IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе друго си е да си имаш печатница, че току виж след време я курдисаш да печата и пари на някои държави. Не е препоръка за печатане на пари. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Някой смята ли да ходи на общото събрание?
      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Възможно е и СД да е осъзнал колко рискове крие авантюрата с Унгарската фабрика и за това да са се отказали от сделката.В такъв случай остава въпроса какво ще се прави с оборудването за производство на гилзите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Не знам за третото, четвъртото и петото, ама аз залагам че ще видим и пъровото и второто едновременно.
          Нито ще е първото, нито второто, а третото. Поздравления за precakanoto и неговата интуиция, в изброяването на... Румъния, Сърбия, Македония и т.н Не е препоръка, а ако си навит да залагаш - може
          http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• ДА БЕ ПОД 50НИЩО НЯМА ДА СЪБЕРАТ

Коментар

• Ами на 30 лева не знам обаче как ще съберат 95%
              Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                В случай, че булгартабак придобие компанията, то най-вероятно ще последва и търгово (такъв е моделът до сега).
                Обикновено търговите ги правят около 80% от счетоводната стойност на собствения капитал, така че това грубо си е един сценарий ...
                Не така тъговите могат да си ги извъртят на каквато цена искат с това смотано КФН ,
                примерно имаше едно търгово на Албена на 30лв.
                Но разбира се нека видим какво ще стане

Коментар

• Така е , но сега цените са рекордно ниски

Коментар

• В случай, че булгартабак придобие компанията, то най-вероятно ще последва и търгово (такъв е моделът до сега).
                    Обикновено търговите ги правят около 80% от счетоводната стойност на собствения капитал, така че това грубо си е един сценарий ...
                    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Ами то сега е 25 лева

Коментар

• Колко да е ниска- няма да е под 45-50 лева при тези показатели

Коментар

• Само дето тея от БТХ са доста подли и нагли.Може да ги изнудят цената да е доста ниска .

Коментар

• По тази позиция единственото, което липсва е катазлизатор. Възможно е в скоро време да се появи такъв.

Промяната в плановете за Унгария определено навява мисли ...

Поздрави!
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Не знам за третото, четвъртото и петото, ама аз залагам че ще видим и пъровото и второто едновременно.

Коментар

• Да тук си прав

Коментар

Working...
                                X