Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ какво се оказа КОЙ печели много повече като спекулант отколкото като инвеститор.
За 18 % от Гагарин получава 6 866 714.лв , а за няколко дена от препродажбата на пакета на Миролио в БТХ взема над 8 000 000 лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАко е офшорката TGI няма да има много файда от гледане.
Вчера боци се изтъпани и каза че шиши си заминава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекой е купувача и това ще излезе.....
по принцип тук беше по трудно продажбата на пакета....сега ще гедаме под лупа купувача......
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ какво се оказа КОЙ печели много повече като спекулант отколкото като инвеститор.
За 18 % от Гагарин получава 6 866 714.лв , а за няколко дена от препродажбата на пакета на Миролио в БТХ взема над 8 000 000 лв
по принцип тук беше по трудно продажбата на пакета....сега ще гедаме под лупа купувача......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение38 лв....много ниско...
За 18 % от Гагарин получава 6 866 714.лв , а за няколко дена от препродажбата на пакета на Миролио в БТХ взема над 8 000 000 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеПеефску се подиграва на всички с тези си врътки от левия в десния джоб. Подигравка за данъчните, сметната палата, КФН, БНБ, ДАНС, Минфин и други знайни и незнайни играчи.
Купувача е повече от ясенКупувача е кой
Коментар
-
-
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение[IMG]post a picture[/IMG]
Това е от устава на дружеството.Ако Алианц не направят нищо,ние може да се организираме.Няма ли някой който да е в техните пенсионни фондове да ги попита какво ще направят за да защитят спестяванията му?
Коментар
-
[IMG]post a picture[/IMG]
Това е от устава на дружеството.Ако Алианц не направят нищо,ние може да се организираме.Няма ли някой който да е в техните пенсионни фондове да ги попита какво ще направят за да защитят спестяванията му?Last edited by nikon; 14.04.2016, 20:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбсолютно си прав! Аз съм някакъв микрон на борсата, но винаги съм се чудил защо няма нещо като "съюз или синдикат на миноритарите на БФБ"? Не смея да предложа нищо, просто защото не съм толкова в час и явно има много пречки, за които не предполагам. С който и от този форум да съм говорил, обикновено е доста по-напред откъм акции и познания, в същото време всички рИват от КФН, БФБ и т.н., но никой не се е наел сериозно
П.П. Какво пречи да се направи нещо такова и всеки миноритар, който желае да се включи с определен процент/ промил от портфейла си? Завеждат се сериозни дела в ЕС и току-виж след спечелването им вземат да се замислят управляващите. Бакшишите и фуражките правят това упражнение чрез блокада на орлов мост, ние не може ли да го направим чрез ЕС?
Ето причина такава тема да се отвори, за да се организираме миноритарните акционери за съвместни действия ....
Аз също смятам че са ми засегнати интересите в БТХ през 2014, тъй като акциите ми бяха почти 1200бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбсолютно си прав! Аз съм някакъв микрон на борсата, но винаги съм се чудил защо няма нещо като "съюз или синдикат на миноритарите на БФБ"? Не смея да предложа нищо, просто защото не съм толкова в час и явно има много пречки, за които не предполагам. С който и от този форум да съм говорил, обикновено е доста по-напред откъм акции и познания, в същото време всички рИват от КФН, БФБ и т.н., но никой не се е наел сериозно
П.П. Какво пречи да се направи нещо такова и всеки миноритар, който желае да се включи с определен процент/ промил от портфейла си? Завеждат се сериозни дела в ЕС и току-виж след спечелването им вземат да се замислят управляващите. Бакшишите и фуражките правят това упражнение чрез блокада на орлов мост, ние не може ли да го направим чрез ЕС?
Коментар
Коментар