Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеОха, облажихме добре тука...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениенякой не е ли продал вчера или днес да каже купувача от кой посредник е
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениенякой не е ли продал вчера или днес да каже купувача от кой посредник е
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеГледай Юрий, сещай се за БТХЖалко никой не се хвана на бас за 50 до НГ а толкова спамери.....даже един ме обвини че изкуствено качвам акцията...но толкова си могът...
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеСтрува ми се, че ще излети като гълъбче. Дори за Геко би било интересно да забележи, че p/b все още е около 0,6. Ако вземем 1 за базово число може да се допусне едно 40% нагоре на първа стъпка
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеЗа сега обаче нещо няма кой знае какви промени в цената. Според мен няма купувачи от една страна на цялото БФБ, а от друга доста ги е страх, поне фондовете, от подобни покупки. Все пак нека не забравяме, че един прекрасен ден се прие закон, който уби целия бизнес и обрече предприятието на фалит, сега пък се приема обратния закон, който връща бъдещето. А какво ще се приеме утре? Ей този въпрос, кара инвеститорите да са сдържани в позицията.а ПФ си има в тази позиция....
,ако някой поръча 1000 акции то няма вече смисъл да се влиза а да се продава от 60 нагоре...
слаба ликвидност и играят играта тука има ,тука нема....
за да напълнят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеСтрува ми се, че ще излети като гълъбче. Дори за Геко би било интересно да забележи, че p/b все още е около 0,6. Ако вземем 1 за базово число може да се допусне едно 40% нагоре на първа стъпка
Не е препоръка
Коментар
-
Не е препоръка
Коментар
Коментар