If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
оценявам загрижеността ти. харесвам си я и както виждаш съм доста дългосрочен. страхувам се да пълня преди да видя отчетчето с ясното съзнание, че рискувам да ме е яд за пропуснати ползи.
можеш ли да коментираш въпросчето ми, то е по съществено.
Като се нахъсите на нещо и забравяте за номерата на мажоритаря
Честно казано и мен това малко ме притеснява и се въздържам да пълня на тези нива. Но фундамента наистина е стабилен.
Имате ли идея това предварително оповестяване на инфо за счетоводната печалба честа практика ли е и защо се прави?
Поздрави и успех,
аз лично съм тук от както и Баранко ООД
... Компанията, трайте си малко де... няма да можем да си допълним.
Казали сме достатъчно за позцията, мисля. Аз също си пазарувам, днес, вчера, ония ден, преди месец, три и т.н Както се казва: Който разбира тук се спира.
... не е препоръка за вземане на инв. решение, притежав акции от компанията, не от днес и вчера...
Абе хубаво си направил,аз гледах и чаках някой да изсипе,но нещо не се получи.Да видим утре какво ще измъдря .Иначе потенциала е налице и не ми се правят аналогии,но мисля,че ще има радости за прозорливите акционери.
Успех ти желая KOSTJUMAR и само утре да не се конкурираме по тази позиция,че много бързо ще вдигнем цената
Аз допълних малко на 55 лева днес в края на сесията без особени притеснения. И още мога да допълня, само дето кеш не остана. Утре ако успея да разтоваря по една друга позиция, пак ще съм активен тук. Парите трябва да се въртят.
KOSTJUMAR,и аз като теб мисля да направя,не смятам да съм много агресивен,но дано някой реши да разпродаде утре ,та да допълня,че нещо количеството ми вече не ми се вижда толкова голямо колкото преди ми се струваше.А и като гледам как си се движи,не е лошо това ниво за допълване.
Е, аз направо си взех по продава. И на мен взеха да ми се струват малко акциите ми на ГАГБТ като % от портфейла. Апетита идва с яденето както се казва. Тук интересното тепърва предстои. Позицията ми напомня СЕНХЛ от началото на годината.
Аз допълних малко на 55 лева днес в края на сесията без особени притеснения. И още мога да допълня, само дето кеш не остана. Утре ако успея да разтоваря по една друга позиция, пак ще съм активен тук. Парите трябва да се въртят.
KOSTJUMAR,и аз като теб мисля да направя,не смятам да съм много агресивен,но дано някой реши да разпродаде утре ,та да допълня,че нещо количеството ми вече не ми се вижда толкова голямо колкото преди ми се струваше.А и като гледам как си се движи,не е лошо това ниво за допълване.
Коментар