IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
    Нийл Армстронг!

Батманите на пътищата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      кой продава?
      Нийл Армстронг!

Коментар

• кой продава?

Коментар

• Затапиха позицията ,това отдавна го очаквах на ниво 44-45...

Коментар

• Гагарин е страхотна компания, това отдавна си го знам. Ако наистина вземе че мажото показва реални резултати и ако и гилзите тръгнат нещата стват бомбастик. Някой реши да понапълни, да видим бил ли е прав

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Оха, облажихме добре тука...
              Kосмонавта излете, ама в йоносферата още, до космоса има време...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                някой не е ли продал вчера или днес да каже купувача от кой посредник е
                Вчера го обявих ,че Гено скучае и Убира... ама ти не знаеш сигурно че гено е е шеф там...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  някой не е ли продал вчера или днес да каже купувача от кой посредник е
                  Юг маркет обра до 43

Коментар

• някой не е ли продал вчера или днес да каже купувача от кой посредник е

Коментар

• Оха, облажихме добре тука...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                        Гледай Юрий, сещай се за БТХ
                        Жалко никой не се хвана на бас за 50 до НГ а толкова спамери.....даже един ме обвини че изкуствено качвам акцията...но толкова си могът...

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                          Струва ми се, че ще излети като гълъбче. Дори за Геко би било интересно да забележи, че p/b все още е около 0,6. Ако вземем 1 за базово число може да се допусне едно 40% нагоре на първа стъпка
                          Не е препоръка
                          Гледай Юрий, сещай се за БТХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            За сега обаче нещо няма кой знае какви промени в цената. Според мен няма купувачи от една страна на цялото БФБ, а от друга доста ги е страх, поне фондовете, от подобни покупки. Все пак нека не забравяме, че един прекрасен ден се прие закон, който уби целия бизнес и обрече предприятието на фалит, сега пък се приема обратния закон, който връща бъдещето. А какво ще се приеме утре? Ей този въпрос, кара инвеститорите да са сдържани в позицията.
                            Според мен почнаха да влизат ИП за своя сметка а това е многооооо положително.... а ПФ си има в тази позиция.... ,ако някой поръча 1000 акции то няма вече смисъл да се влиза а да се продава от 60 нагоре... слаба ликвидност и играят играта тука има ,тука нема.... за да напълнят....

Коментар

Струва ми се, че ще излети като гълъбче. Дори за Геко би било интересно да забележи, че p/b все още е около 0,6. Ако вземем 1 за базово число може да се допусне едно 40% нагоре на първа стъпка
                              Не е препоръка
                              За сега обаче нещо няма кой знае какви промени в цената. Според мен няма купувачи от една страна на цялото БФБ, а от друга доста ги е страх, поне фондовете, от подобни покупки. Все пак нека не забравяме, че един прекрасен ден се прие закон, който уби целия бизнес и обрече предприятието на фалит, сега пък се приема обратния закон, който връща бъдещето. А какво ще се приеме утре? Ей този въпрос, кара инвеститорите да са сдържани в позицията.

Коментар

Не е препоръка
                                НяКой продължава го сдържа. Не е ясно Кой е. И с каква цел. Но при нарастване на натиска може се отпуши. От пенсионките зависи, а те са сдържани поради промените в регламентите им. Пък тези промени май имаха и разни скрити насоки. Държавата - спекулант? По-точно май правителството такова. А вие чакате работещ антикорупционен закон. Хе-хе...

Коментар

Working...
                                X