IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
    Този закон го чакаме вече близо година.........
    Аз не дочаках. Продадох на загуба, макар не голяма. Ала излагацията бе, че очаквах поне 50 % печалба при доброто развитие през последната година. Но задържането тук е изкуствено помпано. Дори задържането на закона. Предстои да видим защо го бутаха надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Почна новия полит.сезон, успелия безнесмен си осветли бизнеса в табака, мисля скоро ще видим закона за гилзите
      Този закон го чакаме вече близо година.........

Коментар

• Почна новия полит.сезон, успелия безнесмен си осветли бизнеса в табака, мисля скоро ще видим закона за гилзите

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          Ха-ха.. БФБ и големи обеми е по-скоро оксиморон. Средния обем тук е около 47 акции. Днес сме го надскочили
          Няма спад при тази позиция и при БТН.....
          защо ли ...
          А аз толкова се надявах да си купя нещо ..... май ще мечтаем за цени около 34,35 лв.....

Коментар

• Ха-ха.. БФБ и големи обеми е по-скоро оксиморон. Средния обем тук е около 47 акции. Днес сме го надскочили
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Почти ударихме четирсеттака вече тука ... Не е зле при падащи пазари навсякъде по света
              По-доволна ще съм на по-големи обеми, но и те ще дойдат с времето..
              Малко по-късно отколкото трябва, но повечето ракети не се хващат при самото излитане

Коментар

• Почти ударихме четирсеттака вече тука ... Не е зле при падащи пазари навсякъде по света
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• [QUOTE=padre Bonaventura;1059860539]То точно по това ми прилича на изброените биовети, неохими .. т.н.

Падре , не знам какво имаш против Биовет, Свилоза, Неохим - имам от тях , от някои много и ми държат портфейла, ако и тука е така то не е лошо.
                  Ама без ликвидност си вися от ляво и хич не ме огрява. Нямам за сега , но фабричката добра ми се струва.
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                    Да, но няма логика да показват печалба, която да повиши цената на акцията (макар и временно), защото после цената на търговото ще бъде по-висока.
                    То точно по това ми прилича на изброените биовети, неохими .. т.н. И при тях няма логика да показват за половин година 10 мил, а в края на годината да е 5 мил. (числата са примерни, само за илюстрация на това което ме съмнява, че може да се случва няколко отчета занапред.) За мен специално, при нереализиран първи опит за отписване има вероятност и за втори опит за отписване. Както знаем меродавни са годишните печалби.
                    Не е препоръка. (и аз имам)

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                      Коменирах възможността за отписване от борсата, което не касае дивидентите. Стига да искат, Може да му приберат като дивиденти и целия кеш и като отписано от борсата. Нямат връзка двете неща. Нека да си дава дивиденти.
                      Да, но няма логика да показват печалба, която да повиши цената на акцията (макар и временно), защото после цената на търговото ще бъде по-висока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Влиза в холдинг който дава дивиденти ,за да ги даде ,трябва да дойдат отнякъде ,от дъщерните.... в момента всички дъщерни са на шест..... иначе до сега е давал дивиденти до приватизацията през 2005 ли беше..... и тогава се приватизира на 34 лв за акция.... а всички тютюневи скочиха двойно ....
                        Коменирах възможността за отписване от борсата, което не касае дивидентите. Стига да искат, Може да му приберат като дивиденти и целия кеш и като отписано от борсата. Нямат връзка двете неща. Нека да си дава дивиденти.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                          Според мен е по-вероятно да има и следващ опит за отписване.
                          Видяхме какво се случи на Велде, при двата опита - за две години акцията още не може да се освести.
                          Затова евентуална липса на описаните от Иветка очаквани печалби от 6-7 на акция, за края на годината (вече се е случвало подобно брожение тук) за мен лично няма да е изненада и затова го класифицирах от типа волатилни прогнози като свилоза, биовет, неохим.
                          Не е препоръка
                          Влиза в холдинг който дава дивиденти ,за да ги даде ,трябва да дойдат отнякъде ,от дъщерните.... в момента всички дъщерни са на шест..... иначе до сега е давал дивиденти до приватизацията през 2005 ли беше..... и тогава се приватизира на 34 лв за акция.... а всички тютюневи скочиха двойно ....

Коментар

• Според мен е по-вероятно да има и следващ опит за отписване.
                            Видяхме какво се случи на Велде, при двата опита - за две години акцията още не може да се освести.
                            Затова евентуална липса на описаните от Иветка очаквани печалби от 6-7 на акция, за края на годината (вече се е случвало подобно брожение тук) за мен лично няма да е изненада и затова го класифицирах от типа волатилни прогнози като свилоза, биовет, неохим.
                            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              С вицовете ли почнахте?
                              При евентуална печалба 6.5-7лв на акция за 2015, нови машини в експолатация и проект за отпадане на забраната в Парламента, дали наистина е виц?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                                И аз така ги виждам нещата и смятам, че цена от 100лв е напълно оправдана при това развитие на компанията!
                                С вицовете ли почнахте?

Коментар

Working...
                                X