Нямаше кворум,не дойдe представител на Finder,но не дойде и пълномощник на Алианц. Не дойдоха и одиторите и никой от одитния комитет.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеВ деня на провеждане на събранието се появи продавач на 4.5.... защо ли
Коментар
-
Вземанията от клиенти намаляват значително,значи си плащат Но какви са тия стоки за 44246 хлв?Никога не са имали толкова стока в наличност.Да би да са им върнали продукция?Има и продажба на НА за 18675 хлв.Вероятно са машини и съоръжения-има отписани за 21737 хлв,Ако това е балансовата им стойност,значи са ги продали на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЕхааа, тия счупиха ексела
Q4 кърти, над 3 млн. печалба, което им оправя лошата година и приключват с 2 мил. или 2 лева на акция печалба...
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеИнтересите на Пеевски дали съвпадат с интересите на дребните акционери? Отговорът на този въпрос ще ви каже дали да инвестирате тука. Дори и краткосрочно да има някаква възможност за спекулация, дългосрочно работата не е във ваша полза...
Направих грешката да си купя някоя друга акция тук преди време, точно заради супер "изгодната цена", и сега си бера плодовете ... Хубавото е, че винаги се учат уроци , още по-добри, когато губиш .
- 1 like
Коментар
-
Q4 кърти, над 3 млн. печалба, което им оправя лошата година и приключват с 2 мил. или 2 лева на акция печалба...
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
не е препоръка ........ нямам и няма да имам акции на "гагарин"!!!fuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеИнтересите на Пеевски дали съвпадат с интересите на дребните акционери? Отговорът на този въпрос ще ви каже дали да инвестирате тука. Дори и краткосрочно да има някаква възможност за спекулация, дългосрочно работата не е във ваша полза...
Направих грешката да си купя някоя друга акция тук преди време, точно заради супер "изгодната цена", и сега си бера плодовете ... Хубавото е, че винаги се учат уроци , още по-добри, когато губиш .
"не купувай една акция дори и за 10 минути, ако не си готов да я държиш 10 години"
въпроса е риторичен ....... както казва Бъфет
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Интересите на Пеевски дали съвпадат с интересите на дребните акционери? Отговорът на този въпрос ще ви каже дали да инвестирате тука. Дори и краткосрочно да има някаква възможност за спекулация, дългосрочно работата не е във ваша полза...
Мнението не е препоръка за сделки!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Аз ли да излизам? Ранко е.. Наскоро купих още.. Не е никак розово положението ама и Маккап от 6 млн. за тази компания си мяза на залитане в прекален негативизъм, а аз обичам да се възползвам от такива ситуации
Коментар
-
Аз ли да излизам?
Ееех как бих приел едно търгово на скромната оценка от 25 лв.
Ранко е.. Наскоро купих още.. Не е никак розово положението ама и Маккап от 6 млн. за тази компания си мяза на залитане в прекален негативизъм, а аз обичам да се възползвам от такива ситуации
гледаме мача и ще видим до къде ще я докара/закара дебеляновLast edited by polki; 04.12.2019, 17:14.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
я, елате пиленца при батя
не може да му се сърдим ...... търси абдали да разтовари самосвала, че при тези 6 сделки месечно ........ не ми се мисли кога ще излезне
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар