IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• оценявам загрижеността ти. харесвам си я и както виждаш съм доста дългосрочен. страхувам се да пълня преди да видя отчетчето с ясното съзнание, че рискувам да ме е яд за пропуснати ползи.
    можеш ли да коментираш въпросчето ми, то е по съществено.

Коментар

• MNOGO E LO6 MAJORITARJA- PRODAITE MALKO DA SI POPULNJA BROIKITE- HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от Hank
        Като се нахъсите на нещо и забравяте за номерата на мажоритаря
        Честно казано и мен това малко ме притеснява и се въздържам да пълня на тези нива. Но фундамента наистина е стабилен.
        Имате ли идея това предварително оповестяване на инфо за счетоводната печалба честа практика ли е и защо се прави?

Поздрави и успех,
        аз лично съм тук от както и Баранко ООД

Коментар

• Според мен до края на годината ще ударим стотарата. Най-после фундамента започна да си казва думата.

Коментар

• Като се нахъсите на нещо и забравяте за номерата на мажоритаря

Коментар

• Ако искате да сменим стратегията - да поревем малко, че е зле акцията, белким някой се излъже да пусне

Коментар

• ... Компанията, трайте си малко де... няма да можем да си допълним.

Казали сме достатъчно за позцията, мисля. Аз също си пазарувам, днес, вчера, ония ден, преди месец, три и т.н Както се казва: Който разбира тук се спира.

... не е препоръка за вземане на инв. решение, притежав акции от компанията, не от днес и вчера...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                  VII S TEZI PISANIJA 6TE GO IZTRELJATE PREDSRO4NO- HA- HA
                  ОК .Спирам да пиша,че можеи така да стане

Коментар

• Абе хубаво си направил,аз гледах и чаках някой да изсипе,но нещо не се получи.Да видим утре какво ще измъдря .Иначе потенциала е налице и не ми се правят аналогии,но мисля,че ще има радости за прозорливите акционери.
                    Успех ти желая KOSTJUMAR и само утре да не се конкурираме по тази позиция,че много бързо ще вдигнем цената

Коментар

• VII S TEZI PISANIJA 6TE GO IZTRELJATE PREDSRO4NO- HA- HA

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                        Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                        Аз допълних малко на 55 лева днес в края на сесията без особени притеснения. И още мога да допълня, само дето кеш не остана. Утре ако успея да разтоваря по една друга позиция, пак ще съм активен тук. Парите трябва да се въртят.
                        KOSTJUMAR,и аз като теб мисля да направя,не смятам да съм много агресивен,но дано някой реши да разпродаде утре ,та да допълня,че нещо количеството ми вече не ми се вижда толкова голямо колкото преди ми се струваше.А и като гледам как си се движи,не е лошо това ниво за допълване.
                        Е, аз направо си взех по продава. И на мен взеха да ми се струват малко акциите ми на ГАГБТ като % от портфейла. Апетита идва с яденето както се казва. Тук интересното тепърва предстои. Позицията ми напомня СЕНХЛ от началото на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                          Аз допълних малко на 55 лева днес в края на сесията без особени притеснения. И още мога да допълня, само дето кеш не остана. Утре ако успея да разтоваря по една друга позиция, пак ще съм активен тук. Парите трябва да се въртят.
                          KOSTJUMAR,и аз като теб мисля да направя,не смятам да съм много агресивен,но дано някой реши да разпродаде утре ,та да допълня,че нещо количеството ми вече не ми се вижда толкова голямо колкото преди ми се струваше.А и като гледам как си се движи,не е лошо това ниво за допълване.

Коментар

• Аз допълних малко на 55 лева днес в края на сесията без особени притеснения. И още мога да допълня, само дето кеш не остана. Утре ако успея да разтоваря по една друга позиция, пак ще съм активен тук. Парите трябва да се въртят.

Коментар

• POKAZATELINE NA GAGBT V MOMENTA SA PO DOBRI OT MNOGO PO DOBRI OT POVE4ETO KOMPANII S AKCII NAD 100 LEVA- TAKA 4E NE E TRUDNO DA GO PROGNOZIRA6

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                                KATERIM 60TE LEVA
                                lelellel
                                tuka po niakoe vreme kato se usetiat i drugite shte chukneme 100 kinta. Suvsem skoro, samo gledaite

Коментар

Working...
                                X