IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tova ostana edno ot malkoto naisitna podceneni. Krajno vreme e da vidim i tuk ceni nad 50 lv. Mneniya?

Коментар

• Първоначално изпратено от Geri
      I za men struva pone 2 pati kolkoto PAPIR ! No dali shte vidim parite NAD masata tova e problema.
      Не се самонавивайте толкова за да не ви прожектират "Бояна филм"
      или "БТК" втора серия. Знаете от опит, че всичко качествено не се продава а се подарява. Азсъм сдържан този случай и ще гледам
      саир.

Коментар

• I za men struva pone 2 pati kolkoto PAPIR ! No dali shte vidim parite NAD masata tova e problema.

Коментар

• Predprijatieto e suhraneno 100 procenta i vsjaka godina sa praveni investicii.

Коментар

• No PAPIR be chastno ! A GAGBT e darjavno i nali se seshtash

Коментар

• V slu4ai 4e izpulnjat zamisula si cenite estestveno 6te se ustanovjat na niva 40-50leva. Spomnete si kakvo stana s PAPIR

Коментар

• Австрийци искат “Юрий Гагарин БТ”

в. Стандарт

Австрийската "Майр Мелнхоф" ще кандидатства за покупката на "Юрий Гагарин БТ", фабриката, която прави опаковките за всички родни цигари. Австрийците идват у нас днес, за да обявят намеренията си за участие в бъдещия конкурс.

В София пристига д-р Вилхелм Хьорманзедер, главен изпълнителен директор на "ММ Картон". Компанията е най-големият в Европа производител на хартия, картон и опаковки за цигарената индустрия. Само от продажбите на кутии за папироси за 2004 г. дружеството е реализирало 750 млн. евро, е посочено на интернет страницата му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cro
                  Първоначално изпратено от nns
                  На мен лично малко пресилен ми се вижда този ентусиазъм - на едно предприятие разполагащо с монопол в една сфера му предстои да го изгуби , освен това единственият му клиент обяви очаквания за 30% спад в производството. Кое точно от тези събития ви радва?
                  Още има невежи, мислещи че бизнесът и бъдещето на това дружество зависят основно от цигарите...
                  А! то бъдеще може да има и в други сфери , аз само си дрънкам какво ще стане ако му избяга основни източник на приходи.Само като хипотеза собствениците на разните му там частни печатници /депутати, бизнесмени на годината някои от тях/ ако се докопат до възможноста да доставят опаковки за цигарите. А пък в общата борба за пазари все още не сме ги видели как се представят - някой да работи там активно по маркетинга и продажбите има ли няма ли , това личи ли от новопривлечените клиенти?

Коментар

• Някой слуша ли днес преди 9 по инфо радио едно обширно интервю с В. Каролев точно по тази темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от nns
                      На мен лично малко пресилен ми се вижда този ентусиазъм - на едно предприятие разполагащо с монопол в една сфера му предстои да го изгуби , освен това единственият му клиент обяви очаквания за 30% спад в производството. Кое точно от тези събития ви радва?
                      Още има невежи, мислещи че бизнесът и бъдещето на това дружество зависят основно от цигарите...

Коментар

• На мен лично малко пресилен ми се вижда този ентусиазъм - на едно предприятие разполагащо с монопол в една сфера му предстои да го изгуби , освен това единственият му клиент обяви очаквания за 30% спад в производството. Кое точно от тези събития ви радва?

Коментар

• :-)
                          и не забравяйте, че за комунистите приватизация е мръсна дума...:-)...не им вярвам :-(
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Четете в Дневник, Пари и други вестници днес за новата стратегия за продажбата на Булгартабак.
                            Освен многото интересни неща там, има и за пръв път че се предлага окончателната приватизация на GAGBT. С други пикантни подробности за самото предприятие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cro
                              Айде, най-после този бисер излиза за приватизация. Четохте ли новините около Булгартабак?
                              Cro , сподели какви са новините.

Коментар

• Хората чакат края на юни, за да купуват на 42 преди сделката.

Коментар

Working...
                                X