Първоначално изпратено от puf paf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПочна новия полит.сезон, успелия безнесмен си осветли бизнеса в табака, мисля скоро ще видим закона за гилзите
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеХа-ха.. БФБ и големи обеми е по-скоро оксиморон. Средния обем тук е около 47 акции. Днес сме го надскочили
защо ли ...
А аз толкова се надявах да си купя нещо .....май ще мечтаем за цени около 34,35 лв.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеПочти ударихме четирсеттака вече тука... Не е зле при падащи пазари навсякъде по света
Малко по-късно отколкото трябва, но повечето ракети не се хващат при самото излитане
Коментар
-
[QUOTE=padre Bonaventura;1059860539]То точно по това ми прилича на изброените биовети, неохими .. т.н.
Падре , не знам какво имаш против Биовет, Свилоза, Неохим - имам от тях , от някои много и ми държат портфейла, ако и тука е така то не е лошо.
Ама без ликвидност си вися от ляво и хич не ме огрява. Нямам за сега , но фабричката добра ми се струва.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеДа, но няма логика да показват печалба, която да повиши цената на акцията (макар и временно), защото после цената на търговото ще бъде по-висока.
Не е препоръка. (и аз имам)
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеКоменирах възможността за отписване от борсата, което не касае дивидентите. Стига да искат, Може да му приберат като дивиденти и целия кеш и като отписано от борсата. Нямат връзка двете неща. Нека да си дава дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВлиза в холдинг който дава дивиденти ,за да ги даде ,трябва да дойдат отнякъде ,от дъщерните....в момента всички дъщерни са на шест.....
иначе до сега е давал дивиденти до приватизацията през 2005 ли беше.....
и тогава се приватизира на 34 лв за акция....
а всички тютюневи скочиха двойно ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеСпоред мен е по-вероятно да има и следващ опит за отписване.
Видяхме какво се случи на Велде, при двата опита - за две години акцията още не може да се освести.
Затова евентуална липса на описаните от Иветка очаквани печалби от 6-7 на акция, за края на годината (вече се е случвало подобно брожение тук) за мен лично няма да е изненада и затова го класифицирах от типа волатилни прогнози като свилоза, биовет, неохим.
Не е препоръкав момента всички дъщерни са на шест.....
иначе до сега е давал дивиденти до приватизацията през 2005 ли беше.....
и тогава се приватизира на 34 лв за акция....
а всички тютюневи скочиха двойно ....
Коментар
-
Според мен е по-вероятно да има и следващ опит за отписване.
Видяхме какво се случи на Велде, при двата опита - за две години акцията още не може да се освести.
Затова евентуална липса на описаните от Иветка очаквани печалби от 6-7 на акция, за края на годината (вече се е случвало подобно брожение тук) за мен лично няма да е изненада и затова го класифицирах от типа волатилни прогнози като свилоза, биовет, неохим.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеС вицовете ли почнахте?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеИ аз така ги виждам нещата и смятам, че цена от 100лв е напълно оправдана при това развитие на компанията!
Коментар
Коментар