IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    Ако е офшорката TGI няма да има много файда от гледане.
    Може да са съдружниците му от от Пещера.
    Life won't wait for you.

Коментар

И какво се оказа КОЙ печели много повече като спекулант отколкото като инвеститор.
      За 18 % от Гагарин получава 6 866 714.лв , а за няколко дена от препродажбата на пакета на Миролио в БТХ взема над 8 000 000 лв
      и от препродажбата на имота в София 13 000 000....индиректно ...

Коментар

Ще стане много на пресата да ги будалкат.....
        Вчера боци се изтъпани и каза че шиши си заминава....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          кой е купувача и това ще излезе.....
          по принцип тук беше по трудно продажбата на пакета....сега ще гедаме под лупа купувача......

Коментар

И какво се оказа КОЙ печели много повече като спекулант отколкото като инвеститор.
            За 18 % от Гагарин получава 6 866 714.лв , а за няколко дена от препродажбата на пакета на Миролио в БТХ взема над 8 000 000 лв
            кой е купувача и това ще излезе.....
            по принцип тук беше по трудно продажбата на пакета....сега ще гедаме под лупа купувача......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              38 лв....много ниско...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                Пеефску се подиграва на всички с тези си врътки от левия в десния джоб. Подигравка за данъчните, сметната палата, КФН, БНБ, ДАНС, Минфин и други знайни и незнайни играчи.

Купувача е повече от ясен Купувача е кой
                Най-точното описание на ситуацията- http://textove.com/bicheto-nomer-1-tekst

Коментар

• Пеефску се подиграва на всички с тези си врътки от левия в десния джоб. Подигравка за данъчните, сметната палата, КФН, БНБ, ДАНС, Минфин и други знайни и незнайни играчи.

Купувача е повече от ясен Купувача е кой

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
                    38 лв....много ниско...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
                      Е, 38 лефа, има накъде да расте.

Коментар

• http://www.capital.bg/kakvo_stava/20...jurii_gagarin/

Коментар

• Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение
                          [IMG] post a picture[/IMG]
                          Това е от устава на дружеството.Ако Алианц не направят нищо,ние може да се организираме.Няма ли някой който да е в техните пенсионни фондове да ги попита какво ще направят за да защитят спестяванията му?
                          Това мисля, че си го пише в самия закон даже и важи за всички публични компании. Аз нямам акции тук, но ще ми е интересно какво ще се случи и дали наистина акционерите ще си предявите правата. Ще си е интересен прецедент за нашата борса. Даже ще е много полезно, защото повече акционери ще започнат да си търсят правата.

Коментар

• [IMG] post a picture[/IMG]
                            Това е от устава на дружеството.Ако Алианц не направят нищо,ние може да се организираме.Няма ли някой който да е в техните пенсионни фондове да ги попита какво ще направят за да защитят спестяванията му?
                            Last edited by nikon; 14.04.2016, 20:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Абсолютно си прав! Аз съм някакъв микрон на борсата, но винаги съм се чудил защо няма нещо като "съюз или синдикат на миноритарите на БФБ"? Не смея да предложа нищо, просто защото не съм толкова в час и явно има много пречки, за които не предполагам. С който и от този форум да съм говорил, обикновено е доста по-напред откъм акции и познания, в същото време всички рИват от КФН, БФБ и т.н., но никой не се е наел сериозно

П.П. Какво пречи да се направи нещо такова и всеки миноритар, който желае да се включи с определен процент/ промил от портфейла си? Завеждат се сериозни дела в ЕС и току-виж след спечелването им вземат да се замислят управляващите. Бакшишите и фуражките правят това упражнение чрез блокада на орлов мост, ние не може ли да го направим чрез ЕС?

Ето причина такава тема да се отвори, за да се организираме миноритарните акционери за съвместни действия ....

Аз също смятам че са ми засегнати интересите в БТХ през 2014, тъй като акциите ми бяха почти 1200бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Абсолютно си прав! Аз съм някакъв микрон на борсата, но винаги съм се чудил защо няма нещо като "съюз или синдикат на миноритарите на БФБ"? Не смея да предложа нищо, просто защото не съм толкова в час и явно има много пречки, за които не предполагам. С който и от този форум да съм говорил, обикновено е доста по-напред откъм акции и познания, в същото време всички рИват от КФН, БФБ и т.н., но никой не се е наел сериозно

П.П. Какво пречи да се направи нещо такова и всеки миноритар, който желае да се включи с определен процент/ промил от портфейла си? Завеждат се сериозни дела в ЕС и току-виж след спечелването им вземат да се замислят управляващите. Бакшишите и фуражките правят това упражнение чрез блокада на орлов мост, ние не може ли да го направим чрез ЕС?
                                Ми, вероятно провокаторчетата ще превземат и тази структура. Бг е тежко увредена от психопати държава.

Коментар

Working...
                                X