Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Чисто горене на кеш към момента. Тук може да се надява, макар и слабо....
обаче имунизацията е дондуково - цацестаи си го отглеждат в задния двор без санкции от "началниците"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
То няма да е точно замразяване, по-скоро нещо в отсрещния край на температурния спектърМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Скоро ме питаха в неформален разговор дали искам бройки в Гагарин ама да замразявам кеш не е моя стил ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение4.9 е било за Q4/2018.Сега по груби сметки е 8.19.Лошото е,че EBITDA за Q2/19 е спаднала с 55% спрямо година по-рано и май спадът ще продължава.В ТР са публикували книгата на акционерите към 06.2019,последната е от 2014.Виждат се и някои форумци сред "по-крупните" физ. лица.
Най-вероятно е ти да си по-близо до истината.
Аргумент, който бих могъл да посоча в тази посока е: Рипортите от страницата на Пончо. Там за Кю2/2019 е даден показател 10.88
Последното по никакъв начин не означава, че искам д а взема страна в някакъв спор или потенциално различни мнения. Детайлите ми се губят, но ми е останало някакво убеждение, че Пончо и БСЕ са разговаряли (съвсем спокойно по въпроса) и май се разделиха с две мнения по темата.
Иначе, доколкото помня, изчисленията на БСЕ също бяха за Кю2/2019 и поглеждайки точно виждам 4,91.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнениеКолко му станаха рейшотата на тва л...но? Все беше топ в класациите по "подцененост"
На мен не ми замириса
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
A днес, някой май съвсем си изпусна и нервите и парите,
чак наподобява на махане позицията от портфейла
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
A днес, някой май съвсем си изпусна и нервите и парите,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА преди това някой поизкупи..Де късмет Шиши да го продаде..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеЗа какво им е този прокурист,нали си има ИД?Дейността ли им се увеличи или ще се сменя властта?
Коментар
Коментар