IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има същеееееествена разлика между двете компании.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
      А за дядката - няма да забравя навремето как смятахме печалбите и перспективите на КДН през това колко е амортизирана ВиК мрежата в България и как всички тръби щяха да идват от КДН ВиК мрежата още си е доста амортизирана ама тръбите от Дядото не дойдоха. Леко се отклоних от темата ама носталгия - какво да правиш.
      + +
      Спрягаха се милиарди, Който е бил тогава в играта, само той може да го разбере Няма как да не се насълзи човек от умиление.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Такива числа и стотачки са съмнителни. Малко като стотачките на дядката (кдн)...
        А за дядката - няма да забравя навремето как смятахме печалбите и перспективите на КДН през това колко е амортизирана ВиК мрежата в България и как всички тръби щяха да идват от КДН ВиК мрежата още си е доста амортизирана ама тръбите от Дядото не дойдоха. Леко се отклоних от темата ама носталгия - какво да правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Другари преди лятото 100 няма да видиме.
          E ти пък го прие буквално това 100 сега На 80 какво му е. За моя пакет акции е отлично ниво например.А за стотака - иска време и работа.

Коментар

Другари преди лятото 100 няма да видиме.
            Такива числа и стотачки са съмнителни. Малко като стотачките на дядката (кдн)...
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Другари преди лятото 100 няма да видиме.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                Батя, имаш много стойностни коментари но този не е точно от тях - без да се засягаш. Тази провизия няма да бъде призната за данъчни цели в годината на начисляването й освен ако не отпишат машините през същата (2013) година - ( което, ако го направят не е в наш интерес нали ). След като не се признава от данъчните в годината на начисляването й, със сумата на провизията се преобразува (увеличава в случая) счетоводния фин. резултат, така че върху нея да се платят данъци и се формира актив по отсрочени данъци - това означава грубо, че в един бъдещ момент ( когато данъчните признаят обезценката - кога ще стане това - чл. 35 от ЗКПО но на кратко - когато бъде отписан актива поради - брак, продажба и др. - този актив по отсроч. данъци ще намери отражение в нетния финансов резултат на фирмата в обратна посока - актива ще се обърне и когато, разбира се, реинтегрират провизията (обезценката) - т.е обърнат я на приход ( силно чакано от нас събитие ) . Надявам се да съм бил полезен. Притежавам акции и дано да видим 100 скоро.
                Признавам че още докато го писах не бях съвсем сигурен, но просто логиката да го правят, ме наведе на тази идея.
                Не съм спец по счет., макар че съм завършил бакалавър СК ), но това беше преди 10-15 г. и въобще не съм се занимавал с тази професия. Още втори курс усетих, че ме влече на дугаде, но едва при магистърството си промених специалността.
                Както и да е... Не се сърдя на коректни и добронамерени коригиращи постове.
                Даже ти благодаря че ми отвори очите и помагаш на форума да е по-полезен за всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Не е безцелно. Така ще се отложат едни 700-800 хил. лв. данъчни плащания.
                  Това си е безлихвен кредит за дружеството.
                  Даже евала на мениджмънта. Видя ли са законосъобразна възможност - възползвали са се. От това печелим всички акционери.
                  А ти вместо да мислиш фантасмагорични черни сценарии, вземи че си купи. Че след няколко месеца като минем над 100 кинта да не гледаш така -

Батя, имаш много стойностни коментари но този не е точно от тях - без да се засягаш. Тази провизия няма да бъде призната за данъчни цели в годината на начисляването й освен ако не отпишат машините през същата (2013) година - ( което, ако го направят не е в наш интерес нали ). След като не се признава от данъчните в годината на начисляването й, със сумата на провизията се преобразува (увеличава в случая) счетоводния фин. резултат, така че върху нея да се платят данъци и се формира актив по отсрочени данъци - това означава грубо, че в един бъдещ момент ( когато данъчните признаят обезценката - кога ще стане това - чл. 35 от ЗКПО но на кратко - когато бъде отписан актива поради - брак, продажба и др. - този актив по отсроч. данъци ще намери отражение в нетния финансов резултат на фирмата в обратна посока - актива ще се обърне и когато, разбира се, реинтегрират провизията (обезценката) - т.е обърнат я на приход ( силно чакано от нас събитие ) . Надявам се да съм бил полезен. Притежавам акции и дано да видим 100 скоро.

Коментар

• Фабриката в Босна не е на Лейди Гага.Но ще получи и нЕкоя и друга поръчка.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
                      Може, може даже сега гледам са купили фарбика в Босна тамън ще си модернизират фабриката там без пари.Тея огромни обезценки не се правят безцелно
                      Не е безцелно. Така ще се отложат едни 700-800 хил. лв. данъчни плащания.
                      Това си е безлихвен кредит за дружеството.
                      Даже евала на мениджмънта. Видя ли са законосъобразна възможност - възползвали са се. От това печелим всички акционери.
                      А ти вместо да мислиш фантасмагорични черни сценарии, вземи че си купи. Че след няколко месеца като минем над 100 кинта да не гледаш така -

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Бутате се значи за 6 акции
                        А бе едни 70 лв при тази активизация дето става на пазара, на мен по-удачно ми изглеждат. А тези дето не се кефят на ръста ще ги видим що не се кефят
                        Бутаме се и за повече, но не дават

Коментар

• Бутате се значи за 6 акции
                          А бе едни 70 лв при тази активизация дето става на пазара, на мен по-удачно ми изглеждат. А тези дето не се кефят на ръста ще ги видим що не се кефят

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                            Ха, ти ли си купувача на едната бройка, защото аз взех петте?
                            За жалост аз взех 1-та бройка, надявах се на 6 де

Коментар

Не.
                              Може, може даже сега гледам са купили фарбика в Босна тамън ще си модернизират фабриката там без пари.Тея огромни обезценки не се правят безцелно
                              Game Over...

Коментар

• Е Юга са на пещаците, така че вероятно задържат за да напазарят колкото се може повече от хора, които нямат нерви да чакат
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X