IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ако се напънат на търговото и предложат някоя по-сносна цена
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
      http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...rtabak-193282/ И сега КФН пак ще се направи на умряла лисица относно задължението за търгово
      Не вярвам....
      ченалова я няма,но пък няма да се напинят много..... в цената....
      но колко и да е ще е доста повече от сегашната .....
      А и има закон да влиза в сила ,та тогава ще ги одрусат още повече.....

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...rtabak-193282/ И сега КФН пак ще се направи на умряла лисица относно задължението за търгово

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          Аз точно това не бих го изтъквал като позитивно, все пак в дъното стои Пеевски...
          Е ,и ...
          да не би бедо и домуса са стока...
          когато видиш от биовет дивидент ми се обЪди....
          този само претача от единия дзжоб в другия....,
          добре че влезнаха чужденците да става оборот....
          Правилно Василев е казал за Домусчиев ,че е алхимик....и е лежал на врата му да го спасява десетки пъти.... това го каза онзи ден...

Коментар

Аз точно това не бих го изтъквал като позитивно, все пак в дъното стои Пеевски...
            Според мен Пеевски е на повърхноста , а дъното е съвсем друго ........

Коментар

• Аз точно това не бих го изтъквал като позитивно, все пак в дъното стои Пеевски...

Коментар

Чета доклада към годишния отчет и ми прави впечатление следното:

дружеството е готово да възобнови производството на цигарени гилзи (след падане на забраната), което е било съществено перо от приходите на дружеството. През 2015 ще очакваме няколко милиона само от това.

Инвестирани са над 5 милиона евра в машини. Планират се пак 20% ръст на приходите (през 2014 е изпълнена на 96.6 прогнозата въпреки политическата нестабилност)

Ще се инвестират 6 милиона лева в печатна дейност, през 2015

Започват внедряване на SAP erp система през 2015.

Ще се повишават знанията на персонала

Страхът тук за мен идва единствено от неизвестността в бъдещите действия на мажоритарният собственик

, но примера с Биовет и неговият собственик и позитивното движение на цената на акцията на Биовет

ми действа обнадеждаващо

Коментар

• Чета доклада към годишния отчет и ми прави впечатление следното:

дружеството е готово да възобнови производството на цигарени гилзи (след падане на забраната), което е било съществено перо от приходите на дружеството. През 2015 ще очакваме няколко милиона само от това.

Инвестирани са над 5 милиона евра в машини. Планират се пак 20% ръст на приходите (през 2014 е изпълнена на 96.6 прогнозата въпреки политическата нестабилност)

Ще се инвестират 6 милиона лева в печатна дейност, през 2015

Започват внедряване на SAP erp система през 2015.

Ще се повишават знанията на персонала

Коментар

Явно не са могли да ги договорят... Като ги пускат на парзара, нормално е продажбите да дойдат малко прекалено и да настане промоция
                    няма лошо в това особено за хора с повечко кеш

Коментар

• Явно не са могли да ги договорят... Като ги пускат на парзара, нормално е продажбите да дойдат малко прекалено и да настане промоция

Коментар

колко имат за разпродажба?
                        по мои сметки към 5 К

Коментар

колко имат за разпродажба?
                          Преди месеци имаше клюки за 15 К ,други за 20 К...
                          Ама то се купиха над 15К вече....може и нов дихател да е излязъл....
                          но каквото и да е..
                          днес портфеила ми е над 4% нагоре....

Коментар

• колко имат за разпродажба?

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                              Това беше очаквано....
                              Гадното е че излиза когато се прави преоценка и разказва мамата на акцията.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Дойде следващия.....
                                Това беше очаквано....

Коментар

Working...
                                X