IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

И аз така мисля ,но кога ще го ядем този хляб.........?
    Важното е дали въобще ще го ядем /хляба имам предвид, не другото /, а не кога.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Ще видим. За мен доста хляб има тук. Ама лично мнение. Пазарът ще покаже.
      И аз така мисля ,но кога ще го ядем този хляб.........?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Е няма нужда цената да се вдига, за да стане П/Е 10. Мисля, че пазара очаква и по-голямо П/Е примерно 15-20 постигнато с еднократни ефекти, които вече не са толкова еднократни, а са по-скоро обичайни за дейността!
        Ще видим. За мен доста хляб има тук. Ама лично мнение. Пазарът ще покаже.

Коментар

А какво ще става тук с Гагарина. П/Е към 6 ли ще е в края на годината, нещо такова ми се вижда на мен Ясно че притесненията около БТХ тежат и тук, ама чак пък P/E 6 и нещо, според мен към 55 трябва да отиде да докара поне едно П/Е 10. По ЕВ/ЕБИТДА още по-евтино ми изглежда като се изичистят разни еднократни ефекти, ама айде. Не е върха мажо ясно, ама не мисля че има разлика с тимаджии или Бедо. Тук сме замръзнали и да видим до кога.
          Е няма нужда цената да се вдига, за да стане П/Е 10. Мисля, че пазара очаква и по-голямо П/Е примерно 15-20 постигнато с еднократни ефекти, които вече не са толкова еднократни, а са по-скоро обичайни за дейността!

Коментар

• А какво ще става тук с Гагарина. П/Е към 6 ли ще е в края на годината, нещо такова ми се вижда на мен Ясно че притесненията около БТХ тежат и тук, ама чак пък P/E 6 и нещо, според мен към 55 трябва да отиде да докара поне едно П/Е 10. По ЕВ/ЕБИТДА още по-евтино ми изглежда като се изичистят разни еднократни ефекти, ама айде. Не е върха мажо ясно, ама не мисля че има разлика с тимаджии или Бедо. Тук сме замръзнали и да видим до кога.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не съм заредил на 100 % но почна да има конкуренция на тези нива...
              Та да попитам форумУ какво мисли....
              Такава красива акция и такава мижава изява. Изглежда не могат я забележат щото са впечатлени от осанката на пълничкото момче със солидна кариера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Всичко зависи от Шиши, ако продава ще покаже резултати и ще надуе акцията..Иначе си има потенциал..Ти как мислиш..
                Много слухове ,много нещо....
                Единият е че след изборите ШИши няма да е фактор в икономиката и политиката....
                Та може и продажба....
                Не е препоръка...
                Но в Гагарин е Алианц и винаги може да има изненади и с шиши....
                нещо не се долюбват но пък е акция от портфеила която я следят поне до 40 ..
                Не е препоръка...

Коментар

• Всичко зависи от Шиши, ако продава ще покаже резултати и ще надуе акцията..Иначе си има потенциал..Ти как мислиш..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    МОНТИ, ПАК ЛИ ЗАРЕДИ ТУК.ШИШИ ЩЕ ПРОДАВА ЛИ
                    Не съм заредил на 100 % но почна да има конкуренция на тези нива...
                    Та да попитам форумУ какво мисли....

Коментар

• МОНТИ, ПАК ЛИ ЗАРЕДИ ТУК.ШИШИ ЩЕ ПРОДАВА ЛИ

Коментар

• Време ли е Гагарин да стане ракета ,мястото което винаги му е принадлежало.........?
                        Пари има в дребните а печалбите и пазари са от компанията.......

Коментар

• В ОПП е отразено -10718 хлв.за Други постъпления /плащания от оперативна дейност - явно плащанията са повече от постъпленията.В предните отчети цифрата е -10610 хлв.,съответно -222 хлв. Не намирам обяснение в приложенията.Някаква идея какво може да е това?

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
                            Защо си мислиш,че износът не е към БТХ?Може да е за фабриката в Баня Лука, Сърбия.
                            Така е, има някакъв износ и натам, но не мисля че е кой знае какво, тя малка беше там фабриката. Не знам обаче как мога да го хвана това. Това което виждам е че имат продажби към свързани лица - разбирай бтх за 49.380млн. Значи за 9-месечието имат продажби за 33.918млн за външни за БТХ клиенти, което за мен не е зле като се има предвид че те общо правиха по толкова продажби за 9-месечието допреди няколко години(то и капитализацията е толкова). Ще гледаме мача
                            Last edited by BSEtrader; 31.10.2016, 14:22.

Коментар

На първо време няколко неща ми правят впечатление:
                              3) И без да гледаме само БТХ като клиент. Износът продължава стремглаво нагоре!
                              2014 Q1-Q3 - 4.054млн
                              2015 Q1-Q3 - 14.095млн
                              2016 Q1-Q3 - 24.077млн
                              Защо си мислиш,че износът не е към БТХ?Може да е за фабриката в Баня Лука, Сърбия.Дразнещо е че продължават да растат разходите за външни услуги и други.Не се вижда ефект от "златния" имот в Дружба.Добре поне,че няма обезценка на инвестицията.

Коментар

• Тъй като гледам днес може стигне 37.

Коментар

Working...
                                X