IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни пясъци AД (ZLP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златни пясъци

Кокорко, що падат ясно е... виж темата ми за Балоните на БФБ.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Златни пясъци

и защо пада пазарят????
      ...а биковете отдавна са тук!!!!

Коментар

• Златни пясъци

При падащ пазар лесно се говори. Ще видим като дойдат биковете...

Коментар

• Златни пясъци

а,сетих се - питайте братчето на Миленчо - той наистина знае!

Коментар

• Златни пясъци

има мноого-много да падат цяла зима и цяла пролет - само гледайте и не питайте защо...

Коментар

• Златни пясъци

Рапърът, в депресия ме обвиняваш ли? Кво да ти кажа - всички дружества, в които съм инвестирал поскъпват стремглаво, повечето вече са скочили над цената на която съм ги пазарувал не в проценти, а в пъти. Това НАИСТИНА МЕ ДЕПРЕСИРА ДЪЛБОКО...

Коментар

• Златни пясъци

Не е само колегата Марков,а и Императора,уверете се сами...

Коментар

• Златни пясъци

Марков, като те гледам само обикаляш по форумите и всяваш ужас сред инвеститорите. Да не си изпаднал в дълбока депресия?

Коментар

• Златни пясъци

Надуват се балони , надуват се ........Момчета и момичета стоите близо до вратата на влака на които сте се качили / не става въпрос само за Златните / и в готовност да скачате......Цените на повечето дружества на БФБ не са оправдани от гледна точка на печалбата и активите им. Разбира се още има изключения.

Коментар

• Златни пясъци

Hose haresa mi lafa !!!! ))
                      Nqkoi moje li da nameri grafika na grackiq index ot poslednite 5 gog !! Az ne uspqh

Коментар

• Златни пясъци

Kwo stava be? Kade se skrihte? Az nali vi kazah 20lw. do kraq na godinata!

Коментар

• Златни пясъци

Ми точно, стигаме до извода че почти всички големи дружества на нашта борса се търгуват скъпо. Т.е. добре са оценени като на Уолстрийт. Само че ние не сме те. Така че внимавайте, някой ще изгори накрая

Коментар

• Златни пясъци

Какъв Уолстреет бе Хосе? Виж повечето "сини чипове" на БФБ! А виж и холдингите и т.н. Разгледай ги внимателно и пак пиши за Уплстреет

Коментар

• Златни пясъци

Мечок, просто Албена се развива много добре - може би най-добре от БГ дружествата... а при положение че съм си ги купувал на 6.5-6.7 кинта... А от шератон съм си полапал доста дивидентчета, докато беше на ДЕУ. Както казах, би било префектно дружество, ако не бяха тия гръцки мошеници.

Коментар

• Златни пясъци

Император ти ALB дето дава по 0.50 ст. дивидент и струва 2 пъти колкото SHERA (който дава 1.90 дивидент) защото инвестира в летища и въздушни "балони" ли я харесваш?
                                Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Working...
                                X