IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя
    Интересно тук е каква част от печалбата за тримесечието е от продажбата на недвижими имоти и каква от обичайната дейност.
    А също и каква част от приходите все още се генерират от сделки с БТХ. Защото тясната обвързаност на Гагарин с този му клиент не носи много перспективи.

... Виж това е компания, която тепърва започва да реализира сериозна инвестиционна политика, затова нямаше и дивидент тази година, печалбата далеч не е най - важния показател, който трябва да следиш!!!
    Как мислиш дали този сектори има потенциал !?

Коментар

• Интересно тук е каква част от печалбата за тримесечието е от продажбата на недвижими имоти и каква от обичайната дейност.
      А също и каква част от приходите все още се генерират от сделки с БТХ. Защото тясната обвързаност на Гагарин с този му клиент не носи много перспективи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
        Само да не е совалка,че много дефекти дават.
        Впрочем къде изчезна Корк,той също е фен на тази позиция.
        Тук съм Леонид,радвам се,че някой се е сетил за мен
        Неотложни ангажименти с едни недвижими имоти по морето имам тези дни и малко се откъснах от пазара,но днес се освободих за да следя много отблизо една от немалките си инвестиции в една стартираща борсовата търговия днес банка
        Иначе мнението ми за гагарина е само едно и четящите темата го знаят,за мен посоката е само една.....

Между другото сегашните нива ми се струват доста привлекателни за вход

Горното не е препоръка.
        успех на теб Леонид на всички колеги.
        Вероятно още около 10 дни няма да съм на пазара ,но очаквам след като се върна,цената да не на сегашните си нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Смятам, че при един добър 6м отчет търсачите на силни усещания и спекулантите ще се пренесат тук. Горивото при Сенхл свърши. Време е да избухне Свръхнова. Дано тя се казва Гагбт.

Дълго време се отлагаше полета, с цел всичко да се изпипа. Първият опит, беше пробен и за малко да успее, но паради не достатъчно компетентни и подготвени синоптици, втълпяващи ни за лоши атмосферни условия от една страна и от друга ново открити други добри ракето-носители, по обърка малко посоката. Мисля, че скоро облаците ще се разсеят и ще може да форсираме двигателите....

... не бива да се третира като препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Смятам, че при един добър 6м отчет търсачите на силни усещания и спекулантите ще се пренесат тук. Горивото при Сенхл свърши. Време е да избухне Свръхнова. Дано тя се казва Гагбт.

Коментар

• Доста чакане падна докато запали двигателите тази совалка. Дано да не е фалстарт. Дано този отчет даде поне толкова инерция на доверието, колкото и предишния, а ако е така и продължава да бъде така е възможно то да се мултиплицира и да я направи и малко по ликвидна.

Коментар

• Само да не е совалка,че много дефекти дават.
                Впрочем къде изчезна Корк,той също е фен на тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от growth
                  ... Питай в Байконур и ще разбереш. Ако искаш може да изчакаш Q2, но мисля да ти оговоря на въпроса някъде към края на март 2008г.

Приятен weekend...
                  С "Восток" ли ще сме или със "Союз"? Или най-вероятно с "Восход"

Коментар

• кофти е да го гониш в движение и аз обичам да си вляза да си седна и да изчакам останалите пътници

Коментар

• Аз си понапълних на спокойствие, че не обичам да бягам след влака като тръгне.

Коментар

• ... Питай в Байконур и ще разбереш. Ако искаш може да изчакаш Q2, но мисля да ти оговоря на въпроса някъде към края на март 2008г.

Приятен weekend...

Коментар

• Първоначално изпратено от growth
                          Eх, хубави хора.... днес имаше промоцийка и успях да си допълня с гориво.
                          дизелче ли сипваш или си на газ?

Коментар

• Ей, един кобос тука голям зорлия да купи 100бр.

Коментар

• Eх, хубави хора.... днес имаше промоцийка и успях да си допълня с гориво.

Коментар

• Аз утре ше наглея с най-добри ордери и от двете страни. Удачна стратегия при голям марж.

Коментар

Working...
                                X