Какво не им се получи купувача е само един г-н Плейбоя ( в кръга на шегата) имал е поръчка и е купувал не съм видял да продават ако това имаш в предвид.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AsAдобре едно немога да избера излезна отчета и ко даже падна цената а сега се сетиха да купуват де е логиката никаде . Компанията наистина мн кадтрно се управлява компанията и финансовите показатели са окГоренаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ValuatorКато нулева- дружеството е добро и переспективно, но не е за този индекс
Първоначално изпратено от KOSTJUMARКак оценявате вероятността ГАГБТ за влезе в Софикс?
Коментар
-
По скоро като гледам продавачите с по-големите пакети се отеглиха на по високи нива, незнам ама отчета е готен и при положение че сакратиха производството на тетрадчичите навярно ще е окаже положително влияние. Пък като гледам току виж сме се върнали на старите нива малко преди шорт тренда.
Не е препоръка мнението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесиИзвършени са плащания за покупка на дълготрайни активи за 10,8 млн. лв.
Някой можели да ми разтълкува горенаписаното. Тези суми които са платени разход ли са и ако са такъв означавали, че ако не бяха направили инвестиции /от което съм страшно доволна/ тези 11 милиона и те щяха да се добавят към печалбата на дружеството и тога P/E щеше да е 5,5.
Предварително брагодаря за отковорите Ви.
Коментар
-
Плащането за активи късае паричният поток. Т.е - инвестиция, за която е използвана печалба или заем.
В бъдещето това ще даде отражение:
При собствени средства - наличие на разходи, под формата на амортизации;
При кредит - разходи по лихви.
Не съм смогнал да разгледам отчета, но това плащане недей да го прибавяш към печалбата, за да се получи P/E 5,5.
Дори да не са изразходвани за инвестиция, тези пари няма да дадат отражение на крайната печалба в момента.
Коментар
Коментар