IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво не им се получи купувача е само един г-н Плейбоя ( в кръга на шегата) имал е поръчка и е купувал не съм видял да продават ако това имаш в предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от AsA
      добре едно немога да избера излезна отчета и ко даже падна цената а сега се сетиха да купуват де е логиката никаде . Компанията наистина мн кадтрно се управлява компанията и финансовите показатели са ок
      Помисли. Нищо не е сучайно. Но си мисля, че ни им се получи.
      Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• добре едно немога да избера излезна отчета и ко даже падна цената а сега се сетиха да купуват де е логиката никаде . Компанията наистина мн кадтрно се управлява компанията и финансовите показатели са ок

Коментар

• Free float 21.920%
          P/E 11.87
          P/B 2.14
          Beta/Adj. Beta 0.47 / 0.6

Коментар

• Не е дошъл момента, наистина.Но няма съмнение, че ще стане.Управлява се много кадърно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
              Като нулева - дружеството е добро и переспективно, но не е за този индекс

Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
              Как оценявате вероятността ГАГБТ за влезе в Софикс?
              +1. рано е

Коментар

• Като нулева - дружеството е добро и переспективно, но не е за този индекс

Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                Как оценявате вероятността ГАГБТ за влезе в Софикс?

Коментар

• Как оценявате вероятността ГАГБТ за влезе в Софикс? За ОЦК ако стане ще е очаквано и пазара може и въобще да не реагира. За ГАГБТ е много малко вероятно, но ако пък евентуално се случи нещо подобно ще е голяма изненада. Вероятно и за пазара. Не е препоръка. Само лични разсъждения.

Коментар

• Като гледам Алианц ТБ са се наредили на опашката за покупка, можеби Алианц съжеляват, че са намалили дела си в GAGBT.

Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции
                    Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• По скоро като гледам продавачите с по-големите пакети се отеглиха на по високи нива, незнам ама отчета е готен и при положение че сакратиха производството на тетрадчичите навярно ще е окаже положително влияние. Пък като гледам току виж сме се върнали на старите нива малко преди шорт тренда.

Не е препоръка мнението.

Коментар

• Невероятна акция, наблюдавам я от началото на корекцията миналата година. Според мен тя бе най стабилна. Да не казвам, че спекулативно последно време от нея се печелеше доста добре. Искрено съжелявам, че не участвам тук.
                        П.П
                        Юри си е пич.

Коментар

• Айдеееее. Натрупаха се продавачите, както се очакваше!

Купувай при слухове, продавай при новини били казали едни хора

Коментар

• Оставил съм само GAGBT, AROMA & KAO, всичко друго ми е кеш.
                            От този отчет съм много доволен, ще видим другите два...

Не е препоръка, защото нямам намерение да продавам, исках само да се похваля

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси
                              Извършени са плащания за покупка на дълготрайни активи за 10,8 млн. лв.

Някой можели да ми разтълкува горенаписаното. Тези суми които са платени разход ли са и ако са такъв означавали, че ако не бяха направили инвестиции /от което съм страшно доволна/ тези 11 милиона и те щяха да се добавят към печалбата на дружеството и тога P/E щеше да е 5,5.

Предварително брагодаря за отковорите Ви.
                              Абе Деси, колко пъти ще задаваш тоя тъп въпрос. Вече му отговаряхме веднъж.

Коментар

• Плащането за активи късае паричният поток. Т.е - инвестиция, за която е използвана печалба или заем.
                                В бъдещето това ще даде отражение:
                                При собствени средства - наличие на разходи, под формата на амортизации;
                                При кредит - разходи по лихви.
                                Не съм смогнал да разгледам отчета, но това плащане недей да го прибавяш към печалбата, за да се получи P/E 5,5.
                                Дори да не са изразходвани за инвестиция, тези пари няма да дадат отражение на крайната печалба в момента.

Коментар

Working...
                                X