IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

A днес, някой май съвсем си изпусна и нервите и парите,
    чак наподобява на махане позицията от портфейла
    Абе на фона на останалите "въртележки" днес , тия 7-8 хил лв са направо скука.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Чисто горене на кеш към момента. Тук може да се надява, макар и слабо....
      на АЧС ?
      обаче имунизацията е дондуково - цацеста и си го отглеждат в задния двор без санкции от "началниците"

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

То няма да е точно замразяване, по-скоро нещо в отсрещния край на температурния спектър
        Чисто горене на кеш към момента. Тук може да се надява, макар и слабо, само на продажба на компанията на някоий читав мажоритар, не поредната офшорка. При БТХ играта е малко по - интересна, дали след името, ще има и друго преструктуриране и добри дни пред акционерите, а не източване и на двете компании в стил 90-те, мутренски дни и схеми, които е нормално да останат в черните страници на историята.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Скоро ме питаха в неформален разговор дали искам бройки в Гагарин ама да замразявам кеш не е моя стил ....
          То няма да е точно замразяване, по-скоро нещо в отсрещния край на температурния спектър

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнение
            4.9 е било за Q4/2018.Сега по груби сметки е 8.19.Лошото е,че EBITDA за Q2/19 е спаднала с 55% спрямо година по-рано и май спадът ще продължава.В ТР са публикували книгата на акционерите към 06.2019,последната е от 2014.Виждат се и някои форумци сред "по-крупните" физ. лица.
            Не съм правил сметки по тази позиция. Твърде ми е екзотична.
            Най-вероятно е ти да си по-близо до истината.
            Аргумент, който бих могъл да посоча в тази посока е: Рипортите от страницата на Пончо. Там за Кю2/2019 е даден показател 10.88
            Последното по никакъв начин не означава, че искам д а взема страна в някакъв спор или потенциално различни мнения. Детайлите ми се губят, но ми е останало някакво убеждение, че Пончо и БСЕ са разговаряли (съвсем спокойно по въпроса) и май се разделиха с две мнения по темата.
            Иначе, доколкото помня, изчисленията на БСЕ също бяха за Кю2/2019 и поглеждайки точно виждам 4,91.

Коментар

• 4.9 е било за Q4/2018.Сега по груби сметки е 8.19.Лошото е,че EBITDA за Q2/19 е спаднала с 55% спрямо година по-рано и май спадът ще продължава.В ТР са публикували книгата на акционерите към 06.2019,последната е от 2014.Виждат се и някои форумци сред "по-крупните" физ. лица.

Коментар

• Първоначално изпратено от S600AMG Разгледай мнение
                Колко му станаха рейшотата на тва л...но? Все беше топ в класациите по "подцененост"
                БСЕ - трейдъра съобщо скоро за EV/EBITDA 4,90
                На мен не ми замириса

Коментар

• Колко му станаха рейшотата на тва л...но? Все беше топ в класациите по "подцененост"

Коментар

Има и друг вариант, но може само да си фантазирам

Коментар

Скоро ме питаха в неформален разговор дали искам бройки в Гагарин ама да замразявам кеш не е моя стил ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        А преди това някой поизкупи..Де късмет Шиши да го продаде..

Коментар

• А преди това някой поизкупи..Де късмет Шиши да го продаде..

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                            За какво им е този прокурист,нали си има ИД?Дейността ли им се увеличи или ще се сменя властта?
                            Това е интересен въпрос. Видяхме промяна при акционерите, сега този прокурист. Какво ще последва е въпроса?!?

Коментар

• За какво им е този прокурист,нали си има ИД?Дейността ли им се увеличи или ще се сменя властта?

Коментар

• https://www.investor.bg/bloomberg-tv...comment-newest

kви 5 лв ???

Коментар

Working...
                                X