанията да работи а не да разчита на финансови врътки.....

Коментар

ТО ДОБРЕ, АМА ДАЛИ ПЕЕФ ..ЩЕ Е КОРЕКТЕН
                                Ти пък ... как можа да се усъмниш !?
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X