If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не вярвам....
ченалова я няма,но пък няма да се напинят много..... в цената....
но колко и да е ще е доста повече от сегашната .....
А и има закон да влиза в сила ,та тогава ще ги одрусат още повече.....
Аз точно това не бих го изтъквал като позитивно, все пак в дъното стои Пеевски...
Е ,и ...
да не би бедо и домуса са стока...
когато видиш от биовет дивидент ми се обЪди....
този само претача от единия дзжоб в другия....,
добре че влезнаха чужденците да става оборот....
Правилно Василев е казал за Домусчиев ,че е алхимик....и е лежал на врата му да го спасява десетки пъти.... това го каза онзи ден...
Чета доклада към годишния отчет и ми прави впечатление следното:
дружеството е готово да възобнови производството на цигарени гилзи (след падане на забраната), което е било съществено перо от приходите на дружеството. През 2015 ще очакваме няколко милиона само от това.
Инвестирани са над 5 милиона евра в машини. Планират се пак 20% ръст на приходите (през 2014 е изпълнена на 96.6 прогнозата въпреки политическата нестабилност)
Ще се инвестират 6 милиона лева в печатна дейност, през 2015
Започват внедряване на SAP erp система през 2015.
Ще се повишават знанията на персонала
Страхът тук за мен идва единствено от неизвестността в бъдещите действия на мажоритарният собственик
, но примера с Биовет и неговият собственик и позитивното движение на цената на акцията на Биовет
Чета доклада към годишния отчет и ми прави впечатление следното:
дружеството е готово да възобнови производството на цигарени гилзи (след падане на забраната), което е било съществено перо от приходите на дружеството. През 2015 ще очакваме няколко милиона само от това.
Инвестирани са над 5 милиона евра в машини. Планират се пак 20% ръст на приходите (през 2014 е изпълнена на 96.6 прогнозата въпреки политическата нестабилност)
Ще се инвестират 6 милиона лева в печатна дейност, през 2015
Преди месеци имаше клюки за 15 К ,други за 20 К...
Ама то се купиха над 15К вече....може и нов дихател да е излязъл....
но каквото и да е..
днес портфеила ми е над 4% нагоре....
Коментар