IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Ситуацията е различна от "мамката".Тука Дебелия просто ще продаде я няма да я изнася. Защото бизнеса му е гарантиран. Въпросът е друг.За един много скъп имот, ненужен на Гагата.
    Предполагам този имот да требва на мамката след продажба на терена на софия бт ...
    Приятни празници ,че мойте ме побъркват да излизаме извън софия...поне за няколко часа а дакса пада...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

ами колко да е притеснителен....според теб...
      Аз очаквах големи съкращения и да са на загуба.... при тази цена на акциите ..Даже не са съкратили хора заради София БТ още ....а те вече не работят...
      За сега се държат и слуховете за техния фалит е силно , много силно преувеличен според един велик писател...
      Ситуацията е различна от "мамката".Тука Дебелия просто ще продаде я няма да я изнася. Защото бизнеса му е гарантиран. Въпросът е друг.За един много скъп имот, ненужен на Гагата.
      Life won't wait for you.

Коментар

Абе положителен, положителен, колко да е положителен ...?

ами колко да е притеснителен....според теб...
        Аз очаквах големи съкращения и да са на загуба.... при тази цена на акциите ..Даже не са съкратили хора заради София БТ още ....а те вече не работят...
        За сега се държат и слуховете за техния фалит е силно , много силно преувеличен според един велик писател...

Коментар

Много положително от твоя страна ...
          първо в момента няма съкращения на персонала след първи април....
          второ Борисов още е зад шиши....
          трето работят и в момента на три смени с нормални капацитете...и говорят в бъдещо време..

Само че има няколко неясноти....
          първо от кой цех са хората....
          второ за коя линия става въпрос щото там е и на Благоевград БТ..
          Като местен ще ние полезна всяка информация....
          Тази беше полезна да купувам даже.... на тази цена...аз в четвъртък и така си купувах...но до 40 става поносима а и отчета е мнооого добър ,по добър от мойте очаквания........
          Не е препоръка...
          Абе положителен, положителен, колко да е положителен ...?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            +++

днес без да искам подслушах разговор в едно кафене между двама човека които не познавам, но очевидно работеха в гагаринБТ ................ две неща ми направиха впечатление:

- това съкращение е било незначително ................ очакват по-сериозно редуциране на персонала в скоро време защото нямат работа (от 3 минават към 2 смени), а хората са изнервени и "под пара" (каквото и да значи това)...

- не разбрах точно кога се е случило (навярно имащите акции тук знаят), но шиши е изгонил охранителната фирма която от много години охранява гагарин и новата охранителна фирма се казва ИИИИИИИИИИИИИПОН :eek: ..................... доста пари се отделят за новата охранителна фирма

преразказания от мен разговор е възможно да е плод на моето въображение, а може и да не е ................... може и неправилно да съм чул нещо, а може и точно това да съм чул...

нямам акции в гагаринБТ и не предвиждам покупки на такива в скоро време .................. цитирания от мен разговор не бива да се взима под внимание при покупка или продажба на акции на гагаринБТ

успех на инвестиралите при шиши

Много положително от твоя страна ...
            първо в момента няма съкращения на персонала след първи април....
            второ Борисов още е зад шиши....
            трето работят и в момента на три смени с нормални капацитете...и говорят в бъдещо време..

Само че има няколко неясноти....
            първо от кой цех са хората....
            второ за коя линия става въпрос щото там е и на Благоевград БТ..
            Като местен ще ние полезна всяка информация....
            Тази беше полезна да купувам даже.... на тази цена...аз в четвъртък и така си купувах...но до 40 става поносима а и отчета е мнооого добър ,по добър от мойте очаквания........
            Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              3 месеца след "от"
              +++

днес без да искам подслушах разговор в едно кафене между двама човека които не познавам, но очевидно работеха в гагаринБТ ................ две неща ми направиха впечатление:

- това съкращение е било незначително ................ очакват по-сериозно редуциране на персонала в скоро време защото нямат работа (от 3 минават към 2 смени), а хората са изнервени и "под пара" (каквото и да значи това)...

- не разбрах точно кога се е случило (навярно имащите акции тук знаят), но шиши е изгонил охранителната фирма която от много години охранява гагарин и новата охранителна фирма се казва ИИИИИИИИИИИИИПОН ..................... доста пари се отделят за новата охранителна фирма

преразказания от мен разговор е възможно да е плод на моето въображение, а може и да не е ................... може и неправилно да съм чул нещо, а може и точно това да съм чул...

нямам акции в гагаринБТ и не предвиждам покупки на такива в скоро време .................. цитирания от мен разговор не бива да се взима под внимание при покупка или продажба на акции на гагаринБТ

успех на инвестиралите при шиши

Коментар

Това вече е "до".
                Скоро беше - преди има няма месец
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

3 месеца след "от"
                  Това вече е "до".
                  Life won't wait for you.

Коментар

От.
                    3 месеца след "от"
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение

Странно,къде е сделката за имота?Или не го смятат за съществена сделка...16.5% от активите.

Най отдолу ,в междинен доклад има ...
                      нетекущи активи
                      активи на разположение и продажба от един милион миналата година , тази са станали 17 и нещо... а са намалели вземания и материални запаси за 16 милиона и нещо... и имат сделки със свързани лица...
                      но по принцип тук след проблемите на БТХ са цъфнали.....поне за сга...

Коментар

• Странно,къде е сделката за имота?Или не го смятат за съществена сделка...16.5% от активите.
                        Last edited by kaputov; 28.04.2016, 20:44.

Коментар

не е от нова година
                          От.
                          Life won't wait for you.

Коментар

за мен отчета е добър ,....само 40 човека са съкратили от нова година.... и печалбата е по голяма , оборота също...
                            А цената тогава беше над 52 лв...
                            Това на първо четене до 3 май много време...
                            не е от нова година
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

за мен отчета е добър ,....само 40 човека са съкратили от нова година.... и печалбата е по голяма , оборота също...
                              Свинщините продължават през външни услуги, иначе си работи добре и печели 2-3 пъти повече, отколкото отчита

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                                Отчет има,ама май нещо не е в ред.Покупката на имота е отразена само в баланса-инвестицонни имоти,но я няма в паричния поток и справката за Нетекущите активи.
                                Може и да пише нещо в доклада,ще го разглеждам по-подробно утре.

Коментар

Working...
                                X