IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни пясъци AД (ZLP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Блатни писъци АД.

Коментар

• На мен ми се струва много просто - примерно начислили са амортизации на два хотела, които ще бутнат за да построят нов на тяхно място.

--------- DISCLAIMER ----------------
      Не е препоръка за продажба или покупка. Изразявам лично мнение (гадаене) съставено на базата на публично достъпна информация.
      --------- DISCLAIMER ----------------

Коментар

• Това тук е супер наглост!!!
        Продаваш активи по балансова за 8000 , а имаш приходи от други дейности за 5000!!!И какво-продават незавършеното производство под себестойност ли , що ли?!!
        Отделно си проеценяват сградите и конструкциите и то в посока НАМАЛЕНИЕ за 4000!!!
        Това ставаше при Хранков и ТБС Хотели през 1994.Сега сме 2007!!!
        Със сигурност може да се подвежда мениджмънта под отговорност не само заради незаконосъобразност на действията , но и заради нецелесъобразността им!!!
        Да си затворят дружеството и да си правят каквото си искат!
        Акционер съм , имам достатъчно права и мисля да се възползвам от тях

Коментар

• излязах преди 10 дена от тази на 15лв защото като стигна 17 ми се сториха малко после ме хвана яд. ама днес след като видях смешния отчет ми мина. не е възможно!!!

Коментар

• е не е за теб и мен

при Q3 печалба 2,8 млн. следват продажби за 2,5 млн. през Q4
            и хоп обезценка на сградния фонд и то забележи на морето !!!!
            Печалба nicht!

не те съветвам - аз съм тъп и упорит тук!
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
              4 млн. обезценка - ебаси далаверата
              Извинявам се за наивния въпрос, но за кого е далаверата?

(Имам акции и се чудя какво да ги правя)

Коментар

• 4 млн. обезценка - ебаси далаверата
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• излезе ли отчета на златните

Коментар

• Тук и през януари продължава изключителния интерес към жилищата от комплексите Иглика 1 и 2 и новия-Адмирал като са продадени над 20 бр за над 2.5 млн EURO!

Коментар

• Слънчев бряг качи 6 кинта, значи време е и за Златните
                      Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• 1640

Коментар

• Фундамент не знам дали има, ама виж търсене......и то от Биохим....единственото хубаво на Златните е че влиза в SOFIX

Коментар

• DAA, IMA FUNDAMENTEC

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                              I ZLP IZBUHNA- MOJEM LI DA O4AKVAME SKOK DO 20-23 LEVA
                              Ами той фундамента тук е очевАден , а и съпротива не виждам кой вече може да окаже след излизането на Елана

Коментар

• I ZLP IZBUHNA- MOJEM LI DA O4AKVAME SKOK DO 20-23 LEVA

Коментар

Working...
                                X