IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни пясъци AД (ZLP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie
    Мен златните ме кефят
    Като инвестиция или като място за почивка:-)
    най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• и аз това имах предвид, но явно не съм се изразил правилно - виж удебеления текст
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
        Руските туристи в “Златни пясъци” с 38% повече от миналата година

Руските туристи в курорта Златни пясъци са с 38% повече спрямо миналата година до момента, а летовниците от ОНД са реализирали 73 000 нощувки, съобщиха от “Златни пясъци” АД.
        Туристите от скандинавските страни, Централна Европа и най-вече Румъния също са се увеличили. Най-сериозни обаче, също както и през 2006 г., са позициите на Русия и страните от ОНД, преобладават и туристите от страните членки на Европейския съюз.
        Оживление има и на френския пазар, който е със сериозен потенциал.
        Дяловете на германския и британския пазар относително намаляват, защото гражданите на двете страни са сред водещите нации в света по пътувания в чужбина, което означава, че нямат предпочитания към една дестинация.
        До този момент в шестте хотелски комплекса на “Златни пясъци” АД са реализирани над 185 000 нощувки. Хотелите на дружеството са все още на 100% заети, а сезонът ще продължи до края на октомври, се казва още в съобщението.

http://www.investor.bg/?id=54929
        Няма смисъл от излишно надъхване. Нека излезе отчета. Сигурно ще е добър не заради приходите от нощувки, а заради продадените апартаменти.

Коментар

• Мен златните ме кефят

Коментар

• ПЕРСПЕКТИВИ ЗА РАЗВИТИЕ

След успешната реализация на проекта жилищна сграда „Иглика 1”, дружеството продължава развиването на този вид продажби, като в края на 2006 г. започна строителство на апартаментен комплекс „Адмирал апартмънтс”, състоящ се от 137 апартамента , търговски площи и заведения за хранене.Стойността на инвестицията е в размер на 9 милиона евро и се финансира чрез банков кредит, отпуснат от “Райфайзенбанк(България)”АД, както и със средства, получени като авансово плащане за покупка на апартаменти.Към настоящия момент сградата е изградена до степен „груб строеж” . Пълното и завършване се очаква да приключи през месец юли 2007 г. Постъпленията от продажби на апартаменти и търговски площи през годината се предвижда да надхвърлят 20 милиона евро. Инвестиционната програма на дружеството включва и обновяване на инфраструктурата в курортния комплекс, чрез изграждане на зона за атракции, паркинги, подмяна на тротоарни и алейни настилки, както и озеленяване в комплекса.
            след новината днес за нощувките
            остава само това да намери отражение в Q3
            и всичко ще си дойде на мястото ;-)
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Тук много ми липсват ravnovesie и INSIDER-A,защото това,което се случва тук на нищо не прилича!
              Също както и при пътищата.

Коментар

• Руските туристи в “Златни пясъци” с 38% повече от миналата година

Руските туристи в курорта Златни пясъци са с 38% повече спрямо миналата година до момента, а летовниците от ОНД са реализирали 73 000 нощувки, съобщиха от “Златни пясъци” АД.
                Туристите от скандинавските страни, Централна Европа и най-вече Румъния също са се увеличили. Най-сериозни обаче, също както и през 2006 г., са позициите на Русия и страните от ОНД, преобладават и туристите от страните членки на Европейския съюз.
                Оживление има и на френския пазар, който е със сериозен потенциал.
                Дяловете на германския и британския пазар относително намаляват, защото гражданите на двете страни са сред водещите нации в света по пътувания в чужбина, което означава, че нямат предпочитания към една дестинация.
                До този момент в шестте хотелски комплекса на “Златни пясъци” АД са реализирани над 185 000 нощувки. Хотелите на дружеството са все още на 100% заети, а сезонът ще продължи до края на октомври, се казва още в съобщението.

http://www.investor.bg/?id=54929

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                  Първоначално изпратено от Малкия
                  Първоначално изпратено от djaza
                  Някой да не е чел утрешният вестник
                  Да да - Златните продали Лагуната

Майтап Уйли
                  Не знам за Лагуната ама обявата за продажба на парцела "Вили лукс" за 14 млн вече 1 месец я няма на сайта. Може пък и да са получили акт 15 за Адмирал апартаментс. Абе тази позиция има толкова причини да скача, че не мисля да отгатвам. Ще си стоя удобно на креслото в къщи и ще си чакам отчета.
                  Kak nqmam poveche cash.

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия

Майтап Уйли
                    Не знам за Лагуната ама обявата за продажба на парцела "Вили лукс" за 14 млн вече 1 месец я няма на сайта. Може пък и да са получили акт 15 за Адмирал апартаментс. Абе тази позиция има толкова причини да скача, че не мисля да отгатвам. Ще си стоя удобно на креслото в къщи и ще си чакам отчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия

Майтап Уйли
                      Може и да са я купили

Коментар

• Първоначално изпратено от djaza

Майтап Уйли

Коментар

• I UK VKLJU4VAT ASANSJORA..HA-HA

Коментар

• Някой да не е чел утрешният вестник

Коментар

• И пълнят още - хубавиня

Време им беше да подгонят 20 кинта, че изостанаха много

Имам акцийки - вие си знаете / и Абритус знае ;-) /

Коментар

• Кво направиха тия от Фико?! днес са навсякъде,включително и тука

Коментар

Working...
                                X