Tova ostana edno ot malkoto naisitna podceneni. Krajno vreme e da vidim i tuk ceni nad 50 lv. Mneniya?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GeriI za men struva pone 2 pati kolkoto PAPIR ! No dali shte vidim parite NAD masata tova e problema.
или "БТК" втора серия. Знаете от опит, че всичко качествено не се продава а се подарява. Азсъм сдържан този случай и ще гледам
саир.
Коментар
-
Австрийци искат “Юрий Гагарин БТ”
в. Стандарт
Австрийската "Майр Мелнхоф" ще кандидатства за покупката на "Юрий Гагарин БТ", фабриката, която прави опаковките за всички родни цигари. Австрийците идват у нас днес, за да обявят намеренията си за участие в бъдещия конкурс.
В София пристига д-р Вилхелм Хьорманзедер, главен изпълнителен директор на "ММ Картон". Компанията е най-големият в Европа производител на хартия, картон и опаковки за цигарената индустрия. Само от продажбите на кутии за папироси за 2004 г. дружеството е реализирало 750 млн. евро, е посочено на интернет страницата му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CroПървоначално изпратено от nnsНа мен лично малко пресилен ми се вижда този ентусиазъм - на едно предприятие разполагащо с монопол в една сфера му предстои да го изгуби , освен това единственият му клиент обяви очаквания за 30% спад в производството. Кое точно от тези събития ви радва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnsНа мен лично малко пресилен ми се вижда този ентусиазъм - на едно предприятие разполагащо с монопол в една сфера му предстои да го изгуби , освен това единственият му клиент обяви очаквания за 30% спад в производството. Кое точно от тези събития ви радва?
Коментар
Коментар