IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Изглежда фамозно

Миналото тримесечие пак някой натискаше да си купи ефтино и тълпато го отвя ,това пак.....в близките дни 48-50 лв е нормално ,не е препоръка...

Коментар

• Изглежда фамозно

Коментар

• На прима виста - печалба е супер тука.

Коментар

• Мисля, че преекспонирате ситуацията. Някой дребен продаде 26 броя и вече става на въпрос. Дайте да забраним търговията един ден преди отчетите. Лично аз не вярвам "вътрешарите" да са със толкова смешни бройки.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Купувачите или продавачите били с лабави нерви?

Може просто някой с лабави нерви да си е помислил че е прочел утрешния вестник, ама имало и по-лабав дето бил чел този от другата седмица

Не е препоръка за нищо!
            конкретно мисля продавач, лошото е, че и мойте вече са лабави

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Прочетен утрешен вестник или нерви лабави
              Каквото и да е,но ръста тука ще е бавен ми се струва-все излизат продавачи на мегдана ,ама нищо аз си допълвам по малко!

Коментар

Прочетен утрешен вестник или нерви лабави
                Купувачите или продавачите били с лабави нерви?

Може просто някой с лабави нерви да си е помислил че е прочел утрешния вестник, ама имало и по-лабав дето бил чел този от другата седмица

Не е препоръка за нищо!

Коментар

• Прочетен утрешен вестник или нерви лабави

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Преци, въпроса е дали ракетата на Гагарин ще може да понесе в момента тежестта на Шиши
                    Има потенциал и го чакам отдавна- въпрос на време е..Ти купуваш ли си билетчета от ЛафкаУчуден съм , че твърдиш, че нямало значение кои са мажоритарите..И то на БФБ..
                    +1!

Коментар

• Преци, въпроса е дали ракетата на Гагарин ще може да понесе в момента тежестта на Шиши
                      Има потенциал и го чакам отдавна- въпрос на време е..Ти купуваш ли си билетчета от ЛафкаУчуден съм , че твърдиш, че нямало значение кои са мажоритарите..И то на БФБ..

Коментар

Стига сте го затапвали тоя Гагарин, пуснете го да литне в небесата....

Ще стане....скоро.
                        Тапата стана вече много плашлива.....избяга от 44 да не я отнесат...
                        Скоро ще се върне като се успокой и тогава е хубаво да се удари.....
                        Не е препоръка...

Коментар

• Стига сте го затапвали тоя Гагарин, пуснете го да литне в небесата....

Коментар

• Добър вечер Кире !
                            карай с по-малко патос, дали сульо или пульо са взели дял от актива в случая не е толкова важно. важно е, че актива е функциониерен а падре ми подхвърли да се бутна във форума и да подпитам дали се приготвяме за обратното броене!??, защото според него въпроса бил належащ, в смисъл - предстои отчет, а това не било "космонавта" при свилоза, и нещата можели да ескалират
                            Тук и името било като "предзнаменование", както каза падре ( i с което съм напълно съгласно) - "...та къде би трябвало, да бъде естественото място на Юрий Aлексеевич, ако не напред, там някъде, горе .."!?
                            Last edited by precakanoto; 20.10.2015, 23:03.
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Да не би да забравихте, че Борсата е под разпореждането на министър на Пеефф
                              Тази седмица ми се струва, че надига глава борсата, но дали е само затишие пред буря или начло на нещо по-хубаво за коледните празници ....

Коментар

• Да не би да забравихте, че Борсата е под разпореждането на министър на Пеефф

Коментар

Working...
                                X