If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Химко е виртуална сламка за удавници. Хем се хващаш , хем се давиш.
Коментар
Кой това?
HIMKO - Новата ракета
Естествено, че са реални. Става въпрос за това, че стойността им в счетоводния баланс е многократно по-висока от пазарната им стойност. Трябва ли да обяснявам защо се получава така? Би трябвало да имаш понятие от счетоводство.
и как така щом активите не са реални този одитар ще завери отчета?
Нали после ще полежи в затвора!
Коментар
Кой това?
HIMKO - Новата ракета
Като стана дума за ЕРП-тата, наистина ми е интересно дали новия собственик /мисля, че беше CEZ/ ще е така инертен както НЕК за милионите, които се дължат за ток. Досега в съда винаги са падали всякакви опити да се съберат дължимите суми, но може в това да имат пръст хора, които вече няма да командвата парада. Интересно, наистина...
Коментар
NH3
HIMKO - Новата ракета
Кой това? , moje bi celta e da se pokriat zaduljeniata s aktivi ,koito deistvitelno stavat za skrap sled koeto Bulgargaz niama da e edinstvenia dostavchik na gaz i NEK niama da e dostavchik na tok ( ste se prodadat ERD).Ot cialata galimacia mi se struva che NEK i Bulgargaz ste piat studena vodica, no ste vidim.
Коментар
Кой това?
HIMKO - Новата ракета
Добре де, помисли логично за заверените от одитор отчети. Сигурно си видял какви задължения имат, нали? А натрупаните загуби? А измислената печалба, която се дължи Бог знае на каква счетоводна гимнастика? Но ти си се успокоил защото стойността на активите покрива тези минуси. Е, опитай се да си представиш дали същите тези активи струват толкова, на колкото ги е оценил счетоводителя. Опитай се да продадеш производствените площадки, машини, халета, складове и др., които в отчета струват милиони левове, а всъщност най-много да ги продадеш за скрап, защото никога няма шанс да заработят!
Помисли върху това.
ми не знам за бъдещето, но като му гледам отчета е доста съблазнителен
много активи, а все пак е заверен от одитори и би трябвало да е изряден от всякъде
Коментар
студентът
HIMKO - Новата ракета
а какво стана с намеренията на Газпром към него
някой да не е научил нещо и затова да се вдига напоследък
Коментар
Кой това?
HIMKO - Новата ракета
А знаете ли друго дружество с толкова очевадна липса на бъдеще?!?
Коментар
Хосе
HIMKO - Новата ракета
И няма как да не е след като дружество със собствен капитал от над 20 лв. на акция се търгува на пода на БФБ по 20 ст.
Знаете ли да има друга акция която да се търгува 100 пъти под собствения си капитал?
Коментар