IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни пясъци AД (ZLP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златни пясъци

Забравих да спомена, че за разлика от Албена, Златни не са правили преоценка на активите т.е. очаквайте приятна изненада...

Коментар

• Златни пясъци

Абе момчета, вие гледате на Златни както дявола чете евангелието! Какви активи разпродават???
      ДМА за една година нарастват с около 21 мил. лева! Нетната стойност на активите е 15,80лв., което за разлика от много, ама много други дружества е над пазарната цена! Къде видяхте чак балон? Както каза един колега малко по-рано друго нещо май е балон и няма пак да казвам кое!

Коментар

• Златни пясъци

Марков, подкрепям създаването на такава тема за балончетата. Май и Златните към тях присъединява се. А Слънчев бряг... не ми се говори. Те разпродават активи, а разни псевдоинвеститори се нахвърлят на кирливите им акции и вдигат цената до небето. Както вече подчертах, дружество, което разпродава активи, особено в настоящия момент заслужава не инвеститорски интерес, а инвеститорско презрение. Затова Албена №1 е - защото КУПУВА, инвестира, впряга парите си да правят още пари, за разлика от горепосочените.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Златни пясъци

за какво да ме е яд бе брато в момента има доста акции на които се надулат балоните , аз съм хванал други акции които според мен са по близо до реалноста и които правят добри проценти. Исках да ти кажа просто че ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ НЯМАТ АКТИВИ И ПЕЧАЛБИ КОИТО ДА ОПРАВДАЯТ ПОВИШЕНИЕТО НА ЦЕНАТА така че моя съвет към теб е да стоиш до врата и като усетиш че влака ти забавя скороста да скачаш преди да е спрял напърно да не се опариш. Не съм казал че не може да се изкара някои лев , но моята философия е по друга......аз като се кача на влака предпочитам да седна удобно и да слезя след 2-3 спирки а не да стоя до врата и ако се наложи да скачам в движение. При такова скачане в движение може да си счупиш я ръка я крак........провил съм го и зотжва

Коментар

• Златни пясъци

Балони са ви главите момчета и нищо чудно скоро да се пукнат от ЯДДДДДДДДДД

Коментар

• Златни пясъци

и аз се притеснявам от надуването на балони, но си мисля, че колкото по-бързо има корекция е по-добре, защото падане 10 пъти на цената е много по-страшно...от 2-3 пъти
              Да си спомним за Гърция...там балона помете толкова много хора, че избори от това се решаваха

Коментар

• Kompensatorniq kompresor.

даже си мисля да отворя отделна тема в която да дискутираме балоните и на какви цени могат да се пръснат. За мен златни пясъци също е балон , но надуването му започна скоро .....

Коментар

• Kompensatorniq kompresor.

Kompensatorniq kompresor qko naduva dosta baloni, koito rano ili kasno nqma da se puknat, a napravo shte se prasnat.

Коментар

• Златни пясъци

Не ме е яд бе брато твърде много балони взеха да се надуват на нашата борса в последните месеци и започвам да се притеснявам да не ме засегнат като вземат да се пукат.......Чудно ми едокога ще продължи това с балоните , ако е година добре, ами да не вземат да се пукат до месец че тогава .....

Коментар

• Златни пясъци

Щом казвате момчета така да е! Но истината е съвсем друга май - Никой не ще да продава а купувачи Бол. И да ви харесва и да не ви харесва това е! Ако си бяхте купили докато бяха евтинки друга песничка щяхте да ни пеете. Успех другия път

Коментар

• Златни пясъци

Този влак съм го хващал и изпускал толкова много пъти че вече ми е безразличен. Привърженик съм на фундаменталния анализ , истината е че дружеството е изпразнено от кеша и активите му са доста малко. Тази година почивах в златни пясъци и единствения им актив които струва нещо е новия им хотел Адмирал, но само тои не може да оправдае покачването......
                        В момента акциите поскъпват на вълната на общото повишение на цените на БФБ , но това поскъпване не е породено от реални фактори а от психологията на пазара и глада за акции.....

Коментар

• Златни пясъци

Шейх с изказванията си май признаваш, че компанията не е много перспективна, но важното е че има много търсене и няма предлагане - т.е. цената все още ще се дига, но дали ще успееш да продадеш преди гмуркането?
                          Щото при криза/корекция на пазара подобни акции най-много падат

Коментар

• Златни пясъци

Който изпусне влака го е яд! Нормално

Коментар

• Златни пясъци

Браво мойто момче - напиши им го да знаят че няма нищо ново под слънцето - ама не им написа,че след това в продължение на 2-3 години бяха по 3-4 лева. Дори и теоретически да приемем, че земята им струва 2 пъти повече от преди 2 години много ми е интересно в кой точно век си мислят, че ще видят приход от продажбата й?
                              Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Златни пясъци

Аз съм дългосрочен миноритарен акционер още от масовата приватизация и за съжаление дружеството не оправда очакванията ми. Чета че голям ръст ами то акциите му струваха 15 лева преди 3-4 години.....още не е стигната тогавашната му цена....

Коментар

Working...
                                X