If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ооо да, всички искаме така. Хем да видим оптимистичните си прогнози вече като факт в отчета, хем цената на акцията да стои още ниска и да ни чака
Успех с изработването на перпето мобиле!
.... Да, ако след 2-3 тримесечия нещата се променят, с удоволствие бих влязал.
...
Ооо да, всички искаме така. Хем да видим оптимистичните си прогнози вече като факт в отчета, хем цената на акцията да стои още ниска и да ни чака
Успех с изработването на перпето мобиле!
Ами много хора не са се усетили още Бавно загряват като цяло участниците на нашия пазар и това му е най-хубавото
Виж къде беше акцията в началото на годината, виж къде е сега, просто яко се намятаха в края на август и после пак стана тихо. Аз бърза работа нямам.
Включих се просто щото хич не съм съгласен с думите ти, че "в момента компанията е най-надутата на БФБ".
Както има слаби тримесечия, така и добри, че и много добри. Но в момента да дадеш 61 лв., че и повече за тази компания си е доста. Да, ако след 2-3 тримесечия нещата се променят, с удоволствие бих влязал.
Но сега по-скоро бих я скъсил, ако се търгуваше на някоя по-западна борса.
Eminem,
май хич не си в час с компанията, ама хич
На трейлинг база в момента на мен EV/EBITDA ми излиза 8.47 при цена от 61 лева на акция, което си е съвсем ок. И това е в момент в който имаме само едно тримесечие с работа на високи обороти при новия собственик, две много слаби тримесечия дето печалбата е под нулата и едно малко над.
Нека мине още половин година и тогава ще анализираме ситуацията. Компанията е една от най-добри на борсата, но дълго време не беше оценявана, после пък беше притискана от основния си клиент ... е вече като е в техни ръце всичко остава в историята.
Какво значение има, че от понеделник влиза в БГ40? Факт е, че зад дружеството в момента не седи почти нищо, освен бъдещи възможности. Да, ще кажете това се търгуъва на борсата, но пък също така е истина, че и в момента компанията е най-надутата на БФБ.
Е..а тия възможности, сигурно Китай ще завладеем
В момента точно възможностите не са отиграни в цената.
От последния отчет можеш да видиш, че само за едно 3-месечие са направили 4-5 милиона печалба, но трябва да можеш да го видиш разбира се
Какво значение има, че от понеделник влиза в БГ40? Факт е, че зад дружеството в момента не седи почти нищо, освен бъдещи възможности. Да, ще кажете това се търгуъва на борсата, но пък също така е истина, че и в момента компанията е най-надутата на БФБ.
Да понаизлезнат няколко отчета, да видиме как я кара новия собственик и после се включи пак.Може да ти излезне късмета.Може и не. До Софикс не я виждам лейди Гага.
Зад тази печатничка не виждам да стои 65 милиона фундамент по сегашна цена (според мен разбира се), дори и 5 отчета да излязат.
По подобен начин бояджийницата Оргахим се търгуваше по 800 лв хартия някога из доброто старо време, но вече времето изтече
Новия собственик може да я кара всякак, а ако иска може да я кара и като стария изпечен собственик на Севто
Не е препоръка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар